- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-накрая !
честито! поздравявам те! желая ти наистина да си грижовен баща!
4estito beb4e da wi e jivo i zdrawoshe 4akame snimki :P
Честит,бебок.Да ви е живо и здраво и много да ви радва.Няма лошо,че си на 20,това не пречи да отгледате и възпитате едно прекрасно създание.Евала,че сте запазили бебчето и е прекрасно,че сте така амбицирани да му дадете всичко,което можете.Късмет на теб,на майката и на малкото съкровище.Всичко,хубаво,ча аме снимчици. \/
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Честито, всичко най![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Aide tatence 4estitoda vi e jivo i zdravo bebenceto i vie su6to pokrai nego \
/ abe samo radost!!! ma ne e lo6o i ime da mu izmislite
![]()
![]()
![]()
![]()
Мога да ти кажа само честито и живо здраво)
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Много се радвам на такива хора като теб! Да ви е честито, сигурна съм, че ще си страхотен татко!![]()
И да не забравите Прощъпулника...аз още съм сърдита на наще за това,че не са ми направили Прощъпулник...
4estito beb4e!!!![]()
Айде 4естито и от менПойжелавам ви много здраве ( на цялото семейство ) и дано отгледате едно добро дете,което да ви радва
![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
bravo da ti e 4estito
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Честито бебче!Да ви е живо е здраво и занапред само да ви радва!Само хубави моменти ви пожелавам![]()
Мерси на всички за хубавите пожелания златни сте! Ами име му измислихме казва се Мишо (така на галено) , а иначе Мирослав . Скоро ще качвам и снимки
И наистина много благодаря на всички за хубавите пожелания . Трогнахте ме
![]()
Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки!
До 1 , 2 дни ще има снимки и ще ги кача всички да видите моето сладурче немога да му се нарадвамПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Да ви е живо и здраво =D> и да ви радва винаги![]()
![]()
![]()
Наи накрая една весела тема аиде честито и от мен.![]()
Честито , живо и здраво![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
защо ли не искам да знам на колко е майката....Иначе честито
Отново искам да благодаря на всички за пожеланията и имам едно послание към Sam90 ! Момко не се притиснявай от това , че имаш наклонности към хора от същия пол ! В това няма нищо лошо ! Важното е да сте щастливи и да се обичате а няма значение дали е момче или момиче ! Според мен тези , които те обиждат са хора с по-старо мислене ! Не се безпокой щом се обичате не го крий !Няма по хубаво нещо от любовта и мисълта , че я споделяш с човек от същия пол не би трябвало да те притеснява !
![]()
Не мисля че разликата е голяма ! На 1 възраст сме само месеци ни делятПървоначално написано от Анонимко
Ако беше много по-млада не бихме си го позволили
И тя е на 20 и сме много хепи поради причината , че си имаме дете и сме напълно готови да го издържаме , а то си има и прикрасни 2 баби и двама дядовци , които също много го обичат и ще ни помагат с него
[/b]
От физическа гледна точка възрастта е перфектна за раждане. До 25 години е най-добре.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ