.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Деградация

http://www.izpoved.com/confessions.a...g=misc&cnf=340
    Линка говори сам за себе си.Все повече курви все повече немошни мъже.http://www.bgteen.com/f/viewtopic.ph...r=asc&start=15

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    аз не виждам какво общо имат курвите и немощните мъже с този линк?там просто има изповед на човек,който все още е девствен.няма нищо лошо в това.може би не е намерил подходящата или просто е гей.тва че той не е намерил любовта и не е бил с жена или с мъж,не ти дава право да казваш,че кървите са все повече.а тва,че е девствен,не означава,че е немощен.който търси,ще намери.ако е искал силно да се е*е с някоя,е щял да го направи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Все повече момичета се ебат на по 13-14,а все повече момчета не могат да си намерят сексуален партниор или се страхуват...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Все повече момичета се ебат на по 13-14,а все повече момчета не могат да си намерят сексуален партниор или се страхуват...
    и тва от тази изповед ли го разбра?пък и тия,дето се е**т на 13-14 не са виновни,че момчетата не могат да си намерят сексуален партньор или се страхуват.Ми да не се страхуват.Тва че има курви,има.Ама те нямат общо с момчетата,които се страхуват.Ми има и такива,дето не са курви.Ми да си хванат някоя такава.За всеки влак си има пътници
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

rosu
    Guest
    Не мисля, че трябва да се мислиш за гей, просто има нещо в теб, което никое момиче не може да хареса.Опитай се да разбереш кое е това нещо...

Abe glyposti ne 4e si gei ami ne si nameril lubovta na jivotati ,ti prosto ne spi6 s vsqka ... ne se pritesnqvai

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Че има много курви - има!
    И е нормално момчетата да ги е страх(поне свестните момчета)да си легнат с някоя, защото не всички момчета искат само секс .. някои искат просто една нормална връзка! Курви бол ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Че има много курви - има!
    И е нормално момчетата да ги е страх(поне свестните момчета)да си легнат с някоя, защото не всички момчета искат само секс .. някои искат просто една нормална връзка! Курви бол ...
    =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Какво толкова като е на 22 и е девсвен.Защо го определяш като деградация?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво толкова като е на 22 и е девсвен.Защо го определяш като деградация?
    Авторът на темата има в предвид,че момичетата са деградирали,защото правят секс от крехка възраст.

Мега фен Аватара на koalka
    Къде става ясно по-точно това и от къде си сигурна?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Къде става ясно по-точно това и от къде си сигурна?
    Не съм сигурна.Следвам пътя на логиката.Момчето пише,че е на 22 и не е правило секс още и от там авторът на темата заключва,че нараства броя на немощните мъже и на деградиралите момичета(логично,не мислите ли?)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си