така...
Вместо да пускам нова тема реших тук.
Значи МОМЧЕ СЪМ. Можете ли да ме научите да карам кола??? Всмисъл давам всичко от себе си, но накрая винаги ме късат на изпита мамка му. Вече 6 пъти ме късат на тва кормуване, да не съм Рокфелер. Но няма и да му дам подкуп ако това мечтае
Тааа хелп ми [-o<
Значи и аз не мога да плувам а съм на 17 скоро правя 18 ... При мен това е единствения ми проблем ако мога да го нарека и КОМПЛЕКС ... само и единствено това че не мога да плувам ... някак си ме е срам да кажа "Аз не мога да плувам" ... Имам чуството че ще ми се смеят и за това като ме карат да ходя на басейни и на реки аз казвам ... " Оо немога имам си работа" А така ми е ходи При мен това е Най-голямия ми проблем аз ако се науча да плувам ще съм много щастлив .. в прочем аз мога под вода и малко да шляпам да се движа... Но не мога да се държа на едно място ... Тук в град ПРАВЕЦ няма учител или треньор по плуване а толкоз ми се иска да има ... записвам се веднага ... Ето след 2 дена ме карат да ходя на басейн ... И сигурно се натрапих постоянно да питам колко е дълбок и такива ми ти истории ... Щот аз ако нямам дъно не ходя на дълбокото ... Но предполагам че ще имам и ще мога поне да се опитам да се уча да плувам ... Мога да се движа но не мога да стоя на едно място ...
И аз не мога да плувам, просто не мога да се отпусна, кой ли не ме е учил, възглавници, дъски, дюшеци- не мога и не мога. Т'ва не ме притеснява особено, честно казано, макар че е полезно умение. Довери се на приятелите си, на някое момче за предпочитане. ^^