- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как една фр може да забрави момчето което харесва
Имам един въпрос една фр харесва едно момче ,което май не е без различно към нея ,но не общува с нея мн мн и тя му призна но нищо от него сега нея я тормози нещо и е влюбена в него ,но не може да го забрави . Как може да го забрави вижда и други момчета ,но не е сащата не може и не може някой да има някви идей как да станеИ предварително мерси
[-o<
![]()
![]()
![]()
Кажи й, че и ти гохаресваш и, че той те харесва.Малко подло, но мисля, че ще свъши работа![]()
Ау..тва е гадно..еми..то няма начин..просто гледай да не се виждат много често..не говорете за него..не й давай да се отчайва и..май това..ще го забрави просто й трябва малко време обаче на мен не ми стана ясно как така не е безразличен към нея,а пък не й обръща внимание...
Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!
Убедих се, че единственнят начин да забравиш някой е да си намериш друг
Трябваше да мина през 3 момичета за да "забравя"(*в смисъл да не ми е кофти като се сещам за нея, а да си спомням само хубавите спомени :РрРррррРрР) едно, но... това е единственият начин![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
както казаха по горе да си намери др и да се опита да разбере че не си заслужава да страда заради някой си там...
DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me
Първоначално написано от tuti_fruti
Не знам дали просто го е харесва, но според моите приятели това се нарича любов. Защото и аз не мога да се от това прекрасно чувство, въпреки, че срещам мн симпатични, красиви, умни и всякакви други момичета, не мога да я забравя. Така, че няма оправия.![]()
Хах, аз съм в същата ситуация като френдката ти...има едно момче, което вече 4 месеца не мога да оставя зад гърба си... приказка с хубаво начало и неясен и неприятен край... сам ми беше казал, че съжалява, че не е с мен, но пак нищо. Мислех да се боря до край, но ми омръзна... а и прекалено много ме боли.
Сама ще разбере, че трябва да го остави.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Eми трудничко..!С времето може би...но има и друг начин-да се эапоэнае с някое момче,което също ще и хареса..!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
![]()
Нз
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ami vsi4ki dadeni do tuk varianti ne deistvat tq se pove4e se ot4aiva a az iksma da i pomogna vsi4ko probvahme no ni6to ne stana za tva se i obarnah kam vas pls ako imate o6te nekvi ideiki pi6ete vav foruma
еми първо се иска много воля от страна на твоята фр.ако тя сама си наложи да не го харесва,може и да успее.аз исках да забравя едно момче,не успях.опитах се да се влюбя в друг без резултат.установих,че мога да го обичам просто платонически,без нищо,да го оставя на мира и така.просто тя пак може да си се кефи,сичко да и е ок,но пак да си го обича.оф не знамако пък си наложи да го забрави,нека опита,може и да стане.просто не говорете за него и се опитай да я развеселяваш,да не мисли за него или да си намери друг
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Също така не допускай да скучае,эащото така все повече ще мисли эа него!Эабавляваите се,ходете на най-раэлични места,абе купон да става,че да не и е в главата.
[size=7][b][u]fosse cos
Може би трябва да мине известно време, сега на момента няма как да стане.
да не се казва Женя ??Приятелката ти![]()