Ето и мойта история : Преди 1 месец започнах да излизам с 1 позната , и се опознахме и точно след 5 дена , тя ми призна че когато сам я докосвал и е харесвало , и на другия ден аз и казах че я харесвам и че бих се радвал много да пробваме , тя каза че ще си помисли , но докато станем , и тя ме хвана за ръка и ми каза " Така се държат гаджетата ..." всичко вървеше добре този ден , докато не видяхме баща и пред блока и неможахме да се целунем , на другия ден неможахме да се видим , защото бях зает и се видяхме в неделята , когато тя ме видя ми се нахвърли и ми каза че съм и липсвал , точно тогава се появи нейната приятелка и всичко се провали пак ... Вечерта си поговорихме и ми каза че малко я страх да ме целуне ... защото съм и бил първия ( както и тя за мен впрочем ) и да не бързаме.. Понеделник валеше и се видяхме само за 2-3 часа , във Вторник ми съобщава че ме чувствала като приятел повече от колкото като нещо повече... ( аз си замълчах и и казах че може би и аз съм сгрешил , но я попитах още 1 път дали ме харесва и дали след време може да стане нещо , отговора и беше "Незнам , трябва да си помисля" ) В Сряда и позвънях и и казах да излезнем като приятели и тн .. от тогава всеки ден ми звъни и излизаме ... , преди 1 седмица аз трябваше да замина за 1 седмица и и казах , а тя попита "Кога ще си дойдеш и ми звънни когато се прибереш" , през тази седмица си писахме само по скайп и тя 1 вечер ме попита дали ми има доверие , а аз казах , че може да ми има ... тя започна да ми разправя кого си харесвала и как знаела, че няма нищо да стане ... и вече не ги харесвала.. на следващия ден и съобщих кога ще се прибера и тя ме покани у тях " да гледаме Американски пай 2 ( който 100 пъти съм го гледал ) , но каза че щяла да бъде сама и аз се съгласих ... Дойдох си в четвъртък , но трябваше да замина за събота и неделя и така не се получи ... Днес когато се прибирам , гледам писала ми по скайп , че си прекарала страхотно събота вечер и аз я попитах защо , а тя ми обясни че се запознала с 1 момче което е брад на гаджето на нейната най-добра приятелка и си изкарали страхотно , но той си имал гадже ... Аз я попитах нещо от сорта защо скъсахме преди време , а тя ми каза може би не си пасваме ... а аз и казах та нали харесваш всичко в мен , как да не си пасваме , а тя ами да , но не сме се целували ... ( А преди 2 седмици някъде 1 идеот и предложил и тя му отказала моментално и дойде и ми се похвали .. ( по точно аз я накарах да си признае де ама... ) ) аз и казах тогава " Не се притеснявай ще му мине " , а тя попита " Както на тебе ? " , а аз и отварнах "кой ти каза че ми е минало ... " , днес и казах същото че не ми е минало и тн , а тя взе да се вайка от сорта да не бъда тъжен заради нея и че щял да съм си намерил по-добро момиче от нея и тн , а аз и казах че не е тя проблема ( да я успокоя ...) . Иначе накратко в този 1 месец аз от 1 харесвам , сега мога да кажа че съм влюбен в нея... но се чудя дали да и кажа , дали да и призная , моля да ме посъветвате , какво да направя ;(