- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтични ли сте...?
Романтични ли сте...?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
da![]()
ми...не особено...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
zavisi ot nastroenieto i 4oveka s koito sum moje da sum nejna i romanti4na,moje i burna i strastna.v sega6nata si vruzka sum vtoroto.....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Мне никак не съм романтична.
mmmmmmmmmm dam mnogo![]()
Първоначално написано от х
Аз също. За мен това са сапунки в нежно розово килотен цвят.
Не харесвам клишираните рози, изтърканите вечери на свещи, скучните филми тип "Титаник и т.н.
Мога да изброявам още, но не смятам, че е нужно.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Зависи от настроението![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
off uspokoixte me...az xi4 ne sam romanti4na i moite priqtelki mnogo se vazmy6tavat ot tova.....ta za tova re6ix da pusna tazi tema
ne
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Не особено ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Зависи какво се разбира под това...например вечерите на свещи са скучни...не можеш да мръднеш и седиш на една маса и се гледате...
Романитична съм само донякъде.
понякога
DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me
Gospodi imenno tova e koeto me raztapq.. Ujasno romantichna sym.. i takiva neshta me karat da se chuvstvam naistina jelana.. krasiva.. kato edna malka princesa ot prikazkite.. obicham da se chuvstvam po tozi nachin.. Spored men lubovta i romantikata sa prqko svyrzani.. I vypreki che sym luda nimfomanka.. strastna i nenormalno jiva.. moga da byda mnogo nejna i mila.. romantikata e moeto vtoro AzПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Миии може да се каже-да![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да! За разлика от приятеля ми..
Романтична съм, и изисквам същото.. ноо.. не става. явно просто не е такъв човек.
zavisi..mojebi-da
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mii ne mnogo xaxa
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
mai 4e da
m v ramkite na normalnoto oba4e
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз съм много романтична.![]()
edna priqtelka me opredeli kato "zakleta,totalna,nepoprawima i bolna romanti4ka"![]()
![]()
![]()
Az opredeleno sam romanti4na![]()