Kogato nqkoi si otiva ti nqma6 sili da go spre6.Kogato vijda6 4e edna lubov ymira ti iska6 s neq da ymresh...

I tazi no6t pak teb sunyvah, tryput ti noseh na ruce.Ybih te za da te spe4elq makar s izstinalo surce!!!

Iskam da te imam, no ne moga! Ne6to pre4i, ne6to ni deli! 4ui, obi4am te do iznemoga,no malko e tova za teb nali?kak trudno e da 6epne6 SBOGOM,kogato iska6 da izvika6 OSTANI! Kogato lubovta zagiva, a nqma6 sili s neq da zagine6 ti!!!

Vseki put, kogato 4ue6 vqtura da pee v no6tta, si spomnqi za moq glas! Vseki put, kogato ti e studeno, spomnqi si gore6toto mi lice i misulta za men 6te te stopli! Posle 6te zaspi6,pregurnal vuzglavnicata i 6te sunuva6 6tastieto v moite o4i! 6te budem zaedno, no tova 6te bude posle! Sega spi!!!

[b][i]Obi4al li si bez da te obi4at? I plakal li si kakto pla4a az? I vijdal li si sulzi da se
sti4at, pri spomena za lubimiq 4ovek! Zabravix te dori te mrazq ve4e! No ti ne me obikna i za mig dori, a az o4ite ti dulboko pazq, koito bez da iska6 ti mi podari!!!

Защо ли те видях? Защо ли с теб се запознах? Защо плени ти моето сърце , а после каза твърдно НЕ?!

Плача,но има ли защо,плача,но минало е то,плача,но трябва да продължа,защото ако не спра,плачейки за тебе ще умра!!!