Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!! Не харчи пари, които не си спечелил за неща, които не са ти нужни, за да впечатлиш хора, които не те заслужават! РаЗкАрАйТе Се ВсИчКи- ТъПи ЛиЦеМеРи... ОсТеЙтЕ Ме НаМиРа- СаМа! ФаЛшИвОтО ПрИяТеЛсТвО ПрЕдЛаГаЙтЕ На ДрУг, Не Се НаБуТвАйТе ПрИ МеНе, ЩоТу ВеЧе За НиКоЙ И НиЩо Не Ми ДрЕмЕ!!! ВсИчКи СтЕ БоКлУцИ, ДоЛнИ И ПрОтИвНи, Но ЗаПоМнЕтЕ От МеН, Че Ще ДоЙдЕ ДеН, В КоЙтО ВсИчКи ВиЕ Ще МоЛиТе На КоЛеНе ПрОшКа За ИзМиНаЛиТе ДнИ.. Но ПрОсТо ЗаБрАвИ, Че ПрОшКа Ще ПоЛуЧиШ Ти!!! ЗнАм Че ВсИчКи Ме ХаРеСвАт ДаЖе И тЕзИ кОиТо ОтКрИтО мЕ мРаЗяТ, зАщОтО зНаМ чЕ тЕ нАй-МнОгО мИ зАвИжДаТ зА тОвА, кОеТо СaМ и ВиНаГи Ще БaДа ПоВеЧе От ТяХ!!! Аз ЗнАм КаКвО е Да ИмАш,Да Ти ЗаВиЖдАт,Да МаЧкАм, Да Си СмЕл И дА нЕ мИ пУкА зА сКаПаНяЦиТе!!!!!!! писна ми от разни тапаци дето се разхождат с големите си калпаци
дето се мислят за велики бандити а ние от коза пак сме разбити
фарчат на ляво на дясно никви конуси свити във хартйка овити
а разни клошари се разхождат със души изпити със обувки пробити
разни депотати в момента празнуват на жените си нови дрехи копуват
те не разбират че в нашите очи не струват но продулжават да се надуват
от черупките си няма да изплуват а на диванчето си в хола се разплуват
нищо не правят за народа освен че тия дето свиват ги изпращат във затвора
кво да ви говоря тия как да ги оборя на земята ще ги саборя и устите им ше затворя