.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    tuti_fruti
    Guest

Как една фр може да забрави момчето което харесва

Имам един въпрос една фр харесва едно момче ,което май не е без различно към нея ,но не общува с нея мн мн и тя му призна но нищо от него сега нея я тормози нещо и е влюбена в него ,но не може да го забрави . Как може да го забрави вижда и други момчета ,но не е сащата не може и не може някой да има някви идей как да стане И предварително мерси [-o<

rosu
    Guest
    Кажи й, че и ти гохаресваш и, че той те харесва.Малко подло, но мисля, че ще свъши работа

Ау..тва е гадно..еми..то няма начин..просто гледай да не се виждат много често..не говорете за него..не й давай да се отчайва и..май това..ще го забрави просто й трябва малко време обаче на мен не ми стана ясно как така не е безразличен към нея,а пък не й обръща внимание...
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Убедих се, че единственнят начин да забравиш някой е да си намериш друг
    Трябваше да мина през 3 момичета за да "забравя"(*в смисъл да не ми е кофти като се сещам за нея, а да си спомням само хубавите спомени :РрРррррРрР) едно, но... това е единственият начин
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    пЛоВдИв
    както казаха по горе да си намери др и да се опита да разбере че не си заслужава да страда заради някой си там...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Как една фр може да забрави момчето което харесва

Цитирай Първоначално написано от tuti_fruti
    Имам един въпрос една фр харесва едно момче ,което май не е без различно към нея ,но не общува с нея мн мн и тя му призна но нищо от него сега нея я тормози нещо и е влюбена в него ,но не може да го забрави . Как може да го забрави вижда и други момчета ,но не е сащата не може и не може някой да има някви идей как да стане И предварително мерси [-o<

Не знам дали просто го е харесва, но според моите приятели това се нарича любов. Защото и аз не мога да се от това прекрасно чувство, въпреки, че срещам мн симпатични, красиви, умни и всякакви други момичета, не мога да я забравя. Така, че няма оправия.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах, аз съм в същата ситуация като френдката ти...има едно момче, което вече 4 месеца не мога да оставя зад гърба си... приказка с хубаво начало и неясен и неприятен край... сам ми беше казал, че съжалява, че не е с мен, но пак нищо. Мислех да се боря до край, но ми омръзна... а и прекалено много ме боли.
    Сама ще разбере, че трябва да го остави.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    София
    Eми трудничко..!С времето може би...но има и друг начин-да се эапоэнае с някое момче,което също ще и хареса..!
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Нз
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

tuti_fruti
    Guest
    ami vsi4ki dadeni do tuk varianti ne deistvat tq se pove4e se ot4aiva a az iksma da i pomogna vsi4ko probvahme no ni6to ne stana za tva se i obarnah kam vas pls ako imate o6te nekvi ideiki pi6ete vav foruma

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    еми първо се иска много воля от страна на твоята фр.ако тя сама си наложи да не го харесва,може и да успее.аз исках да забравя едно момче,не успях.опитах се да се влюбя в друг без резултат.установих,че мога да го обичам просто платонически,без нищо,да го оставя на мира и така.просто тя пак може да си се кефи,сичко да и е ок,но пак да си го обича.оф не знам ако пък си наложи да го забрави,нека опита,може и да стане.просто не говорете за него и се опитай да я развеселяваш,да не мисли за него или да си намери друг
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен
    Град
    София
    Също така не допускай да скучае,эащото така все повече ще мисли эа него!Эабавляваите се,ходете на най-раэлични места,абе купон да става,че да не и е в главата.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Може би трябва да мине известно време, сега на момента няма как да стане.

Геракът
    Guest
    да не се казва Женя ??Приятелката ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си