neznam ot kade da zapo4na takam.... hodq s 1 mom4ence (ni6to novo) ot okolo 1-2 sedmici (do tyk ok) ama naposledak stahan mn blizka s nai-dobriq my priqtel eto kak stana .... ....stoqhme si na 1 peika (az, pr mi i negoviq fr) i fr my me popita : abe zahar4e moje6 li da pravi6 masaji? i az : da be np. samo kaji koga (kato go prieh za bazik est , vse pak pr mi be6e tam) a toi : mi vednaga ...... az ostanah kato gramnata vikam si : ok 6tom pr mi ne kaza ni6to zna4i nqma protiv i ...... pravih my masaj na mom4eto (are kakto i da e ) . Na sledva6tata ve4er pak sled den-dva pak i taka zapo4nah po4ti vseki pat kato se vidim (kogato toi me pomoli est).
Nai-koftito e , 4e kato my pravq masaji mi e mn hubavo , a i na nego (koeto e o4evadno). Ama mi e mn stranno 4e pr mi ne kazva ni6to dori predloji na nai-dobriq si fr (vaprosnoto mom4e) da bil opital kak se celuvam (bila sam mn dobra)
leleeeeee mai sam zapo4nala da hlatvam po nekogoto trqbva i hi4 ne e dobre ......
q kajete mom4eta kfo bihte napravili ako nqkoi va6 fr postapi taka
... i ako imate best fr tolkova li dobri priqteli ste 4e 4ak da predlojite na fr si na opita celuvkite na gajeto vi

P.S. adski se dvoumq pls daite nqkaf savet mn 6e sam vi blagodarna i ako ne mi natqkvate 4e tfa e adski kurvensko i neudobstvoto koeto izpitvam pred sebe si me sasipva

MN MESRI PREDVARITELNO