.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Guest

Как се променихте?

Какви сте сега в сравнение с вас като малки деца?Променихте ли се, как и в положителна насока ли?

Ami mn se promenih v otricatelna posoka spored mene ....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

sprqh da slusham nashte zapo4nah da si praq neshta po tqloto na koito se radvam stanah po nerven svoboden i po izdrajliv na alkoholen natisk

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Промених се в две насоки - положителна и отрицателна. Положителната е, че започнах да се изграждам като личност и не се водя по това, което мама и тате ми казват, а отрицателната е... айде ще ви го спестя.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Същото диване съм си като малка... Май не съм се променила много много

Станах по самостоятелна това е положетелното но с него има и доста отрицателни нещица . Иначе опитвам се да слушам все още мама и тати .

Град
    В страната на чудесата
    Promenih se.....lo6oto v promqnata e 4e po skoro moite roditeli ne mogat da q priemat......te imat edin tip povedenie koeto az ne odobrqvam az pak imam korenno i protivopolojen tip na darjane koeto te ne odobrqvat.....
    Taka 4e da promenih se i imenno tazi promqna donese vs lo6o.....
    No pak tova e 4ast ot razvitieto....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Доста се промених.. не само физически.. Почнах да мисля по съвсем различен начин. Нищо общо с предишното ми мислене..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    София
    ПРомених се много и в положителна и в отрицателна посока.Но бих каэала ,че повече в положителна...!Доста промених начинът си на мислене и попораснах умствено...эа съжаление някои доста неприятни събития ме накараха...какато и да е -това е положението и няма мърдане! а иначе като малка бях по-смирена и добричка,сега съм е*ати олигофрена,нооо не ми пречи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ми тези дни намерих еди мой стар дневник и мога да твабдя,че съм се проминела ужасно много кокото в положителена така и в отрицателена посока!

Да, променил съм се УЖАСНО много. Мисля, че към по-добро. Сега се справям по-добре с проблемите, каквито и да са те. Мисля, че имам реален поглед на нещата и расъждавам трезво в почти всяка ситуация - нещо, което преди ми е липсвало. Научил съм много за отношенията между хората - между близките и дори непознатите.
    Единственото лошо е, може би, че съм влошил отношенията си с родителите. Но за това не съм виновен аз и не съм искал така да стане...
    На който му се убива време...

Da, sus sugurnost se promenih! I fizi4eski i po harakter, vupreki, 4e dosta detski navici si mi ostanaha. V polojitelna nasoka-stanah po otgovorna i ob6titelna. V otricatelna nasoka-stanah po inatliva i egoisti4na.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    Психиатрична болница..
    По много белези съм претърпяла и все още претърпявам промяна, но основно в две насоки - положителни и отрицателни. Като че ли на по-добре отиват нещата.. От положителните мога да спомена това, че вече съм по-отговорна, мога сама да решавам проблемите си, да обмислям всяка постъпка без чужда намеса и т.н. А отрицателни - винаги ми казват "като малка какво добро дете беше", явно сега не съм..

Things will never be the same again

ami sega sum mn po dobre otkolkoto prdi 2-3 godini.togava pieh dosta a bqh kele6.sega malko ili mnogo sum porasnala moga da razsujdavam i znam kvo iskam ot jivota.yspeha v daskalo mi e po visok,razbiram se s na6te ve4e po dobre i znam koga nqkoi me precakva v jivota .......moga da razbera koi mi e priqtel i koi ne i se suobravzqvam sus vsqka sityacia-nadqvam se da vzimam pravilni re6eniq.a edinstevnoto lo6o koeto pravq sega e 4e izpolzvam nqkoi zabraneni ot zakona ve6testva .......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    40 Miles from the Sun
    Промених се,разбира се => станах teenager.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Мда,много ясно.Промених коренно мисленето си и погледа към живота,смених музикалните предпочитания.Иначе пак съм си същия дебил като малка

mn se promenih.......sprqh da prikazvam mn 6toto kat malka ustata mi ne se zatvarq6e sega po4ti ne govorq nz za6to moje bi iskam na men da mi prikazvat......ina4e sym mn po-otgovorna i vse sy6tata 6matka

разбира се че се промених.Като за начало спрях да се карам с наще-заживях самостовятелно; ) .И не ,не съжелявах- беше ден който исках да дойде по-скоро и няистина бях щастлива. не че не съм правила всичко което и преди,но за един млад ентусиаст е важно да знае ,че когато е сам е по-свободен ; D....По-късно се хванах на работа,която ужасно мн ми допада,колкото и тегава да изглежда на моменти.Това ,че бях едва на 17 ,работех, и в същото време имах добър успех в училище ме кара да мисля ,че промяната е била по-скоро в положителна насока.; ) мн харесвам живота си,такъв какъвто е.Не съжелявам за нищо,защото ако не бях направила онова което съм си наумила навремето може би нямаше да съм същата
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

ve4e ne sum tolkova naivna.. iii opredeleno ne vqrvam 4e nqkoi den shte namerq "princa na bql kon" ina4e po akul sum si sushtata.. vse prostotii pravq...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    davam vsi4ko da ne biah porasnala

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми....променила съм се...Станах по-самостоятелна, поемаща повече задължения, винаги готова за купон! Устата ми и сега не се затваря , и като малко постоянно дърдорех и сега пак Започнах да ценя повече някои неща! И още много промени претърпях
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

започнах да пуша коз и да друсам амфети и MDMA понякога кокаин...и ходих на японски курсове

Град
    Пловдив
    от една страна съм станала по-умна и съм израснала по мислене... само дето все още не обмислям действията си и правя огромни трудно-поправими грешки. вече имам собствени интереси и цели, не слушам мама и тате... на моите години това вече си е напълно нормално.. и даже прекрасно... но заедно с поумняването и порастването .. пуша и пия! а това е лошооо....
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

ми доста съм се променила като се замисля
    промених музикалните си предпочитания,започнах да гледам на живота по доста по-различен начин...станала съм по-отговорна (май ) и самостоятелна...
    но не мога да кажа дали промяната е в положителна или отрицателна насока...просто има ги и добрите и лошите страни,така чеее

Да, променила съм се. И не само физически, но и психически.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си