Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
da oba4e tq iska a sme samo fr razbirate li..
Не! Тя уж само това иска, но... В доста интересна ситуация си попаднал, не мога да отрека. Тук е моментът да си зададеш ти сам въпросът какво искаш, как чувстваш ти нещата? Според мен, ако станете гаджета само към по-зле могат да тръгнат нещата и в последствие да загубиш и 'най-добрата си приятелка', няма как да знам какъв смисъл влагаш ти като го пишеш това, но аз за да напиша нещо толкова сериозно, трябва меко казано много да държа на някого. Факт е, обаче че връщане на лентата назад няма. Тя явно те желае, но поради обясними причини се опитва да подтисне тези си желания. Като говорихте, ти какво и каза? А мислеше ли го наистина, чувстваше ли го? Само на 16 си, но няма как да избегна подобни сериозни въпроси, просто доста сериозна ми се видя темата, може и да греша. След като си наясно със себе си и имайки предвид, че при нея това може да е просто моментен порив, ти решавай как да постъпиш. Аз - аз лично бих рискувал, но не искам да ти служа като пример, защото колкото пъти съм поемал подобни рискове, все съм се... дънил(най-меко казано). А и няма как да стане. Универсална ситуация няма. При всеки е различно, защото относно "тези въпроси" всеки е различен. Та, аз бих рискувал, но... зависи как чувстваш нещата(ако чувстваш нещо повече въобще и ти от моментно привличане), зависи дали ще си достатъчно силен после евентуално. Много клишета написах, знам, но за момента ми е трудно да изразя мнението си по-добре, по друг начин. Мотото ми в общи линнии е живей за мига! Но не го казвам просто така, както повечето, наистина. Аз наистина го правя. И не съжалявам после! Или поне не винаги..