.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: abe momi4eta kak go pravite s epilatora

Цитирай Първоначално написано от ddz
    emi az ne moga da si predstavq da se brusna otdolu s epilatro KVO ISKA6 DA KAJE6 S TVA DA SE BRUSNE6 OTDOLU S EPILATOR EPILATORA NE BRUSNE A E MA6INKA S MNOJESTVO PINCETI(smisul nqma li mnogo da boli...?!) 4uvala sum 4e ima nqkakvi spcialni pristavki taka li e i otkude i za kolko moga da si gi kupq?A OTNOSNO TEQ PRISTAVKI TO TVA SI E NA EPILATORA OTGORE NA LAVATA I PREDSTAVLQVA MALKI GYMENI KRA4ENCA 6toto do sega se brusnah s noj4e ama e mnoo nepriqtno se polu4ava nqkvo kat bradqsalo i ne iskam ve4e taka,iskam ne6to po-finno. a s nqkakvi depiltoari dali stava i vuob6te kak da go pravq(ama ne s noj4e damsko brusnarsko,a drugo),kolata maska kak se pravi i moga li da si kupq? abe q me svetnete,4e mai ni6to ne znam za drugite sredstva,osven noj4eto
    S EPILATORA BOLI NO SI STRYVA A KOLA MASKA SAMA NQMA DA MOJE6 DA SI PRAVI6 ILI VIKAI NQKOI FR ILI NA KOZMETIK!
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Повече от фен
    Аз лично се чистя с епилатор навсякъде, отдолу ,отгоре ,ляво, дясно, вярно-разчеквам се на макс, ама кфо да се прай. За кола маска се няам време, нерви, мързи ме да ходя, да се разкарвам и тн. а това ми е под ръка. Пробвай с приставката, която има по-малко от онези метални штифтчета, които всъщност махат космите и така ще маха по по-малко наведнъж ,за да не боли толкова.Ясно е,че с колата маска е супер по оферта ,щото след това не растат леко гадничко като след епилатора-от него на някои места излизат пъпчици и растат подкожно, но какво да се прави а и растат по често, в тва няма спор.Но за всеки случай е по-добре отколкото да се бръснеш или да ги махаш с крем, което на практика е същото.Не искам да имам брада отдолу-шит !

az gi maxam s epilator,koito ima obezboliava6ta pristavka i naistina obezboliava.maxni si gi sama 6tot ti moje6 da kontrolira6 ne6tata i kogato mn te boli da spira6,a na kozmetik,ako otide6 niama koi da te pita kolko boli 6tot bi traalo da si nastroena za bolkata,koqto 6te izpita6 ae i yspex s obezkosmqvaneto

Guest
    a az uspqvam da si gi mahna to4no do kudeto mi po4va cepkata......kak da si mahna s epilator kosmite pri ustnite.........izglejda mn mazohisti4no

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Как да не боли с епилатор долу бе Особено пък първия път . . . на мен ми тръгнаха сълзи от болка.
    Ако искаш по дълготраен ефект - кола маска при професионалист или с понсетката у дома(това обаче коства доста време)

Град
    Dreamland Varna

Re: abe momi4eta kak go pravite s epilatora

Цитирай Първоначално написано от ddz
    emi az ne moga da si predstavq da se brusna otdolu s epilator![/i][/b]

Аз с епилатор, щото като си помисля за кола маска и направо изтръпвам...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Guest
    neboli vaob6te samo ose6ta6 leko 6tipene.ne se omira

Трай моме за хубост!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си