- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да си намеря гадже
emm naisitna moje i taka da e ama kakvo da napravimm....Първоначално написано от Th3MaN
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
страхотни сте всички. благодаря ви за съчувствието! и това си е малка светлинка в тунела...
Първоначално написано от petela mi qnko
![]()
![]()
Каква ума мисъл
Как ти хрумна ?
изобщо да се не здухваш, мацка! Скивай само колко много пичове се нароиха да те свалят, сигура съм, че все някой от тях ще става... Ако пък толко не се наредят нещата може и мен да ме пробваш пиши ми на скайпа typshopПървоначално написано от Адел
общуването по интернет е много тъпо с тенденция да унищожи истинското реално и удовлетворяващо душата общуване. съвета ми е следния - излизай по заведения, там където се събират много хора, дискотеки, барове, библиотеки, заведения за хранене и т.н. и като видиш някое момче само или с приятели отиди и се запознай с него и с компанията; накратко - нападай!
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
природаПървоначално написано от Th3MaN
липса на мозък има у тебе, сульо сополив![]()
А при теб липсата на чувство за хумор от какво е причинена?Първоначално написано от dark slammer
междудругото хомосексуализма не е причина да си нямаш гадже, даже напротив, всичките педерасти си имат "половинки"![]()
пиши ми в скайпаgabsi_151321
да не би да си грозна ...
Ами не съм много красива, но пък, например, съседката от долния етаж е доста по-грозна, но си има много приятелки, гаджета... така че красотата не е толкова важна. при мене проблемът е прекалената срамежливост и неумение за социално общуване. докато за теб сигурно не е проблем да разкажеш виц пред няколко човека, аз просто не мога...ще се изпотя десет пъти, ще си забравя мисълта и накрая нищо няма да излезеПървоначално написано от qweryu
)))))
Верваш ли сиПървоначално написано от Guarana
![]()
![]()
пхахахахах
Бахти тъпотията е да се натресеш на някоя компания, ще те изритат като куче
ne popadam v tiq 99% ....Първоначално написано от sasha_90
Неподходящ размер на снимка в подпис!
zdrasti az sam dosta razli4en i daje malko si prli4ame
nqmam nikakvi zadni misli zatova ako iska6 da si pogovorim pi6i na skype
vesko_852
I`m speechless. 2 годишна тема......Първоначално написано от playboia
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+Първоначално написано от mon4eto
В нета имам много святстни момчета мога да ти кажа...Другото, което е намери си нови приятели... аз не мога да разнбера защо те избягват ако е заради външния вид... ми промени го ... ако е заради темите, които ти звучат тъпи като си с тях...ми направи усилие включи се в разговора пък после предложи някоя от твоите теми... ако човек не се опитва няма как да стане...
А за свирките... ми явно не внасяш достатъчно респект у момчетата и за това те имат за такава... наложи се... покажи им, че не си коя да е...
Ако имаш желание...има и начин!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
от както е пусната темата са минали 2 год , мисля че до сега се е оправила
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
еее не съм видяла...Първоначално написано от Aicken
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз имам подобен проблем.Аз общувам,но не се чуствам на мястото си...Наближава Свети Валентин.
авторке не знам кво да те праа....има много момичета на по 17/18 години които не са имали гадже....така че не си нито първата нито последната ще дойде и твоя ред не се безпокой просто бъди по-общителна и отворена весела и тн....и не чакай да те поканят да излезеш ами ги покани ти![]()
не можеш да нямаш приятели...пробвай да заговориш някой в училище...ако ходиш на някакви курсове също можеш да се запознаеш с разни хора...номера не е да не говориш в никого и да си изливаш душата по форумите....излез, общувай с хората...
А гаджето ще дойде с приятелите....не може да не познаваш никой и да очакваш като по филмите да се сблъскаш с мъжа на мечтите си....