.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    KAST
    Guest

Svyr6vane pri jenite

Abe hora, kogato jenata svyr6va, kak stava tova?
    A myja use6ta li svyr6vaneto na polovinkata?

Град
    Blondeland
    Aи незнам дали усеща но със сигурност вижда .Те такива емоции не се крият лесно

Напиши в google.com "оргазъм" и ще научиш повее
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Един приятел ми беше казал, че го усещал като откъртване на огромно количество енергия от жената. Не знам дали всички изпитват това, но знам със сигурност, че симптомите са различни - някои дами викат, други си мълчат, но са зачервени, мускулатурата се стяга... няма универсална рецепта.

Mila88
    Guest

;]]

ahah ami ne znam ,.... no mi se e slu4valo do 5 puti za edna no6t da svyr6a pr mi si vur6i dobre rabotata qvno ..... a 4yvstvoto...mom4eta .....samo nie jenite si znaem na koi svq se namirame ......! i pri men ne vaji tva 4e .....ne moga da svur6a i trudno svyr6vam ....tva e kakto pri majete be kogato edno mom4e se pogriji za momi4eto si moje da dostigne do orgazum .....! vseki put pri seks ....ph opitaite strahotno e i kogato i dvamata sa osvobodeni ot tazi energiq ;]]]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Температурата на женското тяло при оргазъм е 39.2 градуса по целзий

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Адското! Кефиш!
    Абе усеща се само по емоциите дори не се тревожи

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ей това трябва да бъде универсалния критерий, дето го търсихме с автора на темата. Въпросът е само живачен термометър ли да се ползва и къде да се измерва температурата - ректално, перорално или под мишницата? Защото на различните места се измерва различно.

ami vaginata se stqga i zapo4va da pulsira leko ne6ty takova to nemoje da se obqsni to4no......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

няма начин да не разбереш че е свършила
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    energiqta koqto otdelq maja kogato svarshva moje da zaredi kru6ka ... a energiqta koqto jenata otdelq moje da stigne da si naprvite musaka smqtaite po temata ... moq sno6ti useti svarshihme zaedno
    Love you Kris !!!

Може да си мислиш че го усещаш но никога не може да си 100% сигурен. А според теб защо жените симолират оргазъм? Веднага ти казвам - защото си мислят че ни пука.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от 8412
    Може да си мислиш че го усещаш но никога не може да си 100% сигурен. А според теб защо жените симолират оргазъм? Веднага ти казвам - защото си мислят че ни пука.
    e na moq mu puka.... nikoga ne sam simulirala super tapo..
    Love you Kris !!!

Голям фен

Re: Svyr6vane pri jenite

Цитирай Първоначално написано от KAST
    Abe hora, kogato jenata svyr6va, kak stava tova?
    A myja use6ta li svyr6vaneto na polovinkata?
    С гръм и трясък, дечко.
    И топовна пръдня.
    Животът е БРЯГ!

Град
    sofiq
    vij as p1rvo po koeto moje6 da razbere6 e g1r4ovete na tqloto i steneniqta a polse moje i da useti6 kak te4nostta koqto se otdelq pri jenskata evakulaciq se razti4a po teb i taka natat1k....
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    predi da swurshi , putkata i pochwa postepeno da se stqga do edin moment i sled towa otpuska postata

Град
    не е установено още :]]
    повервай-дори и да не чатка как свършва половинката му той определено ше разбере кога става това

Повече от фен Аватара на air_wisp
    най-яко е пък като свършваме едновременно
    маа фака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си