.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Да се върнете при първия, дори за малко...?!?!

Наскоро ме попитаха "Вярно ли е че момичетата винаги си спомнят за първият им мъж(този който им е отнел девствеността) и биха се върнали при него?"
    Та... въпроса е ясен...ако първият ви се обади и иска да сте заедно ДОРИ САМО ЗА 1 ВЕЧЕР ще приемете ли или той е вече минало...

Повече от фен
    ...tozi chovek e nai skupoto za men i shte iskam vinagi da sum s nego dori za edna vecher

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Та... въпроса е ясен...
    Не е ясен.

ако първият ви се обади и иска да сте заедно
    Ще си преценя ситуацията и дали си заслужава повторно.

ДОРИ САМО ЗА 1 ВЕЧЕР ще приемете ли
    Няма начин.
    Секс се прави от нужда. Когато има чувства е още по-сладко.
    Към сегашният изпитвам по-големи симпатии и ми харесва и допада страшно много като човек, личност и т.н, а 'първия'.. може би малко ми пука за него, но не бих си легнала за едното преживяване с него.
    Ако предложи и нещо друго.. бих си помислила, но шанса да се върна при него е 40% ..може би.

или той е вече минало...
    По-скоро част от миналото...

Guest
    oooo pri parvia bih se varnala za 1 no6t za da moje da ni e za 2ri pat nezavisimo s koi sam , bih go napravila s nego obujavam go toi e nai strahotnoto mom4e i nai silnoto na sveta ! bih bila s nego a moje bi ako se slu4i nqma da e samo sex. no tova e navazojno za6toto ne e v balgariq , poradi koiato pri4ina ne sme zaedno

rosu
    Guest
    Да, вярно е

Guest
    VQRNO E AMI.... VIE SI MISLITE I ZA 1VIQ I ZA 2RIQ i za 3TIQ I VAOBSHTE KOJTO VI GO E RUGAL V DUPKATA SI MISLITE ZA NEGO!!!!!!!!! BRAVO!!! PUTKI SKAPANI!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, вярно е Обичала съм това момче до дъното на душата си и винаги ще си спомням за него(то ние сме си приятели в момента де), но дали бих се съгласила да съм с него за една нощ - в момента имам гадже, което обичам, такаче не Но ако съм сама и загоряла ... напълно е възможно да се поддам...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest

delicate

същото като miloto_girl-4e-в момента имам приятел,на който държа и не бих го прецакала така,но ако съм сама- ДА!Винаги ще го обичам и никой няма да ми е толкова скъп като него.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да, вярно е Обичала съм това момче до дъното на душата си и винаги ще си спомням за него
    Ами, ако е било грешка?
    Ако не си искала(да го правиш за 1ви път и то с него), но си го обичала толкова много, че... просто си го направила заради него, за да му угодиш?
    Ако го ненавидаш и твърде късно си разбрала(лелелеле, чак една година) какъв е той всъщност и съжеляваш толкова много??
    Знаеш, че това вече не може да се промени и те е толкова яд на себе си, че това прераства в една ОГРОМНА омраза, която довежда и до деградация... м?

Цитирай Първоначално написано от някой - някога
    Направих го на 17 с момчето, с което бяхме заедно тогава, за да му угодя, защото го обичах много... Съжалявам АДСКИ МНОГО за станалото , защото не беше защото аз го искам, а защото той го искаше... Сега си се чудя на акъла, но немога да върна времето назад... Просто гледам да не си спомням за станалото... и карам напред... това е просто още един лош период от моя живот...
    Извод - внимавайте с тези неща!!! Няма връщане на зад, нека не правим тъпи грешки!!!

А по темата - честно казано... не... Не бих. Вече може да е хванала някоя болест
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    пЛоВдИв
    зависи в какви отношения ще сме...и ако си имам приятел не бих го направила,но ако съм сама...може и да го направя
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от VaMpIrE_HeArT
    зависи в какви отношения ще сме...и ако си имам приятел не бих го направила,но ако съм сама...може и да го направя
    А, ако той си има приятелка и въпреки това просто иска да изживее нещо лудо ?
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nebih se varnala,nevijdam smisala dori da go pravq..biv6iqt si e biv6
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    пЛоВдИв
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    Цитирай Първоначално написано от VaMpIrE_HeArT
    А, ако той си има приятелка и въпреки това просто иска да изживее нещо лудо ?
    ами и ако на мен ми се праят глупости пак може....нз ако това стане някога тогава ще мисля по задълбочено
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма смисъл,щом е само за малко.Само ще ми стане гадно.

emii neznam ...zavisi
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си