Цитирай Първоначално написано от смех
Много се извинявам сега за тая тема, дано не се обидите много, но това вашето поколение е много сбъркано - заклевам се! Абе за вас всичко е любов.Толкова малки деца обясняват "ма аз мноу го обичам" - вземете се научете как се пише правилно,после започнете да пишете на кирилица и още нещо - направете най-сетне разлика между "любов" и "привличане"...На вашата възраст не подхожда да говорите такива глупости ,защото си нямате и представа какво е "любов".Самият факт,че сте готови след поредната раздяла веднага да започнете нова връзка (ако на тая възраст изобщо е удачно да се говори за "връзки") говори за това,че истински чувства не изпитвате.Любовта не е за няколко месеца и не е непрестанни капризи и "той не ми обръща достатъчно внимание" или "той си пада по друга,пък аз ше го е*а и ще ме захаресва" и всяквите глупости.Тоя форум е пълен с толкова безсмислени теми,че ако някакво същество от друго измерение прочете за кво се косят малките дяца на планетата Земя,сигурно ще се скъса от смях.
Извинявам се много,ако някой съм обидил/а,но честно казано изглеждате смешни като се правите на големи каки и батковци.айде,със здраве.
напълно съм съгласна