.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 08-16-2012 на 03:39

Цитирай Първоначално написано от ;5897732
    изобщо да се не здухваш, мацка! Скивай само колко много пичове се нароиха да те свалят, сигура съм, че все някой от тях ще става... Ако пък толко не се наредят нещата може и мен да ме пробваш пиши ми на скайпа typshop
    aaaaaaaa ne ti izbi vsqkva riba lele dumi nemam

awe trea li da se pritesnqvam che sum na 16 ne sam imal priqtelka ot 5ti klas i ne sam se celuval

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма страшно,ще дойде и твоят миг.

napIlno te podkrepqm )

Е па не мо'е да не си харесваш някой... Виждам, че си затворена, ама за повечето мъже ти си като неразгадан пъзел, което те прави интересна до известна степен. Лошото е, че след като такива момичета си намерят приятел, стават заблудени нарциси и се превъзнасят, но да не бягаме от темата. Та, друга причина е факта, че ако никой не ти обръща внимание, вероятно не си от най-привлекателните(не казвам, че си грозна, тъй като не съм те виждал - просто изразявам предположение) или интересни хора. Не мога да си представя мома с красиви очи или 'черната овца' да си няма своите фенове. Също така и не поставяй летвата високо и търси любовта на неочаквани места, а не да се захласваш по най-готините. Любовта през Интернет едва ли ще намериш, но пък всичко е възможно - направи си Фейсбук и започвай да дебнеш младежите наоколо 3 .

Момичето май е разбрало още през 2007...

1 свирка = 1 гадже

Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 08-16-2012 на 03:39

az sum na 15 i vsi4kite mi fr si imat gadjeta samo az nqmam probvah da si namerq s internet saitove kato facebook ask.fm connect2me i kakvi li ne no ne stava

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде някой да я заключи тая тема....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си