.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Защо го прави сам?! Ами аз....

така.. няма нужда да казвам че имам проблем то е ясно така че да започваме по същество... на 15 съм и имам връзка с момче вече 3 месеца. Често оставам сама вкъщи защото наще си ходят не село. В такива моменти естествено бързам да позвъня на приятеля ми и той прекрва нощта в къщи. Когато легнем дърдорим извесно време , след което всеки се обръща на другата страна и се предполага, че ще спим.. проблема е, че приятелят ми обърне ли се започва да мастурбира.. Много кофти ми става.. чуствам се непотребна.. след като аз сам в леглото защо го прави сам..? Не говорим много често на тема секс. Обсъждали сме само предпочитания нищо повече и все пак ми е неловко да говоря с него за това. Какво да правя?!?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Темата не е за тук ....но иначе добра идея е да поговорите Ти казваш, че ти е неудобно...Ама все пак се замисли дали искаш това да продължава (не че има нещо лошо в действията му, всеки си има нужди, но казваш, че се чувстваш непотребна)

mi spored men govori s nego 4e toi ima teb neka da pravite sex a ne toi da se obra6ta i da masturbira govori s nego kakvo e tva da ste v legloto i toi da ti obra6ta grab

Супер фен Аватара на FelisDirus
    А за къде е темата? За училище ли?! Пф..

Виж, миличка, може би просто се притеснява, че ще го отрежеш, колкото и абсурдно да звучи при положение, че спите в едно легло.
    Просто след разговорите не се обръщай и не заспивай. Прегърни го, започни да го целуваш и спусни ръка надолу. Погали го, прошепни му в ухото, че адски много го желаеш и че искаш да те люби цяла нощ. Смятам, че това ще е ефективно.

Успех!
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Виж, миличка, може би просто се притеснява, че ще го отрежеш, колкото и абсурдно да звучи при положение, че спите в едно легло.
    Просто след разговорите не се обръщай и не заспивай. Прегърни го, започни да го целуваш и спусни ръка надолу. Погали го, прошепни му в ухото, че адски много го желаеш и че искаш да те люби цяла нощ. Смятам, че това ще е ефективно.

Успех!
    Супер отговор
    На същото мнение съм

omg kak 6te masturbira do tebe bahti pana
    Vladoka rulzzz

Доста гадничка постъпка от негова страна. Предполагам, че не правите секс. Поговори с него и му кажи, че ти е неприятно да го прави пред теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Темата не е за тук ....но иначе добра идея е да поговорите Ти казваш, че ти е неудобно...Ама все пак се замисли дали искаш това да продължава (не че има нещо лошо в действията му, всеки си има нужди, но казваш, че се чувстваш непотребна)
    ae temata si e za tuka
    a za problema,kaji mu da pravite sex i gotovo...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поговори с него.Кажи му това,което чувстваш.
    Дано пък да се оправят нещата .

вземи нещата в свои ръце....другият пат като почне да го прави,просто му хвани ръката и му кажи нещо от рода на"НЕКА ТИ ПОМОГНА"

това не е мн нормално .. да се обърне и да маструбира ,наи добрия вариянт е да поговорите...
    ;]

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    heh taka i ne razbrah sex pravite li? moje toi da ima nqkakvi problemi v sexa... vmesto da pi6e6 po forumi govori s nego... ili sledva6tiq pat kogato napravi taka mu kaji `milo ne iska6 li az da svarsha tazi rabota` ili ne6to takova... btw kato se samozadovolqva svarshva li? {ako da na 4ar6afite li :d blqqq }
    Love you Kris !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    heh taka i ne razbrah sex pravite li? moje toi da ima nqkakvi problemi v sexa... vmesto da pi6e6 po forumi govori s nego... ili sledva6tiq pat kogato napravi taka mu kaji `milo ne iska6 li az da svarsha tazi rabota` ili ne6to takova... btw kato se samozadovolqva svarshva li? {ako da na 4ar6afite li :d blqqq }
    таман туй щех да питам

Според мене е някъв доста тъп, при положение че има момиче до него и бие чекии, и то до теб,мен ще ме е срам дори! Може би не знае че ти го искаш, кажи му че искаш да не лъска а да се чукате може да се промени...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Доста гадничка постъпка от негова страна. Предполагам, че не правите секс. Поговори с него и му кажи, че ти е неприятно да го прави пред теб.

Няма смисъл да говори. Направо да действа.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest

Успех!
    Добре казано!

Все пак - уточни правите ли секс по принцип, правили ли сте въобще, ти не си девствена, нали? Отговорите на всички тези въпроси са необходими за още по-адекватен съвет. Защото това, което предлага _Cuddly_ е почти универсално, но почти. Може да има още доста причини, една от които да се крие именно в отговорите на един от зададените по-горе въпроси. Чакам твое следващо мнение по темата. Не обръщай внимание на обичайния и безсмислен спам и не взимай твърде насериозно никого и никое от мненията тук. То е ясно, но аз все пак да го отбележа, заради възрастта ти и евентуалното ти емоционално състояние в момента.

Ziggy Stardust
    Guest

Успех!
    Добре казано!

Все пак - уточни правите ли секс по принцип, правили ли сте въобще, ти не си девствена, нали? Отговорите на всички тези въпроси са необходими за още по-адекватен съвет. Защото това, което предлага _Cuddly_ е почти универсално, но почти. Може да има още доста причини, една от които да се крие именно в отговорите на един от зададените по-горе въпроси. Чакам твое следващо мнение по темата. Не обръщай внимание на обичайния и безсмислен спам и не взимай твърде насериозно никого и никое от мненията тук. То е ясно, но аз все пак да го отбележа, заради възрастта ти и евентуалното ти емоционално състояние в момента.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Само не разбрах до сега правили ли сте секс ?
    Наистина е тъпо това, което да го прави, но помисли - може да го прави и заради теб !
    Ако още не сте спали заедно, може да си мисли, че не си готова и не иска да те насилва, затова и се самозадоволява ...
    Ако не ти е удобно да повдигнеш темата, просто следващият път като е у вас му се нахвърли Страстни целувки, пипане тук-там и .. момчето надали ще предпочете ръката си пред теб
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си