.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    get em' out of my head :)
    Guest

Вредна ли е мин.вода?

Вие каква вода пиете, минерална или батак от чешмата? Мин вода вредна ли е ако се пие постоянно?Аз съм чувал, че мин вода трябва да се пие за кратък период а не за постоянно..

начи попринцим минерална но ги сменям защото трябва да се сменят

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az sam ot grada na edna ot mineralnite ni vodi i ti kazvam,4e e dobre da se reduvat-mineralna s izvorna

Guest

Re: Вредна ли е мин.вода?

Цитирай Първоначално написано от get em' out of my head :)
    Вие каква вода пиете, минерална или батак от чешмата? Мин вода вредна ли е ако се пие постоянно?Аз съм чувал, че мин вода трябва да се пие за кратък период а не за постоянно..
    каквато вода има , такава пия. В планината пия и от реката.
    в града пия от крана, освен ако не е съвсем много гадна, тогава може и да си купя минерална.
    Много рядко пия минерална, знам 4е има най- разли4ни минерали в разли4ните извори. В някои има даже радон и други радиоактивни елементи.

знам 4е е хубаво да се пият разли4ни минерални води, аккто и 4е минерална вода не е хубаво да се пие всеки ден.
    в пове4ето градове и села водата от 4ешмата си е добра.

Guest
    ok 10x

Мега фен Аватара на koalka
    Не е хубаво да се пие постоянно едната.Хубаво е да се разнообразяват.

vsichko v moite ruce mre
    Guest
    Да старая се да пия вода от различни места

Цитирай Първоначално написано от vsichko v moite ruce mre
    Да старая се да пия вода от различни места
    така и трябва =D>

Повече от фен
    Град
    south_park
    ами аз от бебе пия минерална вода и мисля че не е вредна ако се сменят марките води,защото едни са с по-лека минерализация

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    ами аз от бебе пия минерална вода и мисля че не е вредна ако се сменят марките води,защото едни са с по-лека минерализация
    Точно така,има вода с различна минерализация и различно съдържание на натрий(ако не се лъжа...)И за да не се пренасити организма с едни и същи вещества,трябва минералната вода да се сменя,до ри е добре ако водата от чешмата е достатъчно чиста,да пиете известно време и от нея,но тук в София е ужасна,така че аз карам само на минерална

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    Напълно подкрепям!

Голям фен
    Уникални сте..дали минералната вода била вредна?Пушите по 2 кутии цигари на ден (за по-сериозни глупости не говоря ),пиете като смокове от 13 годишни и т.н.,и т.н. и видите ли минералната ви вода е проблема?!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен
    Град
    София
    Ахаха не ,естествено че не е вредна.Просто се води ,че във всеки минерален иэвор има раэличен състав на минерали.От таэи гледна точка,трябва просто да сменяме марките ,така да се иэраэя !Примерно пиеш две седмици Горна баня,после две седмици Девин,сле това хисаря иии т.н!Но аэ лично не ги спаэвам теэи неща и си пия само Девин.А пък от чешмата не е много хубаво да се пие ,щото има ръжда във водата.
    [size=7][b][u]fosse cos

RQ

Минералната вода е вредна само ако се пие в големи количества и всеки ден ... по принцип минералната вода е лечебно и заздравяващо средство ... Може да се пие умерено, но не и постоянно ! Примерно пиете един месец минерална вода, след това се редувате с кишмяна и така, обаче имайте в предвид, че тази която я продават, не е въобще сигурно, колко е минерална ... така че за да сте 100 % най-добре от минерлните извори да си наливате директно !
    ... k33p w@lkinG ...

Доколкото знам, минералната вода е хубаво се се сменя, една с друга, но най-добре е да се пие трапезна вода !
    To be the man You gonna beat the man !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tr se reduvat mineralna i 4e6mqna
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Град
    south_park
    аз пък,никога не пия чешмяна,защото тя е вредна за бъбреците.
    просто редувам с девин изворна

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne e vredno.Az po princip vseki den si kupuvam edno ili dve shisheta s min.voda.No ponqkoga i raznoobrazqvam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Самата мин.вода не е вредна.Но прекомерното и използване е вредно, както е и с всичко останало

rosu
    Guest
    Ако пиеш само минерална вода, трябва да я сменяш:напр.този месец-Девин, другия-Банкя и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си