Zdraveite az sym na 15 godini.Cikala ne mi e idval ot 6 meseca..toest ot dekemvri mese naskoro predi 2 dena pravih za purvi put sex s priqtelq si dali shte mi doide skoro
da ti prili4ame na vra4ki![]()
Stava duma dali e nqkakuv problem..tova
6 месеца са си проблем според мен. Гинекологът ще каже най-добре.![]()
Вместо да пишеш тук върви на гинеколог.
Ние не сме лекари и не ожем да ти помогнем...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Zdravei pri Baba Vanga ... A sq seriozno ... IDI SE PREGLEDAI NA GINEKOLOG MN E OPASNO!!!!!!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
sestra mi e na 17 godini po4ti.. i su6to kato mene imashe problem s cikala 6 meseca ne i be6e idvalo i kato go napravi za purvi put sled sedmica dve i doide nadqvam se i pri men da e taka
от колко време имаш цикъл по принцип. ако е от скоро може да ти идва със закъснение доста дълго време. една приятелка след като за първи път и дойде чака 6-7 месеца да и дойде пак даже още не и се е нормализирал идва и на 2-3 месеца. но не е много нормално. според мен трябва да отидеш на гинеколог при всички случаи. няма от какво да се притесняваш
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Опасно не е - басирам се, че хормонален е проблемът. Няма какво да го шашкаме момичето.Първоначално написано от A_JoLiE
po minalata godina mi doide za pruv put na 13 kato bqh... edin put 3 meseca ne mi be6e idvalo .. i posle kato mi doide beshe taka... vse edno izleze mi si4ko za teq 3 meseca..
Ne q 6a6kam ama mi e mn veSELooooOOOoПървоначално написано от Наде - Дървен Философ
:
:
Po nagore pisah 4e sestra mi po su6tiq na4in 6 meseca ne i be6e idvalo i kato go napravi za purvi put sled sedmica dve i doide...
i ???Първоначално написано от Preslava```
mi imah predvid 4e moje prosto samite organizmi da sa ni takiva.. i si mislih dali ot sexa.. po 4esto ti idva cikala
Гинеколог ма пикло.... ау вече се изнервам от такива тъпи теми
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
ти не си сестра си отиди на гинеколог казваш на майка си да ти земе направление от личния и отивате двете. ако ти е неудобно да си с нея и кажи да не идва или да те чака отвън. ама не и казвай се пак че си правила секс щото може да психяса малко
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Тук си от няма ден и вече се изнервяш. По-спокойно, просто игнорирай такива теми. А и е глупаво да си хиляда и първият, който казва едно и също както всички преди него.Първоначално написано от DarKen
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мисля, че най-доброто, което можеш да направиш е да отидеш на гинеколог. Може да не е опасно, но може и да има някакъв проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
eeeeiiiiiiiiii macko otivai na genikolog tova e golqm problem![]()