: ЦяЛ жИвОт тИ С МеНе сИ ИгРа и ДоЙдЕ МоМеНтА в КоЙтО оСъЗнА,Че мЕ ЗаГуБи..ОбиЧам тЕ Но нЕ щЕ Ти пРоСтЯ..и СеГа ДоЙдЕ дЕнЯ В КоЙтО аЗ щЕ ОтМъСтЯ За ЖиВоТа КоЙтО Ти мИ ПрОпИлЯ

Всеки се пише за приятел...колко сте много,но на повечето от вас до се доверя знам че не мога...Такива са добри с мен мазнят се нон стоп обещават приятелство до гроб..А приятели са ми до този момент до който имат нужда от мен....

БеШе ПрАв!По-ДоБрЕ е ТаКа...БеЗ чУвСтВа...СаМо ЖеЛаНиЯ,БеЗ лЮбОв...СаМо СтРаСт,Аз МоГа ТаКа...ПрЕдПоЛаГаМ тИ сЪщО,Но Си ЗаДаЙ вЪпРоСа кОлКо ИсТиНсКи МоМиЧеТа Ще Са ОсТаНаЛи ОкОлО ТеБ...?...КоГаТо Се ИзМоРиШ оТ вСиЧкО тОвА...- КЪСМЕТ...!!!

ПоТъРсИх НаЧиН Да СпРа СъЛзИтЕ-АкО Не Ги ИзПлАчА,щЕ Се СрИнА ДоКрАй!УсПяХ БоЛкАТа Да СкРиЯ-Ти ПоВяРвА,Че Не Ме БоЛи!0щЕ Ме 0бИчАш-МиСлИш,Че Ще Ти ПаДнА На КоЛеНе?ЗаГуБи Ме-СеГа Ме ТъРсИш,НиМа Те БоЛи?

Чувал ли си как вие вятър през сълзи, как от болка земята прощално мълчи, залинели листа прегръщат ледени рози... Kолко болка едно сбогом може да носи...

Misleh Che Sym Silna i Sveta Krai Men Se Vurti, Che Sum Gorda i Kaprizna,Tazi Koqto Shte Reshi, Praveh Se Na Vajna Ei Taka,Smqtah Che Studena Znachi Stilna,No Zardi Teb Chak Sega Razbrah, Che Ne e Taka !!!

ПогЛедНи мЕ сеГа...3а п0сЛедН0,сАм0 зА мИг кРатЬк дА бЬдЕм сЬщИтЕ пАк п0сЛе И дВамАтА щЕ и3че3нЕм бе3сЛедНо вСекИ 3агУбиЛ сЕбЕ сИ в СобсТвеНиЯ сИ мРаК...нЕкЬ тАзИ н0щ оЧиТе пАк дА г0рЯт И жАдНо УстНиТе дА сЕ тЬрсЯт бЕз уТехА...дА сВалЯме ДреХа сЛеД дрЕхА

ОбИчАх тЕ мНоГо,нО кАтО,чЕ лИ вСичкО бЕшЕ кАтО еДиН кРаТьК мИг...иСкАхА дА нИ рАзДеЛяТ,нО нИе бЯхМе тВьРдИ и СиЛнИ...хОрАтА нИ зАвИжДаХа,чЕ бЯхМе вИнАгИ зАеДнО...и НиЕ бЯхМе тОлКоВа щАсТлИвИ,нО...В еДиН дЕн вСичкО сЕ пРоМеНи,вЕчЕ нЕ тЕ оБичЬм кАкТо пРеДи...НеЗнАм,Защо вСичкО сЕ пРеОбЪрНа,вСичкО бЕ тОлКоВа пРеКрАсНо...БяХмЕ нЕрАзДеЛнИ...,нО вСичкО сЕ пРеОбЬрНа.Но зАщО?НаЛи бЯхМе ''fOrEvEr fRiEnDs''...иЛи мОжЕ бИ нАрОчНо..НаПуК нА дРуГиТе...ДаНо сАмО дА сЕ зАбЛуждАвЪм!ДаНо дА сИ оСтАнЕм зА дЬлГо нАй-дОбРи пРиЯтЕлКи,тАкА кАкТо е бИлО...НеКа дА пРоДьЛжИ!!!