.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Hybrid View

Град
    не е установено още :]]
    честито! поздравявам те! желая ти наистина да си грижовен баща!

4estito beb4e da wi e jivo i zdrawo she 4akame snimki :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Честит,бебок.Да ви е живо и здраво и много да ви радва.Няма лошо,че си на 20,това не пречи да отгледате и възпитате едно прекрасно създание.Евала,че сте запазили бебчето и е прекрасно,че сте така амбицирани да му дадете всичко,което можете.Късмет на теб,на майката и на малкото съкровище.Всичко,хубаво,ча аме снимчици. \/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Честито, всичко най
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Zai4o.15
    Guest
    Aide tatence 4estito da vi e jivo i zdravo bebenceto i vie su6to pokrai nego \/ abe samo radost!!! ma ne e lo6o i ime da mu izmislite

Град
    Село.София
    Мога да ти кажа само честито и живо здраво )
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Много се радвам на такива хора като теб! Да ви е честито, сигурна съм, че ще си страхотен татко!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И да не забравите Прощъпулника...аз още съм сърдита на наще за това,че не са ми направили Прощъпулник...

4estito beb4e!!!

Айде 4естито и от мен Пойжелавам ви много здраве ( на цялото семейство ) и дано отгледате едно добро дете,което да ви радва
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Супер фен
    Град
    sofiq
    bravo da ti e 4estito

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Честито бебче!Да ви е живо е здраво и занапред само да ви радва!Само хубави моменти ви пожелавам

Мерси на всички за хубавите пожелания златни сте ! Ами име му измислихме казва се Мишо (така на галено) , а иначе Мирослав . Скоро ще качвам и снимки И наистина много благодаря на всички за хубавите пожелания . Трогнахте ме

Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки!
    До 1 , 2 дни ще има снимки и ще ги кача всички да видите моето сладурче немога да му се нарадвам

Много обичам татковци.

Да ви е живо и здраво =D> и да ви радва винаги

Наи накрая една весела тема аиде честито и от мен.

Честито
    На който му се убива време...

Честито , живо и здраво
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Guest
    защо ли не искам да знам на колко е майката....Иначе честито

Отново искам да благодаря на всички за пожеланията и имам едно послание към Sam90 ! Момко не се притиснявай от това , че имаш наклонности към хора от същия пол ! В това няма нищо лошо ! Важното е да сте щастливи и да се обичате а няма значение дали е момче или момиче ! Според мен тези , които те обиждат са хора с по-старо мислене ! Не се безпокой щом се обичате не го крий ! Няма по хубаво нещо от любовта и мисълта , че я споделяш с човек от същия пол не би трябвало да те притеснява !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    защо ли не искам да знам на колко е майката....Иначе честито
    Не мисля че разликата е голяма ! На 1 възраст сме само месеци ни делят Ако беше много по-млада не бихме си го позволили И тя е на 20 и сме много хепи поради причината , че си имаме дете и сме напълно готови да го издържаме , а то си има и прикрасни 2 баби и двама дядовци , които също много го обичат и ще ни помагат с него [/b]

От физическа гледна точка възрастта е перфектна за раждане. До 25 години е най-добре.

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Честито. Живи и здрави да сте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си