.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Guest

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от ванката
    Цитирай Първоначално написано от Dark_beauty_m
    аре бе авторе кажи нещо какво стана, мацката ти жива ли е мъртва ли е?

и между другото пичът наистина е герой какво толкова като й е свършил в лицето? хайде някой да обясни как точно е повредена мацката след такъв акт
    АБЕ ТУКА ПОЛОВИНАТА ФОРУМ МЕ КРИТИКУВА ЗА НЕщО, КОЕТО СИ ГО ИЗМИСЛИХ! ВСИЧКИ КАЗВАТ: ТОВА Е МНОГО ЛОШО, ТИ СИ ГАД! АХАХАХА! АБЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, ДА МИ СЕ ВЪРЖЕТЕ! ПЪК И ИСТИНА ДА БЕШЕ, КАКВО ТОЛКОВА?!? И ЗАДА НЕ ВИ ЗАТОРМОЗЯВАМ ПОВЕЧЕ - ТЕМАТА Е ЕБАВКА!
    не мога да разбера, защо някой е писал от моето име, но както и да е.

Днес приятелката ми се обади по телефона и ми се извини за бурната й реакция след свършването. Каза, че е като се е замислила, и й е харесало да й свърша в лицето. Така, че приятелката ми се завърна.
    Проблемът ми е вече решен и съм много щастлив! Благодаря на всички за мненията им.

ванката
    Guest

Re: 321

и между другото пичът наистина е герой какво толкова като й е свършил в лицето? хайде някой да обясни как точно е повредена мацката след такъв акт
    АБЕ ТУКА ПОЛОВИНАТА ФОРУМ МЕ КРИТИКУВА ЗА НЕщО, КОЕТО СИ ГО ИЗМИСЛИХ! ВСИЧКИ КАЗВАТ: ТОВА Е МНОГО ЛОШО, ТИ СИ ГАД! АХАХАХА! АБЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, ДА МИ СЕ ВЪРЖЕТЕ! ПЪК И ИСТИНА ДА БЕШЕ, КАКВО ТОЛКОВА?!? И ЗАДА НЕ ВИ ЗАТОРМОЗЯВАМ ПОВЕЧЕ - ТЕМАТА Е ЕБАВКА!

Днес приятелката ми се обади по телефона и ми се извини за бурната й реакция след свършването. Каза, че е като се е замислила, и й е харесало да й свърша в лицето. Така, че приятелката ми се завърна.
    Проблемът ми е вече решен и съм много щастлив! Благодаря на всички за мненията им.

Респект и повече хубави преживявания

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дам...и момичетата са много гадни...Аз например веднъж вързах приятеля и му напъхах вибратор в гъз* му....Беше се изгаврил с мен по подобен начин :] върнах му го и му разбих сърцето.И сега още е влюбен в мен,ама си имам принципи..Беше му доста неприятно после Няма нищо по забавно от това да държиш в ръчичките загорели момченца

Поздрав

Супер фен
    TI SI tapak,6tom tq ne e pojelala da go pravi zna4i ne iska,i tva 4e si go napravil vapreki neinoto nesaglasie e mn glupavo(predstavi si 4e tq mn iska da ti se izpikae v ustata dokato q lije6,no ti kategori4no otkazva6 i vapreki tova tq go napravi!KAK BI REAGIRAL TI!!!???)
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ванката
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от marina star
    TI SI tapak,6tom tq ne e pojelala da go pravi zna4i ne iska,i tva 4e si go napravil vapreki neinoto nesaglasie e mn glupavo(predstavi si 4e tq mn iska da ti se izpikae v ustata dokato q lije6,no ti kategori4no otkazva6 i vapreki tova tq go napravi!KAK BI REAGIRAL TI!!!???)
    абе гледай си работата. темата е приключена.
    призовавам модераторите да я изтрият!

IZVINI I SE GOVORI S NEQ I I KAJI 4E NE SI ISKAL I 4E NQMA DA SE POVTORI AKO TQ TE OBI4A 6TE TI PROSTI NO TI VNIMAVAI POSLE KVO PRAI6

Guest
    ванката,дете идиотче,ти НЕ си никакъв за да пускаш тъпи теми а после да призоваваш модераторите да я изтрият.А от постовете и темата ти става ясно че в тази тема друг тЪпак(и се научи да пишеш) няма.

ванката
    Guest
    млъкни, ве, лешпер

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Az ako sum i domashniq she si izklucha ... apf
    напраоооо ше има ритници, тупаници и ренгенови снимки
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

В секса нищо не трябва да е насилствено. Може да се симулира насилственост, но и двамата трябва да са наясно докъде могат да стигнат и как.

Kamelot
    Guest
    Имаше едно мнение "Пичките ви да не миришат на сладолве ве ей"...ОМФГ тоя ме разби, не се бях смял одавна така : ): )

Град
    Варна

Re: Приятелката ми е много, ама много сърдита!

Ами ето го проблемът:
    Много исках да се изхвърля в устата на приятелката ми, но тя винаги отказваше. Вчера правим каквото трябва и тя е застанала в кучешката поза. По едно време вече почти ще свършавам и си го вадя, но вместо да й сврърша на гърба се изплюх леко, все едно че съм се изхвърлил. В този момент приятелката ми се обърна да погледне и в този момент й се изхвърлих върху лицето. Тя започна да крещи и да ме удря и си тръгна. Сега си е изключила телефона и не знам как да й се извиня!
    Давайте съвети какво да правя!

Как няма да ти е сърдите,след като нямаш мозък....ся ще си сърбаш попарата дет си си надробил сам....!!!!Ми сега ще отидеш да и се извиняваш,ясно?!?!?!?!??!/
    Баси кретена дет си!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    ванката
    Гост

МнениеПуснато на: Съб Юни 30, 2007 11:54 am Заглавие: Отговорете с цитат
    млъкни, ве, лешпер

Хахахахаха вече почваш да ми ставаш смешен.Тия думи си ги използвай на село при кравите дето чукаш.Аз може да съм всякакъв но ти си елементарен,комплексиран,н еграмотен и доста жалък и това не можеш да го промениш както и да ме наречеш!

ЧИЧО СПАС
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ванката
    Гост

МнениеПуснато на: Съб Юни 30, 2007 11:54 am Заглавие: Отговорете с цитат
    млъкни, ве, лешпер

Хахахахаха вече почваш да ми ставаш смешен.Тия думи си ги използвай на село при кравите дето чукаш.Аз може да съм всякакъв но ти си елементарен,комплексиран,н еграмотен и доста жалък и това не можеш да го промениш както и да ме наречеш!
    САМО ТРИ УДАРА И щЕ МЕ ХВАНЕШ ЗА МЪДЯТА! САМО ТРИ УДАРА И НА МАЙКА ТИ ВЛИЗА В УСТАТА! ЕДИН В СТОМАХА И БЕЛИ ЧЕРВЕИ ПРЕЗ ГЪЗА ШЕ ТИ ИЗКАРАМ, С ВТОРИЯ ЛАЙНАТА ПРЕЗ УСТАТА ТИ ШЕ ВКАРАМ, С ТРЕТИЯ НА МАЙКА ТИ СЛИВАКА СЪС САТЪРА ШЕ РАЗПОРКАМ И НА БАШТА ТИ СЕЛСКАТА ДУПАРКА ШЕ НАКЪРТЯ И С ГЪСТО ЛЕПИЛО ШЕ НАПЪЛНЯ!

Guest
    САМО ТРИ УДАРА И щЕ МЕ ХВАНЕШ ЗА МЪДЯТА! САМО ТРИ УДАРА И НА МАЙКА ТИ ВЛИЗА В УСТАТА! ЕДИН В СТОМАХА И БЕЛИ ЧЕРВЕИ ПРЕЗ ГЪЗА ШЕ ТИ ИЗКАРАМ, С ВТОРИЯ ЛАЙНАТА ПРЕЗ УСТАТА ТИ ШЕ ВКАРАМ, С ТРЕТИЯ НА МАЙКА ТИ СЛИВАКА СЪС САТЪРА ШЕ РАЗПОРКАМ И НА БАШТА ТИ СЕЛСКАТА ДУПАРКА ШЕ НАКЪРТЯ И С ГЪСТО ЛЕПИЛО ШЕ НАПЪЛНЯ!

хахахахах ма много сме остроумни бе давай в тоя дух само ще ме развеселяваш Нещо да си пропуснал?Каквото и да кажеш това не те прави по-малък идиот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си