- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Децата и "любовта"
I az sam napalno saglasna !!!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Не четох другите мнениея,но ти не си много прав/а.Не всички сме еднакви,не всички казваме на половинката си още на първата среща "Обичам те!"...
И какво ни казваш ние да се научиме да пишеме като видях в твоя пост граматични грешки ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
напълно съм съгласнаПървоначално написано от смех
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Аз лично съм напълно съгласна с темата...макар и аз да съм все още дете съм съзряла мн по-рано по отношение на начина на мислене и влюбване.Сега съм типичен пример защото от ТОЧНО една година не съм се влюбвала в друго момче, това момче ме нарани остави ме какво ли не ми направи но аз пак го обичам и не мога да го заменя.За мен тва е любовта-да обичаш някой истински каквото и да ти е сторил...![]()
не всички казват аз съм обичал/а еди кой си а/у...има доста хора който са по на 14-15 и правят разликата м/у увлечение и любов...аз никога не съм претендирала че съм обичала момче...това че към сегашния ми приятел имам по специални чувства които и аз нз кви са..няма да тръгна да разправям че го обичам...и плсс не говорете толкова общо...не всички са така
Поредният философ с поучителна лекция.
Всичко под общ знаменател... Ама то те тийнейджърите са един дол дренки, а?
Всички ти обясняват к'во е любов, к'во не е, още малко са готови и граница да ти поставят: "Не, ти не можеш да се влюбиш преди 19, малка госпожичке" и бла-бла.
П.П. (edit)Човекът под мен, много кофти съдиш за неща, които наистина не можеш да знаеш, например автора как отсъди, че е загубеняк или че хората му се присмиват заради това, че пише във тийн форум,за хигиената и т.н...
А и мога ли да задам въпрос(няма нищо общо с темата, просто ми е изключително любопитно и винаги съм се чудела): какъв е смисълът в това да си "готин", както ти самият се наричаш?
П.П.2 глупава работа - не мога да напиша нищо смислено и тряя 5 пъти да го поправям....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ех, ти пък много да си дърт нали.
Аз живота си живея така че да съм колкото се може повече щастлив. Не вярвам в прераждане и такива работи така че просто си се кефя на всичко. Да обичаш някой е един начин да си щастлив. Според мен ако се обличаш хубаво и модно не значи че се правиш на батко или кака, всъщност кой е казал че трябжа да си батко за да носиш маркови дрехи. Нека се обличат хората както им харесва, и да се държат както им харесва.
Аз съм на 16, от 11 години гледам да съм готин, с някой който обичам, и да се забавлявам, и мога да ти кажа че мнението на някакав парцал дето сигурно си е прекарал детството плачейки за това как си няма гадже и завижда на други. Погледни се. На колко си, 30? 35? И виж какво пишеш в теен форум. Хората ти се присмиват заради това.
Така че, носи си вълнените пуловерчета, не се къпи с седмици, и си седи пред компютара, и се прави на много мъдър пред 18 годишни, щом това ти помага та преодолееш факта че си всъщност един голям загубеняк.
От 11-годишен, по-скоро, хаха.![]()
И сега авторът момиче или момче е...се чудя...че обяснява нещата по този начин...ем,аз пък не съм напълно съгласна...например,когато някое "лапе" каже,че "обича" приятеля/приятелката си,това не значи че казва,че е влюбен,ами че просто изпитва по-силни,по различни чувства от предишния си приятел/приятелка,да кажем...поне така смятам аз...,но определено няма човек,който да може да каже кой кого,на каква възраст,и истински ли обича един "тийнейджър" друг "тийнейджър"...видиш ли "тъпа" тема-подминаваш я и гледаш друга...все ще се намери кой да отговори на оставената от теб...
Ако е прав всеки от вас под 20 години е едно от тези лапета дето не знаят какво е любов. Тийн е от 13 до 19.
Дайте тогава да скъсате с гаджетата ако сте под 20 и да чакате докато сте на 20 да си мислите че обичате гаджето.
Авторе, виж ся - не знам точно за кои години говориш. Аз съм почти на 17 и мога да кажа СЪС СИГУРНОСТ, че съм влюбен и че обичам. Ти плюеш малките, които говорят така, но да не би ти да не си бил млад? И да не си имал първа "любов"? Дори детинщни да са, те се надживяват -част от израстването на човек е.