.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    na onq svqt

Moderated: Проблем с лещите

za le6ti se otnasq nqkoi koito nosi da kazva , sea kato si slojih le6tite napravo mi plamnaha o4ite lqka6 sa nazani sas sapyn i o4ite mi salzqt , racete mi bqha 4isti ,samo ot 2 dena sa mi v4era ni6to ima nqma6e kakvo moje da e pls sled malko 6te izlizam i trqbva da gi sloja 4e nqmam o4ila

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    [ знам че правя правописни грешки ]

Guest

Re: pomo6t barzooooo plssssssss

Ми то нищо не може да ти се разбере!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ne sum siguren che racete sa ti bili dostatachno chisti ... Tezi leshti triabva da se miiat ot vreme na vreme vse pak i da ne se nosiat po 24 4asa!!!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    ЛЕЩИ НЕ СЕ МИЯТ?!?
    Имаш си разтвор, имаш си и кутийки. Когато ги свалиш си пълниш кутийките с разтвор и слагаш лещите вътре. После като ги сложиш изсипваш този разтвор и ги изплакваш с вода (после ги изсушаваш някакси, за предпочитане хигиенично) и после си ги затваряш. Когато ще си сваляш пак лещите си слагаш разтвор и пак същата процедура... Ако примерно ще излизаш някъде и няма да имаш възможност да се прибереш, можеш да си напълниш кутийките с разтвор предварително и да ги вземеш в себе си. Лещите не трябва да се носят повече от 12-13 часа. А в твоя случай - не ги слагай повече! Ако искаш пробвай да ги сложиш в разтвора и да поседят един час, ако ги сложиш и пак ти парят, тогава вече не ги слагай. Възможно е лещата нещо да се е деформирала и да ти драска.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЛЕЩИ НЕ СЕ МИЯТ?!?
    Имаш си разтвор, имаш си и кутийки. Когато ги свалиш си пълниш кутийките с разтвор и слагаш лещите вътре. После като ги сложиш изсипваш този разтвор и ги изплакваш с вода (после ги изсушаваш някакси, за предпочитане хигиенично) и после си ги затваряш. Когато ще си сваляш пак лещите си слагаш разтвор и пак същата процедура...
    E що пишеш глупости ??? Дори в твоето излияние си споменала за измиване (под името изплакване) Това имам предвид и моля да не ми се правят забележки от некомпетентни лица по медицински въпроси!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си