- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се променихте?
Точно така.И аз съм същата.Положителното е че мога да разсъждавам свободно и имам собствена преценка и мислене.Отрицателното е че почнах да си отварям устата и това не се нрави на наще но съм права поне според мен едно 16 годишно момиче има правото поне малко да разполага с живота си и да има свобода на избор!Първоначално написано от Sam90
![]()
Много се промених - започнах да разсъждавам твърде много и за най-малкото нещо, а преди не мислих и просто живеех. И ми беше по-добре! Сега съм в началото на желана промяна - започнал съм да си ставам същия - ще живея сега и тук, няма много да разсъждавам, защото с нищо не ми помага, а само ме сдухва и ми вреди.
Emi kato viziq sum se promenila mnogo. Stanah po-kontaktna, po-takti4na.Promenih na4ina si na mislene, razsujdavaneto mi e razli4no - po-zrqlo i premisleno. Na4ina mi na govorene sushto..
mi tova se seshtam sega
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Преди бях много по склонна към депресивни състояния.Сега не.Много съм се променила.Понякога мисля ,че съм станала прекалено сериозна .Не знам .В момента съм наясно какво трябва да дам ,за да успея.А така ми се иска просто да си живея без да се замислям много много ,но не става...порастнах...искам да съм на 15 -може би щях да изживея по-лудо тия години. Проблема е ,че в момента имам всичко ,което би ми се искало да имам след 10 години .Сега си искам свободата.Мисля ,че ми дойде времето да живея самостоятелно.
I ROCK!!!!!
Много съм се променила и повече май в отрицателна посока![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Оф станах голям темерутБаща ми често вика че като съм била малка с него сме се разбирали мн добре щото съм правила квото ми каже ... сега само муча и недоволствам
Относно самостоятелността не мога да кажа щото наще все още ми звънят през 5 мин да видят дали съм жива
![]()
Аз страшно много съм се променила!И в положителна и в отрицателна посока..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
mnoo se promenih,napravih mnoo gluposti i o6te prodaljavam da pravq....ama t'va e normalno/e ponqkoga/ ....izpravih se sre6tu golemi prepqdstviq-preodolqh gi-sled tova se promenih o6te pove4e abe, s dve dumi DRUG 4OVEK SAM
Ми като малък бях по затворен. Седях си вкъщи по цял ден и трудно общувах с хората , но лека по лека се промених. А в отрицателна посока станах доста нервен (нз дали е заради цигарите) и започнах доста пия , но в последните месеци много намалих алкохолаПървоначално написано от Анонимко
Променила съм се доста, и то в положителна насока според мен. Много по-самоуверена и твърда съм, не съм наивна, по-реално и трезво гледам на нещата, трудно можеш да ме прекършиш. Вече не изпадам в депресии и не си въобразявам разни глупости, вземам повечето неща на шега, изобщо не се задълбочавам, не ми пука особено.. но и не съм такава мечтателка, каквато бях преди време![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Доста се промених,за щастие в положителна посока.Вече се замислям повече за нещата,които се случват около мен,научих се да не бъда толкова наивна.Хубавото е ,че съм все същата завеяна мечтателка( за голямо разочарование на майка ми).Всички ми казват,че винаги съм оптимист по детски,най-ценното което запазих (с изключение на развинтената фантазия,която обаче само на мен си ми върши работа :P :P Обаче е хубаво да си детенце,понякога ми липсва.....![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ем...осъзнах, че реалността няма нищо общо с приказките и филмите...Спрях да вярвам във всичко, което ми се казва...Станах по-нервна и агресивна...
да започнем с това че вече разбирам аджеба кво е света... После преборих се за свобода , която неползвам и за затвор, който сам издигнах .. с две думи ... Искам да съм малъкккк :P
Преди мастурбирах по-малко, сега - повече.
FTW!!
Ми всякак се промених...И на външен вид,и на мислене,всичко.Не мога да преценя дали е положително или отрицателно,смятам че съм добър човек![]()
It's like you're a drug,
It's like you're a demon I can't face down
It's like I can't breathe,It's like I can't see anything
Nothing but you,I'm addicted to you...
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
stanah prekaleno smostoqtelen izkarvam mnogo lo6i ocenki i stanah golqm kuponjiq na koito ne mu se spira da jivee
da ..naistina izklu4itelno mnogo se promenih,tova go zabelqzvat kakto horata okolo men taka i samata az ...i tav se slu4i min godina kato vlqzoh v gimnaziqta ...stanah po-ob6titelna,po-"otvorena" i po-samostoqtelna...a i po-konfliktna li4nost,promenih si napalno van6niq vid.no nai-vajnoto-osaznah se kade se namiram i ve4e ne ostavam dlajna na horata koito mi pravqt gadno ;] i tva e ...Palna promqna !![]()
Станах по-отговорна,разбрах че животът е голяма идиотщина,имам нови вкусове към всичко,станах по-силна,самостоятелна и т.н.
<3 ^^
Станах силен и самостоятелен човек.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
определено съм се променила. за някои неща към по - хубаво, за друго към по - лощо, но определено промяната е коренна. преди бях по - свита и ми пукаше за всичко, а сега е тъкмо обратното. също тка стила ми на обличане се е променил ама мноого, както и музиката която слушам. Но общо взето от 2 години си седя една и съща![]()
ами мисля 4е съм или поне се опитвам да бъда по отговрна,самостоятелна,доб ра! опитвам се да съм възможно най добрата дъщеря която мога да бъда
![]()
имам добри родители така 4е мисля 4е и те заслужават добра дъщеря
определено се промених и то прекалено много..
... no comment ...