- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ромският проблем в България
Като гледам с какви темпове се разраства броя на ромите - бременни още от 12-13 годишна възраст и направо се плаша..Те след време ще станат повече от нас, българите, в собствената ни държава! Не трябва да се допуска подобно нещо, ако искаме да има България..Да се изнасят където очи им видят, само да се махнат оттука![]()
Things will never be the same again
Определено ИНДИЯСамо Волен Сидеров да беше на власт и да ни помогне малко
![]()
te se mnojat kat balhi we maina trqq im zabranim da imat poe4e ot 1 dete 4e ina4e balgaria 6 stane cigania fuuck
Първоначално написано от Totalitarianist
![]()
много си прав и майка ми е на същото мнение
![]()
Смятам , че наще достаъчно са били ограбвали, че да ги интегрирам...
благодаря ти,сега нямам огризения да си мисля,че всички хаусъри са тъпи до един.Първоначално написано от Initial_D
колкото до ромите могат да се назначат в някакво държавно предприятие и с добра хигиена да работят в индустрията..например хранително-вкусовата..
турците са най-компетентни от целия свят в отглеждането на тютюн,а каквото ми е отношението към ромите,такова е и към турците..
по този начин,работейки в държавни предприятия,ще могат да получават честно възнаграждение,без да могат да крадат,манипулират,лъжат,з щото ще имат точно определен брой часове за работа и заплата.
РазумноПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Но проблемът е че НЕ искат![]()
Еми..
като им страт безплатния ток и вода и нямат какво да ядЪт ще се научат![]()
Против съм това да се "поробват",защото никои не е достатъчно привилигирован да поробва някои друг.Решението е в тихата дипломация с леки нюанси на единствена алтернатива![]()
най-вероятно, ако им се спре ток, вода и т.н., от ЕС ще ни обявят за гадни расисти. нищо чудно ромите да съдят държавата... каквито са нагли.а политиците не могат да си позволят такова нещо, защото е против природата им на мишки и дупедавци.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
там където тренирам има повече цигани отколкото българи...по-точно циганчета
ебаси...днес две от тях така се млатихаа...взеха ми акъла![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Прочетох само 1ва и 2ра страница и се отказах да чета нататък..направи ми впечатление как quench се аргументираше за всяко нещо,което каза..евала човек,умееш да спориш.Уважавам те.
Някой беше казал "робска работа без заплащане за циганите.така и българския народ ще е доволен" или нещо от тоя сорт.Кфи са тия глупости?Как ще се почувстваш ти,ако заради мизериите на някой друг ти тряа да бачкаш като луд на полето ден и нощ и накрая да не ти дадат нищо??И българския народ да не сме някфи извратени чудовища,че да се радваме?Вярно е,че и циганите не са света вода ненапита/даже никак/,но не мисля,че заслужават чак да ги изселват от родните им места заради грешките на другите цигани.Да изселят само виновните,а за другите все ще се намери някаква работа.Дали ще я приемат си е друг въпрос.Ако решат да мързелуват и само да си чакат наготово детските - марш.
emm az sum ot romski proizxod no naprao si e sramna raota tfa na6te si rabotqt ne kradat i dvamata sa lekari jiveq v xubavo jili6te u4a v ezikovo u4ili6te i vs si e ok....napulno razbioram xorata koito za izselvaNE na ciganite za6toto po golqma 4ast sa lujci i izmamnici i tfa ne moje pove4e taka da prodiljava.......![]()
ние тва се мъчим да им обясним...че не всички са еднаквиПървоначално написано от Анонимко
нооо като ги знам те сега ще почнат с:
"гаден мангал, мри в кофите!", "гаден мангал, марш в камерата!", "гаден мангал, на сапун!", etc.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти си капка в моретоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Идеята ми е да работят както затворниците в Кремиковци примерно,но да не се чустват като затворници,никакво насилие не е нужно,само да им се втълпи че ако не работят няма да ядат,а това може да стане само ако усетят какво е глад,тоест ако държавата им спре помощите и ласкателствата ебаси.Първоначално написано от Guderian
Интересно ми е мнението ти Guderian, какво да се прави с вече интегриралите се цигани. (не можах да прочета всички страници ,извинявам се, ако някаде си го казал)Първоначално написано от Анонимко
По въпроса:
1. Трябва да им се забрани циганския език!В България сме..говорете на бъларски.![]()
2. Да им се наложи лимит от 1 дете, докато все още не са повече от нас. Ако искат второ да се плаща както е в Китай примерно. Това значи ,че ще го отгледат от желание, а не за да проси и могат да му осигурят дом, храна и образование. След време нещата ще се нормализират.
3. След 6 месеца безработица да им се спират всякакви помощи. Да им се намери работа. (Много са хората с предрасъдаци, но с желание всичко може, а и заводи колкото искаш.)
При крайно нежелание от тяхна страна за вписване в обстановката
Индия, Либия, Турция ... Мангалия? [-o<
Затвор или гето без да излизат много много от там.
![]()
Куршум?
![]()
в гените им е, датурците са най-компетентни от целия свят в отглеждането на тютюн
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
malko 4eren humor:
- Kak se nari4at 600 cigani na dunoto na okeana?
- Edno dobro na4alo ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Не съм расистка и не мразя малцинствата,но след това,което стана преди дни в Красна поляна много почвам да се замислям. Не може хора,които живея в НАШАТА държава,издържат се с парите на НАШАТА държава и които крадат от НАШАТА държава,да викат "Смърт на българите". За какво приобщаване да говорим,аз искам да живея в държава където 80% от хората са българи,а не цигани. За съжаление обаче с темповете,с които се размножават тези същества скоро българите ще им дишаме прахта. Не отричам факта,че има и роми,които са свестни,изкарват си прехраната по честен път и не се мешат в работите на българите,ноо колко на брой са те ... ? Щом вече и част от политиците са от ромски и турски произход,за какво говорим просто .... Да си ходят в Индия и да оставят нас българите да си живеем в НАШАТА си държава ....
аххахх, мноо тъпизми чета днеска, егасиПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
секи ще си говори на къвто език иска
важното е да не стават извращения от рода на тва да не можеш да си купиш хляб или държавен служител да откаже да те обслужи, ако не говориш на турски (:
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Тъпизъм ли е вечер да седите две приятелки на някоя спирка и да се пребирате, а до вас двама мангали да седят и да ви обсъждат на цигански и да се разбират каде ще ви причакат? В тази случка аз съм едното момиче, а приятелката ми разбираше малко цигански и се обадихме да ни приберат! Да си го говорят в домовете(ако може така да се каже). Не разбирате ли, че ако не се избавим от тях ще станем ние малцинството?
Да не почваме темата и за турците но .. новини на турски, училища с основен език турски, села само с турско население, турци в правителството и каде ли още не.. Мислите ли, че тук в България им е мястото? Все още се усещат 500г. робство, тоеа трябва да се изкорени!
Трябва да бъдат затворени в гета, защото повечето от тях се държат гадно... на мен лично са ми мн неприятни(тва още от преди когато бях малка имах един инцидент и от тогава не ги понасям..)..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
[quote="Бунтар
секи ще си говори на къвто език иска
[/quote]
Чакай малко,бе ....ти в каква държава живееш,че всеки какъвто език иска да си говори???????? В България се говори БЪЛГАРСКИ,в Англия се говори АНГЛИЙСКИ,в Италия се говори ИТАЛИАНСКИ!!!! Всяка държава си има свой език и хората в нея ще говорят този език. Цигани,турци,арменци,китай и и всички останали,които живеят в БГ са длъжни да говорят езика ни. Като не им харесва да си ходят в тяхната държава. Не съм длъжна в мойта си страна да слушам на всеки 10 метра циганско "слово" !!!
Едно е когато си на почивка в дадена страна,друго е когато живееш за постоянно в нея. Разликата е огромна!!! Не ме карай да ти разяснявам по-обстойно въпросът,защото ме мързи да пишаПървоначално написано от exploitedteen
![]()