.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Какво правите преди първата целувка с ново гадже???

като си харесате някой и как се стига до целувка..как гледате ли си преди това.-.близо ли сте..е такива работи..кака се стига до целувка???Разкажете някоя истинска случка

Че немам опит още..

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az 4estno kazano ne sam obra6tala vnimanie To prosto se slu4va,ne use6ta6 koga.Kakto si govorite i stava.Znam li!

Guest
    stava izvednuj ... prosto ei taka,nito si gledam,nito ni6to...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, попринцип, обичам аз ПЪРВА да целуна момчето.
    Пример:
    Седим си (прави) пред една зала и си гоорим с другите, отивам до него (пред него), поглеждах го, гушвам го лекичко през кръста, приближавам се към него, гледам го в очите, вкарвам някъв примрян поглед (той разбира се ми отвръща), започвам да го гледам в устните и така 1-2 минутки се гледаме (наблюдаваме) изпитателно, след което лека полека си приближаваме главиците и устните една към друга и се цункаме. И такам :P :P :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, попринцип, обичам аз ПЪРВА да целуна момчето.
    Пример:
    Седим си (прави) пред една зала и си гоорим с другите, отивам до него (пред него), поглеждах го, гушвам го лекичко през кръста, приближавам се към него, гледам го в очите, вкарвам някъв примрян поглед (той разбира се ми отвръща), започвам да го гледам в устните и така 1-2 минутки се гледаме (наблюдаваме) изпитателно, след което лека полека си приближаваме главиците и устните една към друга и се цункаме. И такам :P :P :P

hah basi sladuranata si :P

Guest
    haha mi az koi znae 6te sa panikiosam

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Govorim si...po4vame da se priblijavame vse pove4e edin kym drug. V edin moment se poglejdame,mlykvame i se celuvame
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Сherinka направо ме кефиш, честно. Много як подход.
    А колкото до въпроса - гледай да имаш хубав дъх винаги, когато си с другия защото няма как да разбереш точно кога ще е първата ви целувка. То си е природа - просто се случва. Няма определен стериотип за първа целувка. Както си го направиш така ще е. Набираш смелост и действаш, така или иначе ще се случи. Направи си кефа бе.

xaxa emm i az ne sum obru6tala vnimanie noo opredeleno sme blizo edin do dryg
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Guest
    Незнам аз сигурно ше се изложа......като тръгна с език

Хапвам си чесново...

Супер фен
    Miii nz .... dokato se osyznaq kvo stava i toi veche me e celunal .... sluchva se vnezapno ... ne obryshtam ogromno vnimanie.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Skramizavar
    Хапвам си чесново...
    Или преди тва една сфинска пържола на скара, поръсена от двете страни с къри на прах.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Седя и мигам като плъх у брашну , ти гледала ли си как мига плъх у брашну ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

еми да така е..просто се случва...няма кво да се чудиш..просто докуто се усетиш и то е станало : )
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Град
    В мечтите ти
    Аз също не съм обръщала внимание... То си става импулсивно

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Miii nz .... dokato se osyznaq kvo stava i toi veche me e celunal .... sluchva se vnezapno ... ne obryshtam ogromno vnimanie.
    Не правиш добре
    Или се целуваш с твърде много хора или... не ти пука с кого се целуваш.

Съвсем 1вата ми целувка беше на едно съвсем магическо място
    Със съвсем магическя принцеса от една твърде реална история.

И така - стоях зад нея, гушках я, зацелувах я по раменцето... после към гушката... бузката... и накрая просто сляхме устни и езици
    НО е много важно КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ. В този случай бяхме до Фара(такъв - морски, дет светка и изгасва да опътва корабтие нощем ). Беше вечер, със супер яко небе, естественно магически звезди и небе
    Даже си мисля, че самата атмосфера е доста по-важна от... от това как ще подходиш

2ри случай - в който сме в лице.
    За разлика от в 1вия - седнали на пейка, но гледайки 1 към друг.
    Та - просто я хващаш с лявата ръка, примерно, леко за бузката, милваш я и се приближаваш към нея. Ама не към устните и А НА ПУК към бузката и. Цункаш я там.. леко... отново... и отново... докато тя не извърти глава неиздържайки и да те целуне. Идеята е да я накарш тя да иска и да си и толкова на лесно, че просто да го направи )))
    В този случай бяхме на пейка отново близо до морето(, ко да направя като съм от Варна ?), под едни яки клонки, на осамотено място(морката градина), но на яка светлина(зелена и оранжева) от едни лампи

При секса е същото. Просто трябва да възбудиш бъдещия си партньор и да си на толкова удобно и лесно място, че просто той да направи 1вата крачка

Е, поне аз правя така. Мой маниер

3ти случай, последен, който смятам за интересен беше когато.. АЗ НЕ ИСКАХ ДА СЕ ЦЕЛУНА, хахахах

Тя си ми правеше намеци... и... бяха доста нецензурни за да ги напиша тук , но с 3 думи "си го търсеше".
    Накрая стана така, че... просто се оказа, че езика `и е в устата ми.
    Извод - и изненада от към гърба действа
    Стига човека да е добре настроен към тебе, че... може и да изядеш някой шамар
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Не правиш добре
    Или се целуваш с твърде много хора или... не ти пука с кого се целуваш.

Съвсем 1вата ми целувка беше на едно съвсем магическо място
    Със съвсем магическя принцеса от една твърде реална история.

И така - стоях зад нея, гушках я, зацелувах я по раменцето... после към гушката... бузката... и накрая просто сляхме устни и езици
    НО е много важно КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ. В този случай бяхме до Фара(такъв - морски, дет светка и изгасва да опътва корабтие нощем ). Беше вечер, със супер яко небе, естественно магически звезди и небе
    Даже си мисля, че самата атмосфера е доста по-важна от... от това как ще подходиш

2ри случай - в който сме в лице.
    За разлика от в 1вия - седнали на пейка, но гледайки 1 към друг.
    Та - просто я хващаш с лявата ръка, примерно, леко за бузката, милваш я и се приближаваш към нея. Ама не към устните и А НА ПУК към бузката и. Цункаш я там.. леко... отново... и отново... докато тя не извърти глава неиздържайки и да те целуне. Идеята е да я накарш тя да иска и да си и толкова на лесно, че просто да го направи )))
    В този случай бяхме на пейка отново близо до морето(, ко да направя като съм от Варна ?), под едни яки клонки, на осамотено място(морката градина), но на яка светлина(зелена и оранжева) от едни лампи

При секса е същото. Просто трябва да възбудиш бъдещия си партньор и да си на толкова удобно и лесно място, че просто той да направи 1вата крачка

Е, поне аз правя така. Мой маниер

3ти случай, последен, който смятам за интересен беше когато.. АЗ НЕ ИСКАХ ДА СЕ ЦЕЛУНА, хахахах

Тя си ми правеше намеци... и... бяха доста нецензурни за да ги напиша тук , но с 3 думи "си го търсеше".
    Накрая стана така, че... просто се оказа, че езика `и е в устата ми.
    Извод - и изненада от към гърба действа
    Стига човека да е добре настроен към тебе, че... може и да изядеш някой шамар
    Баси якотот..така требе

Guest
    Аз съм малко по нерешителен от приятелката ми поне тогава де
    И аз неук :P и незнаех как да подходя.
    МИ отидох да я взема от даскало, седях си пред входа и си чакам а тя излиза (ест наи прекрасното момиче което съм виждал) и просто ми се метна на вратаи ме целуна е то не бе целувка поне 4-5 мин(които никога няма да забравя)
    Още съм си с нея, и както винаги е най-прекрасното момиче

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всичко става на момента и е импулсивно отвсякъде
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

katity
    Guest
    mi az .... zapo4vam leki4ko da celyvam mom4enceto po vratleto , leko masaj4e s ezi4e , .... po buzkata edna celuv4ica i ... po natatak toi si vzima kakvoto poiska

Град
    пЛоВдИв
    ами зависи от човека с който съм...понякога аз съм тази която целува първо...но е имало и случеи в които и момчето първо ме е целувало...а и ако ми е мн лигаво правя някакви простотии и ако видя че му е забавно направо му се хвърлям на врата а ако съм по мирно настроена се приближавам бавно до него и готово..целуфката е на лице
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kakto doide,v smisal vs se slu4va bez nqkakav opredelen scenarii,no opredeleno sled tova si struva
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си