.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Адел
    Guest

не мога да си намеря гадже

ми не т'ва ми е проблемът. момиче съм на 16. в училище само ходя и се връщам. никой не ми обръща внимание. нямам си приятелки. опитвам се да си говоря със съучениците, обаче нещо не са ми интересни. не ме канят на купони. само един път ме поканиха, ама не лично, а просто момичето, което организираше купона, покани наведнъж целия клас.
    като нямам приятелки, съответно не излизам навън и няма как да се запозная с момчета. пробвах с един сайт, обаче всички са супер несериозни и изперкали. когато ми хареса някое момче от скайпа на снимка, той винаги се държи гадно, надменно. писна ми да ме питат дали правя свирки. толкова ли няма в нета едно свястно момче от толкова много хора?

sladkata_malinka
    Guest
    mai ne sam az to4niq 4ovek koito da ti kaje ne6to no ako si haresa6 mom4e za6to ne se opita6 da go zagovori6 opitai se da opoznae6 oklnite moje6 pak da nameri6 fr i mom4eto koeto sa za teb uspeh i se otvori malko kam sveta

Град
    Пловдив
    ами пробвай да се сприятелиш с някой...какво...да не би да чакаш сами да дойдат,а момчетата да падат от небето върху тебе???не става така...земи се в ръце и почвай сама да се запознаваш с нови хора..намери си приятели и сичко ще се оправи...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Po4ni da ob6tuva6 pove4e i ne6tata 6te stanat ot samosebesi,kolkoto do neta trudno 6te nameri6 seriozno hora taka4e ne se zanimavai

Guest

Re: не мога да си намеря гадже

Цитирай Първоначално написано от Адел
    ми не т'ва ми е проблемът. момиче съм на 16. в училище само ходя и се връщам. никой не ми обръща внимание. нямам си приятелки. опитвам се да си говоря със съучениците, обаче нещо не са ми интересни. не ме канят на купони. само един път ме поканиха, ама не лично, а просто момичето, което организираше купона, покани наведнъж целия клас.
    като нямам приятелки, съответно не излизам навън и няма как да се запозная с момчета. пробвах с един сайт, обаче всички са супер несериозни и изперкали. когато ми хареса някое момче от скайпа на снимка, той винаги се държи гадно, надменно. писна ми да ме питат дали правя свирки. толкова ли няма в нета едно свястно момче от толкова много хора?
    дай си скайпа

Мега фен Аватара на sasha_90
    В чата 99% са несериозни.
    Ако искаш приятели трябва да ги търсиш извън чата.

rosu
    Guest
    Пробвай в импулса.Там има сериозни хора

ei naistina dai nqkakvi koordinati!Az sum momi4e, no qvno ima6 nqkakuv problem s ob6tuvaneto i si mislq 4e ako si nameri6 priqtelki ostanaloto 6te si doide samo!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Почни да обръщаш внимание на всички, дори и да не са ти толкова интересни. Иначе може да останеш без приятели. Пиши ми на скайп vasito8996 ако искаш
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Бе шъ си намериш някой , нема начин лято е ... ваканция е ... Дара ду дам ... басейни ... купони ... дара ду дам ... Нидей така бе митреле ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    София
    Ми кофти.Обаче след като не общувате предполагам,че не ги поэнаваш доста..така,че може и да не са това,эа което ги мислиш.По-добре ти направи някаква крачка към тях,колкото и да ти е трудно...!Покажи им ,че имаш желание да общувате.Ако трябва пък ти направи купон и ги покани ,нооо един по един..!От там нататък всичко си эависи от теб...!И естествено щом положението и толкова эле,эапиши се на някакви тренирвки-плуване,тенис,волйбол и т.н!Тва също е един от начините да срещнеш нови хора.А пък эа момчетата -не се тревожи толкова.Ще ти дойде времето.Те хората са си каэали-эа всичко си има време.Преди не вярвах в това ,но в последствие се обедих.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Откажи се от варианта, да си търсиш гадже чрез интернет - сам си се убедил, че е безполезно.
    Трябва да си намериш приятели в реалния живот. Когато имаш свобдно време седни и помисли коя група от класа ти (защото и в най-задружния клас си има приятелски групи) е най-близка да твойте интереси. Избери, с кои искаш да бъдеш по-близкък и се спиятели с тях. (Дано знаеш как.) Ако не намериш хората, с които си подхождате от класа ти си потърси приятели от друг клас. Но все пак е важно да имаш поне 2-3 от твоя клас, с които да си по-близък.
    А за купоните - не разбирам какво толкова пропускаш - на такива купони се употребяват големи количества алкохол и за да дружиш с такива хора, сам трябва да пиеш като животно.

Питай, ако искаш още съвети.

Guest
    Позната ми е такава ситуация.Ако си търсиш да си общуваш с някого може да дадеш някакви кординати скаип по добре.Не говорим за нещо но аз съм общителна личност ако.
    Но знаи приятели винаги се намират, просто не бъди толкова затворена не е решение и да запиши се на някакъв спорт започни да се занимаваш с нещо като хоби смис да не ти е само хоби аз лично гледам анимета и си общувам с други аниме фенове.Просто намери хора с твоите интерси

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Откажи се от варианта, да си търсиш гадже чрез интернет - сам си се убедил, че е безполезно.
    Трябва да си намериш приятели в реалния живот. Когато имаш свобдно време седни и помисли коя група от класа ти (защото и в най-задружния клас си има приятелски групи) е най-близка да твойте интереси. Избери, с кои искаш да бъдеш по-близкък и се спиятели с тях. (Дано знаеш как.) Ако не намериш хората, с които си подхождате от класа ти си потърси приятели от друг клас. Но все пак е важно да имаш поне 2-3 от твоя клас, с които да си по-близък.
    А за купоните - не разбирам какво толкова пропускаш - на такива купони се употребяват големи количества алкохол и за да дружиш с такива хора, сам трябва да пиеш като животно.

Абе аз като гледам темата е писана от момиче пък ти пишеш на момче?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе.. нета не е най-подходящото място за запознанства, като се знае какви индивиди влизат в него(в това число и педофили). Но иначе смея да твърдя, че в нета има и доста свестни момчета, явно просто не те бива в търсенето. Относно това, че нямаш приятели и компания - това наистина спъва социалните ти контакти. Наистина ще ти е доста по-трудно да се запознаеш с някои хубав младеж, но важното е, че имаш желание, такаче и резултат скоро ще има, просто бъди търпелива
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ziggy Stardust
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Абе.. нета не е най-подходящото място за запознанства, като се знае какви индивиди влизат в него(в това число и педофили). Но иначе смея да твърдя, че в нета има и доста свестни момчета, явно просто не те бива в търсенето. Относно това, че нямаш приятели и компания - това наистина спъва социалните ти контакти. Наистина ще ти е доста по-трудно да се запознаеш с някои хубав младеж, но важното е, че имаш желание, такаче и резултат скоро ще има, просто бъди търпелива
    В нета има същото, което и извън него! Може малко да улеснява някоя от въпросните групи, понякога, но като цяло, проблемът е в липсата Ви на опит и стремежът Ви хем да си намерите някой опитен, хем добър, хем с чувство за хумор, готин, не само да сте със сходни интереси, но с радост да е готов да Ви предложи точно това, което търсите, ... И обратното е вярно, де, ако говоря от позицията на момче(мъж). Момиченца се подлъгват лесно по default, разбирайте ме както желаете. В нета поне имаш опцията да го баннеш, преди да е вече твърде късно. Всеки може да се представя за всеки тук, но и в истинския живот е така. Не бих казал, че е по-лесно да направиш разликата. Е, освен някои очевидни относно пол, възраст, etc. Подбирай си внимателно хората, с които пишеш. Освен в началото - тогава ти трябва просто малко опит. Бъди себе си, когато прецениш, че ситуацията го позволява(не и отначало) и поставяй под съмнение всичко. Дори само защото е "виртуално". Искай повече и различни снимки, изпращай и ти при поискване. Така би имало по-малко неприятни изненади после, евентуално. Задавай всякакви въпроси. Реакцията само на някой по-неудобен от тях, говори много за човека, с когото общуваш. Вероятността да попаднеш на "свестен"(какъвто смисъл влагаш ти) е може би дори по-голяма. Но това е твърде малко вероятно преди да натрупаш поне малко опит, да установиш наистина какво е "свестен" за теб. На мен, например ми звучи много смешно това определение, но това е друг въпрос. Е, добре казах ти някои основни правила, които се стремя да спазвам, намирайки си онлайн приятели. За съжаление, поне при мен истината е в изключенията, изключението... но стига философстване. Не възнамерявам да се съревновавам с shizzle в това отношение.

П.С.: Всички били "супер несериозни и изперкали"?! Хахаха. Ами ти?

Град
    пЛоВдИв
    абе първо си намери приятели после си търси гадже...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

zzzzzzzzz
    Guest
    пиши ми по skype nikolai_913

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss

Абе аз като гледам темата е писана от момиче пък ти пишеш на момче?
    Съжалявам! Аз бях започнал да го пиша за момиче, но после ми се стори, че е момче и го промених. Но то се отнася и за двата пола.

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре излизай с тия хора от училището, или от квартала, ако имаш познати.Не можеш да нямаш човек, с когото да общуваш малко повече.И така постепенно ще стане работата.

emii da ti kaja 4esno naisitna mnogo rqdko se namiratq svqstni mom4eta
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    emii da ti kaja 4esno naisitna mnogo rqdko se namiratq svqstni mom4eta

Ми рядко се намират щото не знаете каде и как да ги търсите. Все ърсите лоши момчета пък накрая искаде да намерите някой свястен. Така не става.

Guest
    Здравей!Гледам доста хора са предложили помощ под формата на скайп имената им...но все пак бих се радвал ако ми пишеш за да си поговорим малко :

Град
    pLaZmA wOrLd
    taka se 4uvstva6 6toto ne si si pisala s mene ! drasni LS !

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Не искам да те отчайвам,но в нета трудно ще си намериш гадже.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си