- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-накрая !
Браво! Честито. Ужасно много обичам деца и искам мое, за това ви се радвам най-искренно. Да е живо и здраво, да спи нощем, че иначе ще изкарате ужастни нощи, да хапва редовно, да е засмяно и весело, да има прекрасно детство. Бтв миро е по-хубаво на галено, от Мишо. Мишо като на микша ми е.
:P
И аз искам бебе![]()
Много се зарадвах като ти прочетох темата! Честито ти бебче, да е живо и здраво, да ви обича много и да го отгледате добре, че да стане здрав и добър мъж! :P За име, предлагам ти : Георги, Станислав, Христо ...![]()
Значи ти си бил с профилът на Джони Деп.. Много ме радваш човек, това ми е любимият актьор!
\
/
Полейте новия член на семейството с мноого мнооого алкохол!:P
П.П. Очакваме снимки.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
TROY харесва ми как мислиш и без да те познавам съм сигурна, че ще си чудесен родител!Самият факт, че не само се радваш на детето си, а и осъзнаваш отговорността, която сте поели с жената до теб(не знам дали имате брак, но мисля, че е без значение!) говори за това, че си готов за крачката, която сте направили с любимата.Поздравявам те!
Аз не мога да се похваля със същото зряло отношение към нещата, когато родих сина си, но наистина се възхищавам на хора като теб!
Поздравления!
Ах и ти какъв сисамо за бебчо говориш - наистина бебчо е съкровище, ама кажи как е и майчето на бебчето
Всичко наред ли е при нея?Как се чувства?
Защо щастливите и горди татковци, все забравяте да осведомите света и за щастливите и горди мами![]()
Последното в кръга на шегата разбира се![]()
aaide da ti e 4estito da e jivo zdravo i mn da te radva
ЧЕСТИТО =D>![]()
Живота не се мери с броят вдишвания, а с броят пъти, който си спирал да дишаш!!!
Честито! Оттук нататък дано да имате само хубави моменти![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Майката е много добре както е и Мишо/Миро ( аз му викам Мишо по-често , а тя Миро ) . В началото си поспиваше повече (все пак раждането не е безболезнено , дори да е минало без проблеми) , сега е много добре и се чувстваме великолепно . Още преди да се роди му бяхме приготвили количка , дрешки и т.н. и сега всички сме много добре . Освен нас много се радват нашите най-добри приятели , които помагат с каквото могат и разбира се , както вече казах бабите и дядовцитеПървоначално написано от bloodybaby
Просто сме едно голямо семейство и всичко е перфектно ! Отново мерси на всички за пожеланията \
/
Това бях аз ! Забравих да се логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Честито и от мен.Да ви е живо и здраво.По-голяма радост от това няма (:
Eheee bravo na vas chestito za bebcheto da si go gledkate i da go obichate prekrasno e da darish nov jivot a i nqma kak da ne zaobichash bebcheto kato e tolkova malko krehko i milichkoJelaq vi samo krasivi momenti mnogo zdrave shtastie obich i razbiratelstvo vsichko nai nai nai nai
s mir
[/i][/b]
4estito!!!!!!
Aide 4estituka i ot mene. Da vi e givo i zdravo mom4eto, sia spokoino moge i edna sestri4ka da mu napraite kato po otrasne. Da bude 6tasliv i zdrav s grigovni roditeli tova e nai0vagnoto. Drugoto samo 6te si doide.
p.s. a na tebe 6taslivia tatko ti predlagam da naprai6 slednoto (kakto moia e napravil predi 20 godini kato sum se rodil) da ne iztrezneva6 tri dena ot radost i da go polee6 obilno s rodnini i piateli, 6tot v blizkite 5-6 godini niama da ti se odavat mnogo takiva vzumognostti, 6tot malki 4ovek iziskva mnogo obi4,grigi i vnimanie i da si vuzmogno nai-blizko do nego purvite 7 godini.
Еее браво, честито! =D> Да ви е живичко и здравичко и нека да има вечен попътен вятър!
Бъдете все така щастливи! \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Честито, бебчеКръстихте ли го вече. Виждам темата малко със закъснение. Колко тежи бебчето?
Твоята история я помня и се радвам, че на 19 /май на толкова беше, согато ни разказа, че ще ставаш баща/ си поел тази отговорност.
Браво. Вместо да е до жената, която го е дарила с това същество и е изтърпяла много болка и мъки, да не изтрерзнява 3 дни.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?