- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TRIITE GO TOQ SKAPAN RAZDEL!
TRUDNO A??????????? TI DA NE SI NQKOJ HERKULES WE MANAF SKAPAN????????? DA GO TURQ NA MAJKA TI................ SMOTANQK DOLEN!!!!! KATO OBICHASH NQKOJ DA TE PSUVA NAKARAI MAJKA TI DA TI KAJE KOLKO SI PROST I GROZEN................ SHTE SE POCHUVSHTAVASH IDEALNO!!!!!!!!!!!!!!!! PEDAL MIRIZLIV!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Мда за съжаление с ум като твоя само щеше да се напънеПървоначално написано от Анонимко
![]()
А като гледам сега си мисли добре момичето
Само ще ти подскажа за да не си на сухо цял живот към момичетата трябва да се държиш по мило
АА като искаш да изтребиш всички жени на тая земя после какво ще правиш??
Ти да не си обратен нямам нищо против такива хора ама просто щотот ме наричаш мен педал и че ще ме изненадаш довечера и си викам да не си ми хвърлил сериозно око
INTERESNOTO E CHE KJATO KAZAH CHE JENITE SA PROSTI I SI TURSQT VAZMOJNO NAJ GROZNITE I PROSTI MOMCHETA I TUKA GOLEMI BIACHI NASKACHAHA CHAK I SRESHTA MI UREJDAT TRAVESTITCHETATA MRUSNI!!! HODETE SE GRAMNETE NQKUDE WE!!!!!!!!!!!!!!
TI SI TOLKOZ PROST BRATCHE, NE VIDQ LI CHE GOVORIH ZA MAJKA TI WE!!!!!!!!!Първоначално написано от Зен
Абе няма ли вече да заключите тая тема бре?! Lock!...
Към автора - следващия път като пуска6 такава тема първо измисли нещо на което поне някой да повярва ... извод - ти си тъп!
Нека познаясега ще кажеш, че съм тъпа,грозна и т.н.![]()
Ауу интилигентен си =D>Първоначално написано от Анонимко
Само ми кажи дали ще доидеш.И не не съм херкулес дребничък съм даже
ама ако ще ме псуваш на майка поне ела и ми го кажи в лицето.Да видя дали освен по форуми дали можеш и на живо да си смелако искаш ще те чакам там нямаш проблем.Само да не се покриеш
AMA PACHA SKAPANA, VSICHKO KOETO KAZVAM E ABSOLUTNA ISTINA....SQ I LUJEC ME IZKARAHTE.... DA VI GO TURQ V PRAZNATA MOZUCHNA KUHINA.... TUKA SET SAMO GENII, NACHELO S ONAQ KUCHKA DETO SA Q IZLUGALI CHE IMA NESHTO V GLAVATA.........Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
O.... VECHE SE CHUVSTVAM MNOGO PO-DOBRE!!!!!!!!!! NAPRAVO MI OLEKNA!!!!!![]()
![]()
Е ако си ти дето псува до сега. Ми значи сме ти помогнали.Първоначално написано от Анонимко
Хора не у се сърдете детето е искало да си го изкара на някого![]()
Ми с мир тогава![]()
Moderated by miloto
т.2 и т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love