- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредна ли е мин.вода?
Вие каква вода пиете, минерална или батак от чешмата? Мин вода вредна ли е ако се пие постоянно?Аз съм чувал, че мин вода трябва да се пие за кратък период а не за постоянно..
начи попринцим минерална но ги сменям защото трябва да се сменят![]()
![]()
Az sam ot grada na edna ot mineralnite ni vodi i ti kazvam,4e e dobre da se reduvat-mineralna s izvorna![]()
каквато вода има , такава пия. В планината пия и от реката.Първоначално написано от get em' out of my head :)
в града пия от крана, освен ако не е съвсем много гадна, тогава може и да си купя минерална.
Много рядко пия минерална, знам 4е има най- разли4ни минерали в разли4ните извори. В някои има даже радон и други радиоактивни елементи.
знам 4е е хубаво да се пият разли4ни минерални води, аккто и 4е минерална вода не е хубаво да се пие всеки ден.
в пове4ето градове и села водата от 4ешмата си е добра.
ok 10x
Не е хубаво да се пие постоянно едната.Хубаво е да се разнообразяват.![]()
Да старая се да пия вода от различни места
така и трябва =D>Първоначално написано от vsichko v moite ruce mre
ами аз от бебе пия минерална вода и мисля че не е вредна ако се сменят марките води,защото едни са с по-лека минерализация
Точно така,има вода с различна минерализация и различно съдържание на натрий(ако не се лъжа...)И за да не се пренасити организма с едни и същи вещества,трябва минералната вода да се сменя,до ри е добре ако водата от чешмата е достатъчно чиста,да пиете известно време и от нея,но тук в София е ужасна,така че аз карам само на минералнаПървоначално написано от EMILY the strange
![]()
Напълно подкрепям!Първоначално написано от EMILY the strange
Уникални сте..дали минералната вода била вредна?Пушите по 2 кутии цигари на ден (за по-сериозни глупости не говоря
),пиете като смокове от 13 годишни и т.н.,и т.н. и видите ли минералната ви вода е проблема?!
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ахаха не ,естествено че не е вредна.Просто се води ,че във всеки минерален иэвор има раэличен състав на минерали.От таэи гледна точка,трябва просто да сменяме марките ,така да се иэраэя!Примерно пиеш две седмици Горна баня,после две седмици Девин,сле това хисаря иии т.н!Но аэ лично не ги спаэвам теэи неща и си пия само Девин.А пък от чешмата не е много хубаво да се пие ,щото има ръжда във водата.
[size=7][b][u]fosse cos
Минералната вода е вредна само ако се пие в големи количества и всеки ден ... по принцип минералната вода е лечебно и заздравяващо средство ... Може да се пие умерено, но не и постоянно ! Примерно пиете един месец минерална вода, след това се редувате с кишмяна и така, обаче имайте в предвид, че тази която я продават, не е въобще сигурно, колко е минерална ... така че за да сте 100 % най-добре от минерлните извори да си наливате директно !
... k33p w@lkinG ...
Доколкото знам, минералната вода е хубаво се се сменя, една с друга, но най-добре е да се пие трапезна вода !![]()
To be the man You gonna beat the man !
tr se reduvat mineralna i 4e6mqna
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз пък,никога не пия чешмяна,защото тя е вредна за бъбреците.
просто редувам с девин изворна![]()
Ne e vredno.Az po princip vseki den si kupuvam edno ili dve shisheta s min.voda.No ponqkoga i raznoobrazqvam.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако пиеш само минерална вода, трябва да я сменяш:напр.този месец-Девин, другия-Банкя и т.н.