- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се променихте?
Промених се и в положителна и в отрицателна посока..![]()
Не мога да кажа какви са промените, но ако ме погледнете сега и преди две/три години да кажем..едва ли ще повярвате, че това е един и същи човек![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Промених се... преди не милсех, че съм дебела и грозна, а сега мисля само за това![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами..и като мялък бях келеш..и сега съм![]()
Е, променила съм се разбира се. Станах по-отговорна, по-целенасочена и по-сигурна в себе си. Не съм пораснала много на размери и на външен вид (освен в бюста) не съм се изменила много, почти същата съм. Като характер обаче доста се промених и вероятно още се променям.
ами не слушам наще, правя квото си искам.. и ми е се 1 ... бях добро дете ама сега нещата се обърнаха![]()
![]()
![]()
![]()
също като при мен...докато четях разбрах че съм била доста озлобено детенцеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
сега не мисля...
Първоначално написано от A_JoLiE
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ии аз така....Първоначално написано от Silvеto
Шофирай разумно - стигни жив!
О,да и то много ... в отрицателна посока ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
След нещата, които преживях преди време, определено не съм същия човек и мисля по различен начин за всичко... като възрастен човек... и много се дразня понякога на хора на моята възраст, които се държат като деца, не знам защо...![]()
Аз откакто бях 8 клас до сега (10 клас) се изключително много. Тогава бях някак си много повече дете отколкото сега..
Първо промених поведението си, прическата си, после стила на обичане (преди беше по спортно, сега- по-елегантно), промених тялото си.. Като си гледам снимките от тогава просто.. :х.. някак странно ми е.. но пък ми харесва това което съм сега![]()
Да промених се много. Начин на обличане, гримирам се и изобщо на външен вид, а също така и характер, начина на мислене. Според мен съм се променила в положителна посока с много малки изключения![]()
Първоначално написано от taNcheto93
Да и аз така.По характер не чак толкова,на външен вид повече сякаш....Преди бях по-небрежна,относно начина си на обличане,външния вид и т.н.По характер не съм се променила чак толкова,но има и1-2 промени,който нехаресвам в себеси....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Променена съм естествено. Нормално е...най-големият прогрес при мен е, че започнах да изразявам мнението си без да се страхувам, че това на другите е различно. Започнах да отстоявам правата си. След година и малко излизам от пубертета, надявам се избухливостта ми и ината да изчезнат, тъй като ги придобих, когато влязох![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
...
Да, промених сеИ към добро и към не толкова добро ;P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За последните 1-2 години (от 8 сега съм 10)се промених много. Като се започне от стила музика, който слушам вече, намерх си ново хоби-баскета, намерих нови познати, промених начина си на обличане-вече нося спортни дрехи и предимно широки, гримирам се по различен начин-само с моливи. Начина ми на мислене също, принципите, ценностите, вече разсъждавам по различен начин, като по-голяма, станах реалист, започнах да осъзнавм някой много важни неща за живота. Тези промени ги харесвам, но това, че станах и по-нервна, а също така и малко по-несериозна относно училище също не одобрявам, но се старая да ги пооправя.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Разбира се, че се промених, всеки се променя. Моята промяна не знам още дали е положителна или отрицателна, сега като се замисля и от двете. Промяната ми започна още в 7-ми клас една много крехка възраст, а и като добавим това, че съм момче си е много раничко!![]()
Какво оставих непроменено ли?
1. Положителна! - Хората, да същите. Това явление не мога да ви го обесня. Не, че мразя хората, но ги не навиждам изключително елементарни и глупави! Не е заради ника ми (ANTIHUMAN) просто не ги харесвам. Чудовища, обаче мили на пръв поглед. Не мога да обесня това, че не харесвам хората, противни ми са, не всички, но повечето. Мога да го обесня на себе си защо всичко е така, но не и на вас, просто няма да ме разберете! (Това не мога да го обесня просто!) Ако искате вярвайте, но за мен това е положителна промяна!!!
2. Отрицателна - Същия доверчив човек съм и много ме е яд. Опитвам се да не бъда толкова доверчив, ама, направо ме е яд на себе си, но и на хората. Ето пак ги замесих, еми не знам защо така! Отношенията ми с нашите, не са отношения, че те не ме познават. Мислят си, че ме познават, а са в грешка отново. Но и аз съм виновен, отдръпнах се от тях твърде рано, може би защото бързах да порастна, а сега . . . Исках да бъда едва ли не независим. Както и да е, продължавам напред . . .
Първоначално написано от ScionOfStorm
еми съвсем различна съм ако става въпрос, бях малко лигаво, нахално, културно, но въпреки всичко надменно хлапе, сега съм умна, сериозна (понякога), справедлива, културна и малко инатеста. В положителна насока съм се променила, само дето почнах много да отговарям на наще, даже твърде много.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мда.. много бързо пораснах![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Доста се промених особено последните 1-2 години... и положително, и отрицателно![]()
nicolepcd
И аз така...Първоначално написано от naia
Осъзнах много истини, за които като малка не съм си и помисляла.
Промених се УЖАСНО много и в положителна, и в отрицателна посока. Станах по агресивна, но обстоятелствата те карат да се променяш. Мисленето напълно се промени - тук вече положително. Вкуса ми като цяло е напълно различен и т.н.