.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    хм..ами доста съм се променила..в положителна и отрицателна насока ,но пък не съжелявам за нищо отрицателното винаги може да се поправи, ако имаш желание
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Destanation unknown ((:
    Е пък за мен това , че съм осъзнала много истини в живота си е точно положителна промяна . Предпочитам да познавам и лошата, и хубавата страна на живота, отколкото да живея в заблуждението , че света е хубаво място , без лоши хора, без лицемерие , лъжи и какво ли още не . Не е хубаво да живееш в свой собствен свят . Аз още като малка се сблъсках с трудностите на живота. Прекалено бързо станах самостоятелна и това се отрази донякъде на виждането ми за живота . Нашите бяха с години в други страни , а аз трябваше да се грижа за брат ми . Още тогава се научух да бъда силна , независимо какво става .
    Като малки сме толкова наивни . Всички са мили и добрички , но само докато махнат маските ..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ami Jivota me promeni korenno ... ne s1m s16tiq, kato predi... problemite me nalegnaha v ranna v1zrast... detstvoto mi premina v rabota i qdove... no ne s1jalqvam... tova me potgotvi za mnogo ne6ta... az predpo4itam da znam kavo me 4aka, otkolkoto iznenadite na s1tbata...

Да промених се.. вече харесвам различни неща,интересувам се от други.Като бях малка бях доста по-лигава и чувствителна.Сега също съм чувствителна,но не толкова ,промених и нагласата си към хората.Научих се на доста неща!

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Ем липсва ми детството ама .... ми липсва и бъдещето Променил съм се доста и имам и лоши подобрения имам и добри.

Ами има 3 периода:
    1.хлапе
    2.откриваш алкохола, секса, наркотиците и злоупотребяваш с тях, мислиш си, че си голям и всичко знаеш
    3.осъзнаваш, колко тъпо се държиш и започваш да изграждаш личноста си (не всички стигат до този период, някои не на време)
    Не съм се променила, просто съм пораснала.
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Град
    In the middle of Nowhere
    в отрицателна поcока..пропуших,пропих и тръгнах по мъже...ама такава съм си аз...смених си приятелите,навиците и от там поведението,но не мисля,че съм станала лош човек..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Промених се разбирасе но определено в отрицателна посока и с всеки ден става все по зле

Цитирай Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
    Винаги ми казват "като малка какво добро дете беше", явно сега не съм..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си