mnogo hubavi spomeni slagate... ;] i az da sloja nqkoi drug....

Мислиш ли понякога за мен,
за приказката ни красива ?
Дали ще се повтори онзи ден ?
Лобов ? -без теб е просто дума...сива...

1.Обичам те!чуваш ли как тупти моето сърце?То тупти за теб и иска да ти каже:Обичам те!

2. Обичам те и ще те обичам!Любовта ми става всеки ден по-силна.Обичам те!

3. Сега и завинаги съм твой!Сега и завинаги АЗ и ТИ!Обичам те сега и завинаги!

4. Обичам те повече от вчера и по-малко от утре!

5. Искам да ти дам моята любов сега в този живот.Искам да съм с теб в добро и лошо.

6. Когато за първи път те видях се влюбих в теб.Когато за първи път те целунах -неисках да те пусна.

7. Никoй не те обича,никoй не те желае,никoй не мисли за теб както аз.Обичам те мило!

8. В главата ми има една мисъл и тя е за теб.И тази мисъл казва "Обичам те!"

9. Помирисах Роза.Прободох се на бодлите и и с кръвта си написах "Обичам те!"

10. При всеки удър на сърцето ми мисля за теб.И докато сърцето ми тупти сте мисля за теб.Обичам те!

11. Само с теб съм щастлив.Ти оцветяваш моят живот И за това искам да ти отдам живота си.

12. Любовта е по-силна от времето.Един миг с теб ме кара да забравям самотните часове!

13.Нуждая се от 3 неща за да живея.От слънце през деня.От Луната през ноща и от ТЕБ завинаги!

14. Думата "ЛЮБОВ" не може да се опише.Може я чустваш ли не.Аз чувствам Любовта...когато мисля за теб!

15.Казах ли ти днес:Обичам те?Ще ти го казвам и показвам още безброй пъти.Обичам те!

16. Обичам те, искам твоите ръце да милват моето лице.Обичам те до болка.Без теб не мога аз!

17. Познай кой мисли за теб!Познай кой те обича!Познай кой ти праща този смс!

18. Нейно ме докосни и пожелаи от мене всичко ти.

19. Искам до мен да застанеш И кръвта ми да запалиш и нека сърцата ни в 1 да се сеят.

20. ..Жадувам за твоите целувки....Жадувам за твоите очи...жадувам за твоята усмивка...Жадувам за теб!

21. Пращам ти 3 Рози.1 за щастие.2-ра за късмет А третата ти пращам за да ти каже,че те Обичам!

22. Какво мога да кажа!Сте оставя сърцето си да говори:ОБИчАМ ТЕ!

23. ВНИМАНИЕ!Този смс носи добро насторение и за това се наслаждавай защото сега някои миси за теб!

24. Мило..аз ...незнам..как..да ти го..кажа..ама май...аз..такова..аз..те...ОБИч АМ!

25. Всички мои мисли се въртят около теб.А всяка мисъл за теб ме прави щастлива!

26. Всичките съкровища на света губят своята стойност когато ти застанеш до тях!

27. Освен глупстите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!

Rozata e krasiva,no ima bodli,lubovta e krasiva,no ima sulzi!

Celuvala li te e snejinka malka muni4ka dobra???No kogato snejinkata popadnala varhu jarta, vidq li q kak prevurna se v salza!!!Taka i az bih iskal da te celuna no me e strah da ne te rastopq!!!

Vinovna li sam az, che te obicham,che sarceto pobedi.S tvoq obraz tai priviknah,che ne moga bez tvoite ochi.

Taka!Ti kaza, che ne me obichash veche.Zvuchi drugarsko otkrovenno,no molq te ne go povtarqu v tozi mig.Dovijdane, no ne i SBOGOM!

Otivash si!Dobre, varvi!Ne iskam i ne moga da te spra.Kogato vsichko izgori, ne mojesh da zapalish pepelta!

Kogato si v krevata taka i na lunata.Ot hubavata dama shte stane Mama.Ot hubaviq batko shte stane Tatko.

Zashto li te sreshtnah togava,zashto li se vlubih v teb,za da ne moga da te zabravq i vechno za teb da mechtaq!

Ti druga iskash ala razberi,sarce ne se pecheli s laji,jivotat mi bez teb shte e magla,bez tvoqta protegnata raka.

Az vsichki radosti na tebe dadoh,az vsichki pesni s tebe spodelih,az vsichki patishta po teb izstradoh,az vsichki dni na tebe posvetih,az vsichki udari sled teb sabirah,dushata mi edva ne izgorq...I ako trqbva utre da izbiram,otnovo teb shte izbera.

Da te obicham me kara krasotata ti.Da te lubq me kara dushata ti.Da me obichash ne te zadaljavam,no da me zabravish ne ti pozvolqvam.

Kolko hubavo e da obichash ,da stradash po lubim chovek,no kolko tajno e da znaesh,che toi obicha druga, a ne teb.

Lunata ogrqva ochite ti kafevi kato shokoladi nejno gali s lachite si kosite ti - buen vodopad.Az zatvarqm ochi i dvamata popadame v plen na strastta i ti si oshte po hubava ot lubovta i nejnostta ozarena.