.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    lmfao
    Guest

Китарииииииии

Ами тук май ще е най-добре да ми отговорят метълите,пънкарите или някой, който разбира от китари.
    Начи хабер си нямам от китари.Но лятото мисля да се запише и искам да снам поне малко.От 4 години слушам алтърнатив,но бях ориентирана главно към дръмс.Става ли да "ме образовате" малко...кажете най-известните китари ,там марки каквото има,какви видове,щото сега ако ми кажете акустик,нито знам как изглежда,нито какъв звук издава. Много съм зле.Ще се развам изключително много ако някой ми разясни.

Guest

Ем начи..
    примерно можеш да кажеш за бас китара,електрическа и акустична каква е разликата м/у звука,с коя е най-добре да се почне.И горе-долу колко струват,не че ще си купя ся де ама да не изумявам наще после.(да са подготвени)

Град
    София
    Почва се с акустична ( ако не се лъжа) .. Поне аз почнах с такава... Ама на 2рата седмица ми писна А и много ми се разраниха пръстите и се отказах
    Вие на хероин ли сте бе?

първо се почва с класическата китара.аз от нея почнах и ми беше лесно нататък

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от nicoleto
    Не е задължително...На електрическа се свири много по-лесно
    не е по-трудна. пробвай и ша са убедиш

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от nicoleto
    Не е задължително...На електрическа се свири много по-лесно
    Разбира се, че е лесно. Затова се разбира колко е добър един китарист, едва когато му се даде в ръцете акустичен инструмент.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си