- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: С какво да махна космите под мишниците?
С епилатор. Първите два пъти ще ви боли и може да ви се зачервят подмишниците, но след това няма да усещате нищо, защото косъмчетата са по-тънки. А и не е отнема много време, аз си ги махам на двете подмишници за максимум 2-3 минути..
С кола маска и епилатор болката не е малка..ако не искаш със самобръсначка което е най-безболезнено,пробвай с депилиращ крем![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
zna4i purviq put s epilator..bolkata e adski silna use6ta6 vseki 1 kosum kak se otskubva i prehrupva...mn e kofti daje na mestoto ns kosuma trugva malko kruv...no tova e samo purviq put i ako si karala s brusna4 do sega.ako ne si gi pipala i sa meku4ki ti ostava samo bolkata.taka diga6 rukata i opuva6 kojata na podmi6nicata sled tova leki4ko s epilaora i ne se otkazvaivtoriq put 6te boli malko i polse ve4e krai.az moite kosmi gi 4istq na 2-3 sedmici .naistina mn bavno rastat ama mn .taka 4e opitai
))) na men mama prosto mi zabrani da polzvam brusna4 za6toto ostava kato 4erno petno.... (dobre 4e be6e tq) sega mi e mn meki4ko...vse edno nikoga ne sm imala kosmi tam
P.S purviqput moje i da ti se poqvat leki pup4ici no minava byrzi4ko ..
e nadqvam se da sm ti bila polezna))) aide useh4e :P
LI4NO AZ KOGATO STAVA VUPROS ZA HIGIENA 4ISTOTA I KRASOTA IZOB6TO NE SE SPIRAM PRED BOLKA ILI T.N. TURPQ VSI4KO V IMETO NA KRASOTATA I HIGIENATA MI![]()
![]()
Давай смело с епилатора.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Най-добре с епилатора!В началото може и да боли малко,но се свиква!Така че давай с него!![]()
имам някаква приставка на епилтора с по малко пинсети,за триъгълник и за мишницитемноого ли ще боли и колко горе долу трябва да са ми дълги космите на мишниците???
имам някаква приставка на епилтора с по малко пинсети,за триъгълник и за мишницитемноого ли ще боли и колко горе долу трябва да са ми дълги космите на мишниците???
Първоначално написано от Анонимко
да допълна че съм с най новия на браун,някой има ли го и как беше първия път кат си махахте на мишниците??