.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

vIe KakVo miSliTe ?

sYjelqvam 4e pyskam tyka takava tema..ama iskam da razbera vasheto mnenie kakvo e....Tozi spomen haresva li vi ???

'onzi den kogato ti si trugna,preoburna celiqt mi svqt.Ne mojeh da vyrna vremeto nazad!Mnogo malko beshe nujno za da razbera che shte te obicham kakto nikoi drug do sega !!!kato si pripomnih..nejno kak si me dokosval..BeZ TeB MiNyTitE az Br0Qh i sE pITaH DaLI ShTe Te VIdQ oTnOVo..LiPSvAsHE mI yJaSNO mNogO.. kOlKo mNOgO NoShTi tEbe ChaKAh i vSe zA tEbE pLaKaH...tRygNa Si oT mEn...Ti oNZi dEn,....Ne Mi pRoStI ! IsKAsHe Da Me zAbRAvIsH No nE ySpq...IsKAsHE da Me NaMrAzISh nO nE ySpq...Az tE moLih 'eLa' VyRni sE pRi mEn i PrEgURnI ME..NeKa vSi4ko MEjdY NaS dA e ZaVinAGiI..Ti Ne znAeSh kAk Te ChAkAh aZ...Ti ne zNAeSh KoLkO PlAkAh aZ...Ti Ne ZnAEsH KoLko MnoGo tE oBiChAm..sEgA kOgAto Se vYrNa PrI MeN..isKAm dA tI KajA nEsHTo..MnOGO otdAvNa..NEsHTo kOeTO iSkaM Da IzKrEsHtQ Na CeLiq SvQT..IsKAm dA ti kAja..CHe tE oBichAm do bOlkA...ObiCHaM tE BeZkRAiNo mNogo0o..NeZnAeSH kOlKO MnoGo0o.NqMa MqSTo dRyg V mOeTO SyRcE,NE MogA aZ dA g0 dElQ nA dVe..Ne MoGa Da ObICHaM NikOI DrYG tAKA !!!KoLkO DyLgo TyrSih TebE..sReShtNAh Te SEGa..SaMO S TeB RaZbRaH KaKVo e VsYShtNOsT lIubovta...VsI4Ko mOJeM Da Si KAjEm..TaInItE..dOrI..DrYG TaKA nE Me RaZbiRa KAkto MOjESh TI !!!Za MeNE sAmo Ti Si tAkA rAzLI4eN..OBicHam SaMo Teb eDinStVeNo sAmo Teb !!!AkO nqKoi DeN Si TryGnEsH Ti s lIUbofTa..ZnAi zA MeN ShTe DoIdE kRaQ nA sVeTa..iSkaM S mEn dA bYdEsH ZaViNaGiIi !!!v PrEgrYtKItE tI NeJnO aZ dA zAsPQqQ..NishTo drYGo ne IsKAm...SaMo TovA......iSkAm sAmo LiuBoFtA tI !!!VsQkA CeLyVkA nASha E pYrvA...Ti rAdoStA KaTO AnGEL MI vYRNa..S tOlKOVa CHisTa Liub0v me PReGyrNa.. vInAGi sHtE te ObIChAm...'

e hOrA kAkvO MIsLItE...hAreSVa Li vI IlI...??? PLs KaJeTe..

Guest
    hubavo e

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Тва е смесица от текстове на чалга песни ма яко се е получило
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Дам харесва ми Само едно не ми хареса - в него има части от чалга песни.. само тва иначе ми харесва
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    mn e qki4ko \/

mm spored men e mn qko xax
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на koalka
    Горе-долу става.

вероника
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    KyKJlu4KaAa един съвет:
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА

Moderated by koalka
    т.9 от Правилника!
    съгласна!!!!!!

става...
    just a kid۵