- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- adSkaTa ku4ka bRaaT ;(;(;(
neznam ot kade da zapo4natakam.... hodq s 1 mom4ence (ni6to novo) ot okolo 1-2 sedmici (do tyk ok)
ama naposledak stahan mn blizka s nai-dobriq my priqtel
eto kak stana .... ....stoqhme si na 1 peika (az, pr mi i negoviq fr) i fr my me popita : abe zahar4e moje6 li da pravi6 masaji? i az : da be np. samo kaji koga (kato go prieh za bazik est , vse pak pr mi be6e tam) a toi : mi vednaga ...... az ostanah kato gramnata
vikam si : ok 6tom pr mi ne kaza ni6to zna4i nqma protiv i ...... pravih my masaj na mom4eto (are kakto i da e ) . Na sledva6tata ve4er pak sled den-dva pak i taka zapo4nah po4ti vseki pat kato se vidim (kogato toi me pomoli est).
Nai-koftito e , 4e kato my pravq masaji mi e mn hubavo , a i na nego (koeto e o4evadno). Ama mi e mn stranno 4e pr mi ne kazva ni6todori predloji na nai-dobriq si fr (vaprosnoto mom4e) da bil opital kak se celuvam (bila sam mn dobra)
![]()
leleeeeee mai sam zapo4nala da hlatvam po nekogoto trqbva i hi4 ne e dobre ......![]()
q kajete mom4eta kfo bihte napravili ako nqkoi va6 fr postapi taka![]()
... i ako imate best fr tolkova li dobri priqteli ste 4e 4ak da predlojite na fr si na opita celuvkite na gajeto vi![]()
P.S. adski se dvoumq pls daite nqkaf savetmn 6e sam vi blagodarna i ako ne mi natqkvate 4e tfa e adski kurvensko
i neudobstvoto koeto izpitvam pred sebe si me sasipva
![]()
MN MESRI PREDVARITELNO![]()
![]()
![]()