.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Zen
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Na 20 si a razsyjdavash kato 10 godishen .... samo psuvash nared i to nqkvi bezsmisleni psuvni .... nqkoi ako ti kaje neshto i vednaga go napadash.A onaq sluchka,koqto razkaza - ` kurvata ` v luchaq si ti!!!T'va che nqma koq da ti pusni i si mnogo zagorql ne oznachava,che sichki sme kuchki,kurvi i kakvito tam oshte ni nareche!
    PRAVILNO!!! VIE STE TUPI OVCE.... TO SE IZKA DA IMASH MOZUK U PRAZNATA KRATUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Пич кефиш ме рядко се срещат толкова ТЪПИ същества ако някой като тебе пипне приятелката ми повярвай ми няма да се събуди на сутринта със
    синина.А просто няма да се събуди.
    И ако си решил да ме псуваш спести си го ако си навит да се отваряш на някого Просто кажи каде кога и лично ще доида да ми го кажеш в лицето
    Не съм толкова страшен такаче може и да се разберем
    Кат си на 20 няма да имаш проблем нали или горкото здухано животно ще земе да се покрие
    BREI TI SI GOLQMM MUJ WE OTVORKO SKAPAN!!!!!!!!! MNOGO SE VJIVQVASH NESHTO!!!!!! DA NE SI NQKUV SERIEN UBIEC MNOGO SI OPASEN A ..... GOLQM POBOINIK ......... DA TI GO TURQ NA MAJKA TI V USTATA SMESHNIK SKAPAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HODI SE GRUMNI NQKUDE!!!
    Опа ти нещо да не оплаши нали знеш псето лае като го е страх
    Аиде де ако искаш аз ще кажа каде и кога
    KADE : NA MAJKA TI V SPALNQTA!!!!!
    KOGA : DOVECHERA KATO ZASPISH ..........
    Еиии голям си мъж бе лелееее няма такъв.
    Влик си правиш ми ебаси копона обичам някой да ме псува без да ме познава само дето такива като тебе трудно ще ме наебат щото едвали можеш да го дигнеш
    А за място само кажи аз лично мога да ти дам предложение?
    НДК днес 18:00 на парти съм наблизо ако искаш мога да се отбия да си поговорим
    ??
    TRUDNO A??????????? TI DA NE SI NQKOJ HERKULES WE MANAF SKAPAN????????? DA GO TURQ NA MAJKA TI................ SMOTANQK DOLEN!!!!! KATO OBICHASH NQKOJ DA TE PSUVA NAKARAI MAJKA TI DA TI KAJE KOLKO SI PROST I GROZEN................ SHTE SE POCHUVSHTAVASH IDEALNO!!!!!!!!!!!!!!!! PEDAL MIRIZLIV!!!!!!!!!

Зен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Ами смешно ми е То дори и да нямам акъл е повече от твоя тъй че..
    ESTESTVENNO CHE NQMASH!!!!! AKO IMASHE SHTESHE DA SE NAPUNESH DA MISLISH, AMA NALI E PO-LESNO DA GULTASH CHERNI PISHKI ZA BEZ PARI.... PONE SE NAUCHI DA ZIMASH I PARI, AMA TI SI TOLKOZ PROSTA CHE DAJE I BEZ PARI GO PRAVISH!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Мда за съжаление с ум като твоя само щеше да се напъне
    А като гледам сега си мисли добре момичето
    Само ще ти подскажа за да не си на сухо цял живот към момичетата трябва да се държиш по мило
    АА като искаш да изтребиш всички жени на тая земя после какво ще правиш??
    Ти да не си обратен нямам нищо против такива хора ама просто щотот ме наричаш мен педал и че ще ме изненадаш довечера и си викам да не си ми хвърлил сериозно око

Guest
    INTERESNOTO E CHE KJATO KAZAH CHE JENITE SA PROSTI I SI TURSQT VAZMOJNO NAJ GROZNITE I PROSTI MOMCHETA I TUKA GOLEMI BIACHI NASKACHAHA CHAK I SRESHTA MI UREJDAT TRAVESTITCHETATA MRUSNI!!! HODETE SE GRAMNETE NQKUDE WE!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Ами смешно ми е То дори и да нямам акъл е повече от твоя тъй че..
    ESTESTVENNO CHE NQMASH!!!!! AKO IMASHE SHTESHE DA SE NAPUNESH DA MISLISH, AMA NALI E PO-LESNO DA GULTASH CHERNI PISHKI ZA BEZ PARI.... PONE SE NAUCHI DA ZIMASH I PARI, AMA TI SI TOLKOZ PROSTA CHE DAJE I BEZ PARI GO PRAVISH!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Мда за съжаление с ум като твоя само щеше да се напъне
    А като гледам сега си мисли добре момичето
    Само ще ти подскажа за да не си на сухо цял живот към момичетата трябва да се държиш по мило
    АА като искаш да изтребиш всички жени на тая земя после какво ще правиш??
    Ти да не си обратен нямам нищо против такива хора ама просто щотот ме наричаш мен педал и че ще ме изненадаш довечера и си викам да не си ми хвърлил сериозно око
    TI SI TOLKOZ PROST BRATCHE, NE VIDQ LI CHE GOVORIH ZA MAJKA TI WE!!!!!!!!!

Абе няма ли вече да заключите тая тема бре?! Lock! ...
    Към автора - следващия път като пуска6 такава тема първо измисли нещо на което поне някой да повярва ... извод - ти си тъп!
    Нека познаясега ще кажеш, че съм тъпа,грозна и т.н.

Guest
    INTERESNOTO E CHE KJATO KAZAH CHE JENITE SA PROSTI I SI TURSQT VAZMOJNO NAJ GROZNITE I PROSTI MOMCHETA I TUKA GOLEMI BIACHI NASKACHAHA CHAK I SRESHTA MI UREJDAT TRAVESTITCHETATA MRUSNI!!! HODETE SE GRAMNETE NQKUDE WE!!!!!!!!!!!!!!
    Ауу интилигентен си =D>
    Само ми кажи дали ще доидеш.И не не съм херкулес дребничък съм даже
    ама ако ще ме псуваш на майка поне ела и ми го кажи в лицето.Да видя дали освен по форуми дали можеш и на живо да си смел ако искаш ще те чакам там нямаш проблем.Само да не се покриеш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Абе няма ли вече да заключите тая тема бре?! Lock! ...
    Към автора - следващия път като пуска6 такава тема първо измисли нещо на което поне някой да повярва ... извод - ти си тъп!
    Нека познаясега ще кажеш, че съм тъпа,грозна и т.н.
    AMA PACHA SKAPANA, VSICHKO KOETO KAZVAM E ABSOLUTNA ISTINA....SQ I LUJEC ME IZKARAHTE.... DA VI GO TURQ V PRAZNATA MOZUCHNA KUHINA.... TUKA SET SAMO GENII, NACHELO S ONAQ KUCHKA DETO SA Q IZLUGALI CHE IMA NESHTO V GLAVATA.........

Guest
    O.... VECHE SE CHUVSTVAM MNOGO PO-DOBRE!!!!!!!!!! NAPRAVO MI OLEKNA!!!!!

Зен
    Guest
    O.... VECHE SE CHUVSTVAM MNOGO PO-DOBRE!!!!!!!!!! NAPRAVO MI OLEKNA!!!!!
    Е ако си ти дето псува до сега. Ми значи сме ти помогнали.
    Хора не у се сърдете детето е искало да си го изкара на някого
    Ми с мир тогава

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.2 и т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си