.

Виж резултатите на анкетата: Какво да правим с циганите в България

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да ги екстрадираме в Индия

25 41,67%
  • Да ги изолираме в гета и да ги оградим

27 45,00%
  • Да ги интегрираме в обществото

8 13,33%
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 190

Град
    Психиатрична болница..
    Като гледам с какви темпове се разраства броя на ромите - бременни още от 12-13 годишна възраст и направо се плаша..Те след време ще станат повече от нас, българите, в собствената ни държава! Не трябва да се допуска подобно нещо, ако искаме да има България..Да се изнасят където очи им видят, само да се махнат оттука

Things will never be the same again

Град
    Враца city
    Определено ИНДИЯ Само Волен Сидеров да беше на власт и да ни помогне малко

te se mnojat kat balhi we maina trqq im zabranim da imat poe4e ot 1 dete 4e ina4e balgaria 6 stane cigania fuuck

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Totalitarianist
    Според мен, по-разумния начин е да останат в България, но да ги оградим в гета в които ще нощуват, а през деня ще бъдат използвани в огромните полета да преработват земята, ще строят, ще работят в заводи (безплатен робски труд разбира се). Който не иска - куршум.
    много си прав и майка ми е на същото мнение

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Смятам , че наще достаъчно са били ограбвали, че да ги интегрирам...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    В България има роми?!!?!?И какво изобщо е Ром..не е ли вид алкохол!?!
    благодаря ти,сега нямам огризения да си мисля,че всички хаусъри са тъпи до един.

колкото до ромите могат да се назначат в някакво държавно предприятие и с добра хигиена да работят в индустрията..например хранително-вкусовата..

турците са най-компетентни от целия свят в отглеждането на тютюн,а каквото ми е отношението към ромите,такова е и към турците..

по този начин,работейки в държавни предприятия,ще могат да получават честно възнаграждение,без да могат да крадат,манипулират,лъжат,з щото ще имат точно определен брой часове за работа и заплата.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    благодаря ти,сега нямам огризения да си мисля,че всички хаусъри са тъпи до един.

колкото до ромите могат да се назначат в някакво държавно предприятие и с добра хигиена да работят в индустрията..например хранително-вкусовата..

турците са най-компетентни от целия свят в отглеждането на тютюн,а каквото ми е отношението към ромите,такова е и към турците..

по този начин,работейки в държавни предприятия,ще могат да получават честно възнаграждение,без да могат да крадат,манипулират,лъжат,з щото ще имат точно определен брой часове за работа и заплата.
    Разумно
    Но проблемът е че НЕ искат

Град
    София
    Еми..
    като им страт безплатния ток и вода и нямат какво да ядЪт ще се научат
    Против съм това да се "поробват",защото никои не е достатъчно привилигирован да поробва някои друг.Решението е в тихата дипломация с леки нюанси на единствена алтернатива

най-вероятно, ако им се спре ток, вода и т.н., от ЕС ще ни обявят за гадни расисти. нищо чудно ромите да съдят държавата... каквито са нагли. а политиците не могат да си позволят такова нещо, защото е против природата им на мишки и дупедавци.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    там където тренирам има повече цигани отколкото българи...по-точно циганчета

ебаси...днес две от тях така се млатихаа...взеха ми акъла
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Прочетох само 1ва и 2ра страница и се отказах да чета нататък..направи ми впечатление как quench се аргументираше за всяко нещо,което каза..евала човек,умееш да спориш.Уважавам те.

Някой беше казал "робска работа без заплащане за циганите.така и българския народ ще е доволен" или нещо от тоя сорт.Кфи са тия глупости?Как ще се почувстваш ти,ако заради мизериите на някой друг ти тряа да бачкаш като луд на полето ден и нощ и накрая да не ти дадат нищо??И българския народ да не сме някфи извратени чудовища,че да се радваме?Вярно е,че и циганите не са света вода ненапита/даже никак/,но не мисля,че заслужават чак да ги изселват от родните им места заради грешките на другите цигани.Да изселят само виновните,а за другите все ще се намери някаква работа.Дали ще я приемат си е друг въпрос.Ако решат да мързелуват и само да си чакат наготово детските - марш.

Guest
    emm az sum ot romski proizxod no naprao si e sramna raota tfa na6te si rabotqt ne kradat i dvamata sa lekari jiveq v xubavo jili6te u4a v ezikovo u4ili6te i vs si e ok....napulno razbioram xorata koito za izselvaNE na ciganite za6toto po golqma 4ast sa lujci i izmamnici i tfa ne moje pove4e taka da prodiljava.......

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emm az sum ot romski proizxod no naprao si e sramna raota tfa na6te si rabotqt ne kradat i dvamata sa lekari jiveq v xubavo jili6te u4a v ezikovo u4ili6te i vs si e ok....napulno razbioram xorata koito za izselvaNE na ciganite za6toto po golqma 4ast sa lujci i izmamnici i tfa ne moje pove4e taka da prodiljava.......
    ние тва се мъчим да им обясним...че не всички са еднакви

нооо като ги знам те сега ще почнат с:

"гаден мангал, мри в кофите!", "гаден мангал, марш в камерата!", "гаден мангал, на сапун!", etc.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ти си капка в морето

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

Абе направо си кажи трудов лагер и толкова То е ясно, че само здравата ръка ще ги оправи тях било нещо като Гулаг или Аушвиц
    Идеята ми е да работят както затворниците в Кремиковци примерно,но да не се чустват като затворници,никакво насилие не е нужно,само да им се втълпи че ако не работят няма да ядат,а това може да стане само ако усетят какво е глад,тоест ако държавата им спре помощите и ласкателствата ебаси.

Интересно ми е мнението ти Guderian, какво да се прави с вече интегриралите се цигани. (не можах да прочета всички страници ,извинявам се, ако някаде си го казал)

По въпроса:
    1. Трябва да им се забрани циганския език!В България сме..говорете на бъларски.
    2. Да им се наложи лимит от 1 дете, докато все още не са повече от нас. Ако искат второ да се плаща както е в Китай примерно. Това значи ,че ще го отгледат от желание, а не за да проси и могат да му осигурят дом, храна и образование. След време нещата ще се нормализират.
    3. След 6 месеца безработица да им се спират всякакви помощи. Да им се намери работа. (Много са хората с предрасъдаци, но с желание всичко може, а и заводи колкото искаш.)

При крайно нежелание от тяхна страна за вписване в обстановката
    Индия, Либия, Турция ... Мангалия? [-o<
    Затвор или гето без да излизат много много от там.
    Куршум?

Голям фен
    турците са най-компетентни от целия свят в отглеждането на тютюн
    в гените им е, да
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

malko 4eren humor:

- Kak se nari4at 600 cigani na dunoto na okeana?
    - Edno dobro na4alo ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Половината от темата си замина, затова се чувствам длъжна да ви уведомя защо - бяха изтрити крайно расистките мнения, насаждащи етническа нетърпимост и подтик към насилие, както и мнения нарушаващи 2 и 9 точка от правилника!

За напред моля без такива изказвания в темата!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Не съм расистка и не мразя малцинствата,но след това,което стана преди дни в Красна поляна много почвам да се замислям. Не може хора,които живея в НАШАТА държава,издържат се с парите на НАШАТА държава и които крадат от НАШАТА държава,да викат "Смърт на българите". За какво приобщаване да говорим,аз искам да живея в държава където 80% от хората са българи,а не цигани. За съжаление обаче с темповете,с които се размножават тези същества скоро българите ще им дишаме прахта. Не отричам факта,че има и роми,които са свестни,изкарват си прехраната по честен път и не се мешат в работите на българите,ноо колко на брой са те ... ? Щом вече и част от политиците са от ромски и турски произход,за какво говорим просто .... Да си ходят в Индия и да оставят нас българите да си живеем в НАШАТА си държава ....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
    1. Трябва да им се забрани циганския език!В България сме..говорете на бъларски.
    аххахх, мноо тъпизми чета днеска, егаси

секи ще си говори на къвто език иска

важното е да не стават извращения от рода на тва да не можеш да си купиш хляб или държавен служител да откаже да те обслужи, ако не говориш на турски (:
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Тъпизъм ли е вечер да седите две приятелки на някоя спирка и да се пребирате, а до вас двама мангали да седят и да ви обсъждат на цигански и да се разбират каде ще ви причакат? В тази случка аз съм едното момиче, а приятелката ми разбираше малко цигански и се обадихме да ни приберат! Да си го говорят в домовете(ако може така да се каже). Не разбирате ли, че ако не се избавим от тях ще станем ние малцинството?

Да не почваме темата и за турците но .. новини на турски, училища с основен език турски, села само с турско население, турци в правителството и каде ли още не.. Мислите ли, че тук в България им е мястото? Все още се усещат 500г. робство, тоеа трябва да се изкорени!

Град
    Ямайка:)
    Трябва да бъдат затворени в гета, защото повечето от тях се държат гадно... на мен лично са ми мн неприятни(тва още от преди когато бях малка имах един инцидент и от тогава не ги понасям..)..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Голям фен
    Град
    [quote="Бунтар
    секи ще си говори на къвто език иска
    [/quote]

Чакай малко,бе ....ти в каква държава живееш,че всеки какъвто език иска да си говори???????? В България се говори БЪЛГАРСКИ,в Англия се говори АНГЛИЙСКИ,в Италия се говори ИТАЛИАНСКИ!!!! Всяка държава си има свой език и хората в нея ще говорят този език. Цигани,турци,арменци,китай и и всички останали,които живеят в БГ са длъжни да говорят езика ни. Като не им харесва да си ходят в тяхната държава. Не съм длъжна в мойта си страна да слушам на всеки 10 метра циганско "слово" !!!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хахахахахахаха...

Я отиди по морските ни курорти и накарай всичките чужденци да говорят на български, скарай им се!!! аааааааааааааааааамаха
    Едно е когато си на почивка в дадена страна,друго е когато живееш за постоянно в нея. Разликата е огромна!!! Не ме карай да ти разяснявам по-обстойно въпросът,защото ме мързи да пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си