- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтични ли сте...?
Не бих казала че съм романтична
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами по-скоро даАма зависи от много нЕща
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Не особено.Според мен има и други начини да покажеш обичта си.
Моята приятелка пък ми казва,че съм "ужасно зле с романтиката". Вярно си е, изобщо не ми допадат захаросани постъпки,стигат ми тези,който гледам по филмите...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Да и то много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мноооого![]()
ne bih kazala. obi4am romanti4ni mom4eta, no ne obi4am da se darja romanti4no![]()
ne![]()
преди бях много романтична,но доколкото имам наблюдения - това много дразни момчетата,особено тези,които не са романтични.
DA pri tova adski mnogo![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
prekaleno mnogo ponqkoga se e sluchvalo da se precakam zaradi tova
Osven che sum romantichen i sum vliubchiv dmek ako shte e vruzka da e vruzka neshto seriozno a ne za mesec dva
всичко друго , но не и романтична
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Еми зависи какво смятате за романтика ... Значи към сегашната ми приятелка сам просто ... възможно най нежен ... в всекидневието и в леглото .... Обичам да и правя подараци от сорта голямо керамично сарце с ключ посредата ... или просто да направя клип в който описвам чувствата си към нея независимо че тя знае какви са те (казвам клип понеже главно от компове разбирам и в това сам добър) ... Това аз разбирам под романтика ... не си падам старомоден (вечеря на свещи и т.н)
prekaleno mnogo..