.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    смех
    Guest

Децата и "любовта"

Много се извинявам сега за тая тема, дано не се обидите много, но това вашето поколение е много сбъркано - заклевам се! Абе за вас всичко е любов.Толкова малки деца обясняват "ма аз мноу го обичам" - вземете се научете как се пише правилно,после започнете да пишете на кирилица и още нещо - направете най-сетне разлика между "любов" и "привличане"...На вашата възраст не подхожда да говорите такива глупости ,защото си нямате и представа какво е "любов".Самият факт,че сте готови след поредната раздяла веднага да започнете нова връзка (ако на тая възраст изобщо е удачно да се говори за "връзки") говори за това,че истински чувства не изпитвате.Любовта не е за няколко месеца и не е непрестанни капризи и "той не ми обръща достатъчно внимание" или "той си пада по друга,пък аз ше го е*а и ще ме захаресва" и всяквите глупости.Тоя форум е пълен с толкова безсмислени теми,че ако някакво същество от друго измерение прочете за кво се косят малките дяца на планетата Земя,сигурно ще се скъса от смях.
    Извинявам се много,ако някой съм обидил/а,но честно казано изглеждате смешни като се правите на големи каки и батковци.айде,със здраве.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Децата и "любовта"

Цитирай Първоначално написано от смех
    Много се извинявам сега за тая тема, дано не се обидите много, но това вашето поколение е много сбъркано - заклевам се! Абе за вас всичко е любов.Толкова малки деца обясняват "ма аз мноу го обичам" - вземете се научете как се пише правилно,после започнете да пишете на кирилица и още нещо - направете най-сетне разлика между "любов" и "привличане"...На вашата възраст не подхожда да говорите такива глупости ,защото си нямате и представа какво е "любов".Самият факт,че сте готови след поредната раздяла веднага да започнете нова връзка (ако на тая възраст изобщо е удачно да се говори за "връзки") говори за това,че истински чувства не изпитвате.Любовта не е за няколко месеца и не е непрестанни капризи и "той не ми обръща достатъчно внимание" или "той си пада по друга,пък аз ше го е*а и ще ме захаресва" и всяквите глупости.Тоя форум е пълен с толкова безсмислени теми,че ако някакво същество от друго измерение прочете за кво се косят малките дяца на планетата Земя,сигурно ще се скъса от смях.
    Извинявам се много,ако някой съм обидил/а,но честно казано изглеждате смешни като се правите на големи каки и батковци.айде,със здраве.
    =D> =D> =D> =D> =D> Съгласен съм напълно.

Guest
    TO ZATOVA E LUBOVTA... DA SE LUJAT GALOSHITE ZA DA MOGAT DA NAPRAVQT DECA I DA PRODULJAT RODA. AKO NQMASHE LUBOV KOJ SHTESHE DA SE JENI I DA PRAVI DECA????

Мега фен
    Град
    София
    Подкрепям
    [size=7][b][u]fosse cos

браво

Абсолютно те подкрепям и си много прав. Аз съм на 14 е почти на 14 след 1 месец правя 14, но товя няма значение, та и аз като другите бързо се "влюбвам" или както казваш ти ме привличат момичета, но това не е любов, а временно увлечение. Говоря сам оза хората които наистина не се влюбили, защото има и такива, но са рядкост (говорим за кръга на младежите или както каза автора на темата децата). Напълно те подкрепям братле много си прав за това което каза
    http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=16362 влизайте всеки ден плс хем ще се кефите и вие хем ще помагате на мен като цъкате.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    И аз съм напълно съгласна. Но има и някои изключения, които съзряват по-бързо от другите. Почват да мислят като върастни от по-рано, но те са МНОГО МАЛКО .
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Prava si,no nedei slaga vsichki pod edno obshto!Ne sys vsichki e taka .... I vse pak sym saglasna s teb.
    Обичам те <3 !!!

Почти съм съгласна с теб,но не всички са такива
    ПС:
    Извинявам се много,ако някой съм обидил/а
    Че ти ннезнаеш ли момчели си или момче?
    Just joking ...of course

naistina ima ne6to takova no tuk kakto zabelqzvam ima i malko po-golemi hora koito ne puskat malumni temi!
    Az smeq da tvurdq 4e sum dostata4no porasnala za da kaja smelo 4e obi4am za tova ne se obijdam!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

rosu
    Guest
    В този сайт има не само "деца".И правилно се извиняваш за тази тема, защото нямаме нужда някой да ни поучава.Както се казва"днешните тийнейджъри са много луди".Тази тема няма място във форума

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Почти съм съгласна с теб,но не всички са такива
    ПС:
    Извинявам се много,ако някой съм обидил/а
    Че ти ннезнаеш ли момчели си или момче?
    Just joking ...of course
    Ахахахаа че то в днешно време кой энае
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Какво лошо има в това ? Нека си приказват каквотото си искат децата.. нека са лудо влюбени и обичат всеки път и всеки месец различен човек .. Щом това ги прави щастливи .. нека да бъдат смешни нали не плащат данък обществено мнение .. Да евентуално при 99% от случаите всичко това е просото привличане .. но какво от това ако преувеличават .. нека мечтаят .. все още тук никой не се е самоубил от "любов" .. Лично аз намирам повечето теми за глупари и безсмислени и често се смея .. но и аз съм била на 15-16 и аз съм виждала нещата под друг ъгъл .. Детската любов е най-красива и най-чиста ... Защо да порасваме когато можем да сме деца и да мечтаем за неща присъщи на възрастните .. колко по лесно и красиво е .. Когато детето в теб умира , умираш и самият ти ..

Град
    Плевен
    мисля че сме на едно мнение с автора на темата ! =D>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това е доста дъвкана тема Че авторът на тема е прав - прав е Но все пак това е тийнейджърски форум, по-голямата част от посетителите са именно тийнейджъри, а знаете, че всяко дете(тийнейджър) се мисли за по-голям, за по-зрял от връстниците си и т.н, и мисля, че това е нормално. И аз когато бях на 14 и аз не мислех, че съм малка, но сега каго видя някое 14годишно хлапе и ми изглежда супер дребно Да, наистина не е хубаво да твърдиш, че обичаш някого, при положение, че не си достатъчно запознат какво всъщност е любов и какво всъщност е да обичаш .. Но децата са малки, неопитни, учат се .. и вие сте били такива преди
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Прав си, да.Но пък и си зависи и от човека(тийнейджъра).Аз съм харесвала не малко момчета, но нито един път не съм си мислела, че съм влюбена, защото просто не е било така.А когато срещнах сега приятелят си-нещата се промениха.Просто човек разбира кога наистина е срещнал любовта.И да, тъпо е примерно да казваш, че обичаш двама едновременно-това е невъзможно.Или да кажеш, че обичаш някой и да го забраваиш след един месец примерно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Това е доста дъвкана тема Че авторът на тема е прав - прав е Но все пак това е тийнейджърски форум, по-голямата част от посетителите са именно тийнейджъри, а знаете, че всяко дете(тийнейджър) се мисли за по-голям, за по-зрял от връстниците си и т.н, и мисля, че това е нормално. И аз когато бях на 14 и аз не мислех, че съм малка, но сега каго видя някое 14годишно хлапе и ми изглежда супер дребно Да, наистина не е хубаво да твърдиш, че обичаш някого, при положение, че не си достатъчно запознат какво всъщност е любов и какво всъщност е да обичаш .. Но децата са малки, неопитни, учат се .. и вие сте били такива преди
    =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бравооо !!! =D> =D> =D>
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Град
    Varna
    Е то живото даказателство половината от постовете 100 на 100 са децата за които става дума в темата
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съгласна!

Guest

hahaha she ti kaja 1 trqq ti sex ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Към автора - няма да е зле и ти да се научиш да правиш разлика между "любов" и както се казва "любовта на живота ми" има огрооомна разлика.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ха.. да дойде някой да ми каже, че не мога да обичам, защото съм само на 17 години. Ха-Ха-Ха. Стига с тези предразсъдъци и лекции. Не е така.
    Обичам си момчето.. Боже.. толкова много го обичам!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ха.. да дойде някой да ми каже, че не мога да обичам, защото съм само на 17 години. Ха-Ха-Ха. Стига с тези предразсъдъци и лекции. Не е така.
    Обичам си момчето.. Боже.. толкова много го обичам!
    подкрепям.аз съм малко по-малка(на 14)но повярвай ми,знам какво е любов.това да си айде както ти се изрази "увлечен" по някого 3 години какво е?просто увлечение?да плачеш по цели нощи и да не знаеш къде да се денеш?да мислиш постоянно за него?да виждаш други,но да не ти правят впечатление?какво е любовта за вас "големите"?темите били безсмислени.има и такива теми,но това е ТИЙН ФОРУМ!!!!за тва е такъв.да пишат тийнове,а не хора,които да съдят тийновете.и как определяш какво е любов?и кой как може да обича?всеки човек е различен.никой няма право да съди останалите.любовта е нещо велико.

П.П.обръщенията бяха към автора на темата.ако някой се чувства обиден,да ме извини.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

автор
    Guest
    хахаха.добре,другите да не се чувстват обидени,аз ще се чувствам и ще ида да се гръмна направо.
    към последния пост - вие не сте хора (хората обичали различно),а малки дяца .Много ясно,че ще се засегнете,ако това не беше вярно просто щяхте да го игнорирате - това,че си 3-4 години с някого не е гаранция.Любовта не е връзка,тя си е просто любов.И това да ревеш за някой не значи,че го обичаш...Хех.Естествено,че може да си заблуден и 10години...Любовта е една,а не хиляда - "тоя го обичах,ама оня другият ми е любовта на живота".Много ясно,че съм бил/а на вашата възраст,но не се правих на разбирач/ка и на 15години да съм преспал/а с де що може и след всеки път да рева колко съм го/я обичал/а,а пък той/тя мен - не.В днешно време никой вече няма някакви принципи и някаква изградена ценностна система,всичко е толкова изкривено.Абсолютна деградация е обхванала всичко и всички.Преди време никой нямаше да си позволи такова поведение,каквото демонстрират сегашните тийнейдръжи.Позволяват си неща,които хора по-възрастни от тях и най-вече разумни,опитни,които имат право да си позволят да се държат както си искат, не биха допуснали да се случат и всичко в името на някаква измислена фантазия за любов..

не си споменавам пола просто защото не желая!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от автор
    хахаха.добре,другите да не се чувстват обидени,аз ще се чувствам и ще ида да се гръмна направо.
    към последния пост - вие не сте хора (хората обичали различно),а малки дяца .Много ясно,че ще се засегнете,ако това не беше вярно просто щяхте да го игнорирате - това,че си 3-4 години с някого не е гаранция.Любовта не е връзка,тя си е просто любов.И това да ревеш за някой не значи,че го обичаш...Хех.Естествено,че може да си заблуден и 10години...Любовта е една,а не хиляда - "тоя го обичах,ама оня другият ми е любовта на живота".Много ясно,че съм бил/а на вашата възраст,но не се правих на разбирач/ка и на 15години да съм преспал/а с де що може и след всеки път да рева колко съм го/я обичал/а,а пък той/тя мен - не.В днешно време никой вече няма някакви принципи и някаква изградена ценностна система,всичко е толкова изкривено.Абсолютна деградация е обхванала всичко и всички.Преди време никой нямаше да си позволи такова поведение,каквото демонстрират сегашните тийнейдръжи.Позволяват си неща,които хора по-възрастни от тях и най-вече разумни,опитни,които имат право да си позволят да се държат както си искат, не биха допуснали да се случат и всичко в името на някаква измислена фантазия за любов..

не си споменавам пола просто защото не желая!
    не съм казала,че съм с тоя човек.не съм изпитвала такива чувства до сега и смятам,че е любов.и ако децата не са хора,кви са?животни и кво е любовта според теб?сексът и любовта са съвсем различни неща!а на вас какъв ви е проблема,че ние,"децата" обичаме?и какво си позволяваме?да обичаш грях ли е?аз не демонстрирам любовта си наляво и надясно,просто го чувствам в сърцето си и съм убедена,че е любов.който каквото си иска да мисли.но ние можем да обичаме.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си