- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam go,a toi e vluben v druga
emi.......qsno e........super sladuk tip ama e vluben v dr......nz po kakuv na4in moje da mi oburne vnimanie![]()
Мила щом е влюбен в друга по-добре го забрави. Любовта му към нея не може ей така да се изпари просто.Ако много го обичш поговори с него за чувствата ти, но ако е само привличане по-добре забрави за него..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
=D> =D>
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ми щом е с друга,най-добре не се эанимавай с него....така и така хявно ти си иэлишната,така че спри се ,че може да се вкараш в някой филм.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
nqma smisal da se zanimava6..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Насила хубост не става![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Най-точно.Първоначално написано от miloto_girl-4e
[size=7][b][u]fosse cos
Опитай се да му покажеш, че го харесваш и ако не отвърне по никакъв начин, не се занимавай![]()
абе остави го...само ще хабиш нерви на вятъра...нито е първия нито последния..
DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me
Присъединявам се :PПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Трябва да решиш дали ще се бориш за него и няма да се отказваш или да направиш обратното.Ако мислиш, че има някакъв шанс-действай.Излизайте по-често заедно, бъди му приятелка, нека види, че може да се разчита на теб, може да ти споделя и така с времето може би нещата ще се обърнат в твоя полза.Но естесвено, има възможност и това да не стане и въобще да не сте заедно.
Emii mnogo 4esto taka se slu4va ti da se vlubi6 v nqkoe mom4e i da se okaje 4e toi puk e vluben v dryga...tai 4e ne si habi vremeto naprazno i si nameri nqkoe drygo mom4e)
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..