.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    emii da ti kaja 4esno naisitna mnogo rqdko se namiratq svqstni mom4eta

Ми рядко се намират щото не знаете каде и как да ги търсите. Все ърсите лоши момчета пък накрая искаде да намерите някой свястен. Така не става.
    emm naisitna moje i taka da e ama kakvo da napravimm....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    Пловдив

Re: не мога да си намеря гадже

може би си обратна

Адел
    Guest
    страхотни сте всички. благодаря ви за съчувствието! и това си е малка светлинка в тунела...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    може би си обратна

Каква ума мисъл Как ти хрумна ?

Guest

Цитирай Първоначално написано от Адел
    ми не т'ва ми е проблемът. момиче съм на 16. в училище само ходя и се връщам. никой не ми обръща внимание. нямам си приятелки. опитвам се да си говоря със съучениците, обаче нещо не са ми интересни. не ме канят на купони. само един път ме поканиха, ама не лично, а просто момичето, което организираше купона, покани наведнъж целия клас.
    като нямам приятелки, съответно не излизам навън и няма как да се запозная с момчета. пробвах с един сайт, обаче всички са супер несериозни и изперкали. когато ми хареса някое момче от скайпа на снимка, той винаги се държи гадно, надменно. писна ми да ме питат дали правя свирки. толкова ли няма в нета едно свястно момче от толкова много хора?
    изобщо да се не здухваш, мацка! Скивай само колко много пичове се нароиха да те свалят, сигура съм, че все някой от тях ще става... Ако пък толко не се наредят нещата може и мен да ме пробваш пиши ми на скайпа typshop

общуването по интернет е много тъпо с тенденция да унищожи истинското реално и удовлетворяващо душата общуване. съвета ми е следния - излизай по заведения, там където се събират много хора, дискотеки, барове, библиотеки, заведения за хранене и т.н. и като видиш някое момче само или с приятели отиди и се запознай с него и с компанията; накратко - нападай!
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Каква ума мисъл Как ти хрумна ?
    природа

липса на мозък има у тебе, сульо сополив

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dark slammer
    Сори пич, тва, че при теб липсата на гаджета е причинена от тва, не значи, че и у останалите е същия батак
    А при теб липсата на чувство за хумор от какво е причинена?

междудругото хомосексуализма не е причина да си нямаш гадже, даже напротив, всичките педерасти си имат "половинки"

Аз съм свестен пиши на мене
    Vladoka rulzzz

qweryu
    Guest
    да не би да си грозна ...

Адел
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от qweryu
    да не би да си грозна ...
    Ами не съм много красива, но пък, например, съседката от долния етаж е доста по-грозна, но си има много приятелки, гаджета... така че красотата не е толкова важна. при мене проблемът е прекалената срамежливост и неумение за социално общуване. докато за теб сигурно не е проблем да разкажеш виц пред няколко човека, аз просто не мога...ще се изпотя десет пъти, ще си забравя мисълта и накрая нищо няма да излезе)))))

Цитирай Първоначално написано от Guarana
    като видиш някое момче само или с приятели отиди и се запознай с него и с компанията; накратко - нападай!
    Верваш ли си
    пхахахахах
    Бахти тъпотията е да се натресеш на някоя компания, ще те изритат като куче

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    В чата 99% са несериозни.
    Ако искаш приятели трябва да ги търсиш извън чата.
    ne popadam v tiq 99% ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Дупница

zdrasti az sam dosta razli4en i daje malko si prli4ame

nqmam nikakvi zadni misli zatova ako iska6 da si pogovorim pi6i na skype
    vesko_852

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от playboia
    zdrasti az sam dosta razli4en i daje malko si prli4ame

nqmam nikakvi zadni misli zatova ako iska6 da si pogovorim pi6i na skype
    vesko_852
    I`m speechless. 2 годишна тема......

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Po4ni da ob6tuva6 pove4e i ne6tata 6te stanat ot samosebesi,kolkoto do neta trudno 6te nameri6 seriozno hora taka4e ne se zanimavai
    +

Мега фен Аватара на Hilary_
    В нета имам много святстни момчета мога да ти кажа... Другото, което е намери си нови приятели... аз не мога да разнбера защо те избягват ако е заради външния вид... ми промени го ... ако е заради темите, които ти звучат тъпи като си с тях...ми направи усилие включи се в разговора пък после предложи някоя от твоите теми... ако човек не се опитва няма как да стане... А за свирките... ми явно не внасяш достатъчно респект у момчетата и за това те имат за такава... наложи се... покажи им, че не си коя да е... Ако имаш желание...има и начин!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    В нета имам много святстни момчета мога да ти кажа... Другото, което е намери си нови приятели... аз не мога да разнбера защо те избягват ако е заради външния вид... ми промени го ... ако е заради темите, които ти звучат тъпи като си с тях...ми направи усилие включи се в разговора пък после предложи някоя от твоите теми... ако човек не се опитва няма как да стане... А за свирките... ми явно не внасяш достатъчно респект у момчетата и за това те имат за такава... наложи се... покажи им, че не си коя да е... Ако имаш желание...има и начин!!!

от както е пусната темата са минали 2 год , мисля че до сега се е оправила
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

от както е пусната темата са минали 2 год , мисля че до сега се е оправила
    еее не съм видяла...

И аз имам подобен проблем.Аз общувам,но не се чуствам на мястото си...Наближава Свети Валентин.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    авторке не знам кво да те праа....има много момичета на по 17/18 години които не са имали гадже....така че не си нито първата нито последната ще дойде и твоя ред не се безпокой просто бъди по-общителна и отворена весела и тн....и не чакай да те поканят да излезеш ами ги покани ти

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    не можеш да нямаш приятели...пробвай да заговориш някой в училище...ако ходиш на някакви курсове също можеш да се запознаеш с разни хора...номера не е да не говориш в никого и да си изливаш душата по форумите....излез, общувай с хората...
    А гаджето ще дойде с приятелите....не може да не познаваш никой и да очакваш като по филмите да се сблъскаш с мъжа на мечтите си....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си