.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    mN sAm t1pAaAa :(:(:(
    Guest

adSkaTa ku4ka bRaaT ;(;(;(

neznam ot kade da zapo4na takam.... hodq s 1 mom4ence (ni6to novo) ot okolo 1-2 sedmici (do tyk ok) ama naposledak stahan mn blizka s nai-dobriq my priqtel eto kak stana .... ....stoqhme si na 1 peika (az, pr mi i negoviq fr) i fr my me popita : abe zahar4e moje6 li da pravi6 masaji? i az : da be np. samo kaji koga (kato go prieh za bazik est , vse pak pr mi be6e tam) a toi : mi vednaga ...... az ostanah kato gramnata vikam si : ok 6tom pr mi ne kaza ni6to zna4i nqma protiv i ...... pravih my masaj na mom4eto (are kakto i da e ) . Na sledva6tata ve4er pak sled den-dva pak i taka zapo4nah po4ti vseki pat kato se vidim (kogato toi me pomoli est).
    Nai-koftito e , 4e kato my pravq masaji mi e mn hubavo , a i na nego (koeto e o4evadno). Ama mi e mn stranno 4e pr mi ne kazva ni6to dori predloji na nai-dobriq si fr (vaprosnoto mom4e) da bil opital kak se celuvam (bila sam mn dobra)
    leleeeeee mai sam zapo4nala da hlatvam po nekogoto trqbva i hi4 ne e dobre ......
    q kajete mom4eta kfo bihte napravili ako nqkoi va6 fr postapi taka
    ... i ako imate best fr tolkova li dobri priqteli ste 4e 4ak da predlojite na fr si na opita celuvkite na gajeto vi

P.S. adski se dvoumq pls daite nqkaf savet mn 6e sam vi blagodarna i ako ne mi natqkvate 4e tfa e adski kurvensko i neudobstvoto koeto izpitvam pred sebe si me sasipva

MN MESRI PREDVARITELNO

На мене яко ми смърди на шведска...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Skramizavar
    dali

Цитирай Първоначално написано от mN sAm t1pAaAa :(:(:(
    dali
    mhm
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Тоя твоя пр-ел направи се ти се е подиграл честно казано.
    Или е видял, че нищо няма да излезе от теб и е решил както казват поне да се изкефи на една шведска..
    Едно от двете е или и двете
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Miii qko se podigravat s tebi i dvamata.Osven kato kurva ( bez izvinenie) .... kato nishto drugo ne si za men ... Sorry ama se zamisli i ako razberesh tova za nqko idruga kvo si bi pomislila za neq ?
    Обичам те <3 !!!

ami nz no ako tova go naprai moita fr shte i istreshtu i shte go smaja nego a za neq nz a za celuvkata nz ama ili zverski se gavri s tebe ili e nqkav glupak zverski

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от mN sAm t1pAaAa :(:(:(
    dali
    mhm
    ДАра Ду Дам
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

kasorazbiva4
    Guest
    Стига сте обиждали момичето...курва е била, че си мисли нещо...
    Виж сега, според мен приятелят ти е бил доста ироничен с идеята да се усетиш сама какво правиш, ама явно не си свикнала с такъв вид ирония. Принципно това масажите са много хлъзгава тема...в тях има много скрит еротичен заряд...и едва ли на приятелят ти му е приятно, пък било то и с най-добрия му авер.
    Моят съвет е да се осъзнаеш и да се стоиш при гаджето и ако продължаваш да си падаш по некогото трябва...явно връзката ви няма да продължи още много...

Guest
    kasorazbiva4 misi mn za saveta

Ето това е! Кво има да му мислиш - решаваш кой ти харесва повече и тръгваш с него. Честно вие момичетата никога не знаете какво искате!
    You think it's cool and all is fine
    Now is the day when you pay, this is my time
    I feel for you nothing but pain
    I am what you will be, you are dying in me
    I love you, I hate you, I miss you...

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    Ето това е! Кво има да му мислиш - решаваш кой ти харесва повече и тръгваш с него. Честно вие момичетата никога не знаете какво искате!
    Това не е вярно! Доста от нас знаят точно какво искат, но не могат да го намерят...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    Това не е вярно! Доста от нас знаят точно какво искат, но не могат да го намерят...
    Доста от вас си мислят че знаят какво искат....говорят едно , мислят си за друго и накрая подсъзнателно избират трето. Признавам има и такива които знаят точно какво искат но те са по скоро изключение.
    You think it's cool and all is fine
    Now is the day when you pay, this is my time
    I feel for you nothing but pain
    I am what you will be, you are dying in me
    I love you, I hate you, I miss you...

Guest
    oleeee .. ae stiga be ... nishto protiv masaja,i az niama da imam nishto protiv niakakva takava proiava na dobra volia,ama i tzeluvka...haha,spored men sa se nagovorili da praviat troika s teb.po drug nachin mi zvuchi nelogichno,spored men sa usetili,che ne si ot nai-serioznite momicheta

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нещо май пробват дали квото те накарат ще го направиш.

Супер фен
    Ти не си адската кучка,а адската глупачка!Твоя фр само те изпозлва,тфа е очевидно!Кой знае с неговия фр как ти се хилят с гъза си като останат само 2 мата...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Hi4 ne e hubavo da trugva6 s nai-dobriq mu fr - 6e mu stane mn gadno. A i tova 4e mu e kazal da probva kak se celuva6 go e napravil za6toto se drazni, 4e ti vseki den mu obru6ta6 takova vnimanie. Imal e predvid ne6to to sorta.. "mi probvai q i kak se celuva to samo tva ostava" ne6to takova..

Guest
    За масажа не виждам нищо лошо и кво то да не е секс бе
    Иначе това с целувката имам чувството че се е изгаврил с теб което е лошо едвали не те е нарекъл к***а което хич не е добре.
    Но според мен е просто ревнивец.Като приятеля на най-добратя ми приятелка който супер много я ревнува от мен а аз му вика та тя ми е като сестра бе пич кв осе косиш ама той е такъв ревнивец иначе е пич.
    Просто поговори с него и сичко ще е наред според мен.Аз лично от такова нещо не бих се шашнал а и не бих казал такова нещо което е казал приятелят ти

Фен
    Град
    Ruse;]
    мда.. и аз мисля така като повечето тук .. подиграват ти се и двамата... ако аз бях на мястото на твоя приятел ... и този другия приятел който се пише за бест фр никога не би направил така .. защото сме бест фр и шсе познааме.. това е един вид гадно за другия но той щом нищо не казва нз .. помисли .. може да те използва за нещо не те познавам да кажа...

za nachalo spri da se zanimawash s glyposti

Град
    пЛоВдИв
    на мен ми се струва че яко ти се подиграват...зарязвай ги и двамата...при това държание си личи приятелят ти колко държи на теб...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Голям фен
    Град
    софия
    ще има 3ка май така ги виждам аз нещата и не губя фокус

xaxaxa edna troika..... mai mai na tam otivat ne6tata
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Awe ne6to taq rabota ne mi s evidi mn mn 4ista kaka taka primerno az gadjeto mi 6a mi dade da pravq masaj ili puk da celyvam negoviq nai dobar priqtel ? Hmm malko stranno no ok haide toi 6te mi dade ama ti predstavq6 li si kakvo li my e na nego otvatre ili naistina iska troika ili e bezrazli4en kam teb. Smi gadnoe da vi gleda kak se celyvate ili my pravi6 masaj i vie damata se zabalqvate i toi da vi gleda . Malko stranno ama 6tom ne ti kazva ni6to ddz, az ako bqh na negovo mesto 6tqh da skasam s teb vie dvamata da si se veselite a mom4eto .... lelel yjas to na men 6t emie neydobno tva da go napravq pred moito gadje a puk ti ... nz vie si znaete nai dobre kfo vi e polojenieto
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    Пффф масажираш единия целуваш другия... Ае стига бе к**венско си е я!И на всичкото отгоре се чуди кой да избере Абе хора не задраствайте форума с к**венски истории!!!А ти си хващай пътя и на следващия си фр не показвай че си лека!!! Пък като толкова се чудиш направете си една шведска!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си