Ne moga!Tolkova proshtavah,tyi mnogo plakah i skyrbih i vinagi ryka podavah,no eto tuk se umorih!

Razdqlata nikoga ne e bolqla, bolqt ochite kazvashti "Sbogom", bolqt racete ochakvashti zavryshtane.Boli edin izguben svqt i hilqdi spomeni!!!

bolka li? -sega q vidq! Maka li? - sega q razbra! Ela me vij pred teb stoq s karvavi race! Vij s ysmivka na lice tap4a tvoeto sarce! Moli se,pla4i,karvi,v ada varvi,tam izgori,ot yjas kre6ti...

Az trygvam!Ti svivash ramene!Uveren si 4e 6te se vyrna!Naprazno!Ti vsichko mi otne!!!

Dve salzi po liceto se sti4at,dve salzi ne znaqt kak da sprat.tezi salzi znai,4e o6te te obi4at i vse za tebe 6te tekat...

Боли когато се порежеш и кръв започне да шурти,но още повече боли,когато някого обичаш,а той ти каже:"ЗАБРАВИ!"

Обичал ли си, без да бъдеш обичан и и стpадал ли си както страдам аз?Виждал ли си как сълзи се стичат, когато плачеш за любимия до късен час?Ти знаеш ли какво е сън да губиш, с липса на любов и топлина?Бъди щастлив това ти пожелавам!Обичай нея и не се сърди,щом твоята любов аз не заслужавам, дано нейната поне заслужиш ти!

Обичах До Полуда.Обичах До Смърт Дори.Но Това Било Заблуда.Лъжовни Думите Били........

В живота пътищата се пресичат, не искам да се срещнем врагове, с годините и чувствата отлитат, но спомена не ще умре!

Недей се рови в пепелта, няма да намериш огън, знаи свършено е с любовта веднъж щом чуеш: " Сбогом! ".

Какво бях аз за теб? Кажи? Едно дете! Едно дете, което винаги прощава, едно дете което винаги греши!

На небето има три звезди: " Едната съм аз, другата си ти, а третата е този, който ще ни раздели!

Иди си щом си тъй решил. Назад не се обръщай ти! Аз знам, че всичко ти е безразлично, за туй отиваш си нали?

Незнаеше колко ми е тъжно и никога не ще разбереш ти, с теб няма да сме вече заедно, но моля те за всичко забрави!

Каде остана твойта вярност? Каде отиде твоята мечта? А караше ме да ти вярвам на хубавите ти слова!

Аз знаех, че така ще бъде, че рано или късно ще се разделим, но ти невярваше в мойте думи и казваше: " За мен си само ти! ".

Dano da sam ti pomognala