- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svyr6vane pri jenite
Abe hora, kogato jenata svyr6va, kak stava tova?
A myja use6ta li svyr6vaneto na polovinkata?
Aи незнам дали усеща но със сигурност вижда.Те такива емоции не се крият лесно
![]()
Напиши в google.com "оргазъм" и ще научиш повее
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Един приятел ми беше казал, че го усещал като откъртване на огромно количество енергия от жената. Не знам дали всички изпитват това, но знам със сигурност, че симптомите са различни - някои дами викат, други си мълчат, но са зачервени, мускулатурата се стяга... няма универсална рецепта.
ahah ami ne znam ,.... no mi se e slu4valo do 5 puti za edna no6t da svyr6a pr mi si vur6i dobre rabotata qvno ..... a 4yvstvoto...mom4eta .....samo nie jenite si znaem na koi svq se namirame ......! i pri men ne vaji tva 4e .....ne moga da svur6a i trudno svyr6vam ....tva e kakto pri majete be kogato edno mom4e se pogriji za momi4eto si moje da dostigne do orgazum .....! vseki put pri seks ....ph opitaite strahotno e i kogato i dvamata sa osvobodeni ot tazi energiq ;]]]
Температурата на женското тяло при оргазъм е 39.2 градуса по целзий![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
Адското! Кефиш!
Абе усеща се само по емоциите дори не се тревожи![]()
Ей това трябва да бъде универсалния критерий, дето го търсихме с автора на темата. Въпросът е само живачен термометър ли да се ползва и къде да се измерва температурата - ректално, перорално или под мишницата? Защото на различните места се измерва различно.Първоначално написано от cherinka
![]()
ami vaginata se stqga i zapo4va da pulsira leko ne6ty takova to nemoje da se obqsni to4no......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
няма начин да не разбереш че е свършила
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
energiqta koqto otdelq maja kogato svarshva moje da zaredi kru6ka ... a energiqta koqto jenata otdelq moje da stigne da si naprvite musakasmqtaite
po temata ... moq sno6ti useti
svarshihme zaedno
Love you Kris !!!
Може да си мислиш че го усещаш но никога не може да си 100% сигурен. А според теб защо жените симолират оргазъм? Веднага ти казвам - защото си мислят че ни пука.
e na moq mu puka.... nikoga ne sam simulirala super tapo..Първоначално написано от 8412
Love you Kris !!!
С гръм и трясък, дечко.Първоначално написано от KAST
И топовна пръдня.![]()
Животът е БРЯГ!
vij as p1rvo po koeto moje6 da razbere6 e g1r4ovete na tqloto i steneniqta a polse moje i da useti6 kak te4nostta koqto se otdelq pri jenskata evakulaciq se razti4a po teb i taka natat1k....
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
predi da swurshi , putkata i pochwa postepeno da se stqga do edin moment i sled towa otpuska postata
повервай-дори и да не чатка как свършва половинката му той определено ше разбере кога става това