.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Сенки под очите

Имам някакви ужасни сенки под очите , незнам как така са се получили но искам по някакъв начин да ги махна защото съм заприличал на стар наркоман.Моля някой ако знае някакъв ефикасен метод да сподели.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nz,az kogato imam senki polzvam korektor,ama nz kolko 6e e efektivno v tvoq slu4ai,moje da spre6 s alkohola za izvesno vreme i da si pospiva6 pove4e(moje i da e ot tova)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    nz,az kogato imam senki polzvam korektor,ama nz kolko 6e e efektivno v tvoq slu4ai,moje da spre6 s alkohola za izvesno vreme i da si pospiva6 pove4e(moje i da e ot tova)

Ами няма ли начин да ги премахна за винаги .А за спиране на алкохола хич и не може да става на въпрос

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    алкохола ли?

и на това ли вреди
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Е и аз имам ама мойте не са от недоспиване.Просто ми е тънка кожата и прозират вените пък и сенки има ,а не знам защо.Не се и махат.Постоянни са си....Не мога да ти помогна ..и на себе си не мога

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E0%F1%EE%F2%E0
    Дано тва да ти помогне
    Aaa...Mislia,che tuk ne stava vapros za grim...

Ох,ами и аз имам откакто съм се родила и не мога да ги закиря с нищо,затова си ходя като вампир.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E0%F1%EE%F2%E0
    Дано тва да ти помогне
    Aaa...Mislia,che tuk ne stava vapros za grim...
    Пхахаххахахахаха и аз така мисля

Град
    В страната на чудесата
    Ti senki li ima6 ili torbi4ki....i v dvata slu4aq korektor 6te ti pomgne....az imam torbi4ki...i polzvam korektor...po4ti ne se zabelqzvat \ ot dale4e...\

rosu
    Guest
    Пробвай скоректор, няма значение, че си момче

Ами зависи какво причинява сенките - ако са ти от малка .. няма как да ги премахнеш трайно (или поне аз не знам); има едни кремчета за изглаждане кожата под очите, намаляване на сенки под очите и т.н - не знам до колко са ефективни и дали са за този случай.
    Ако са от недоспиване, алкохол и прочие - имаш възможности:
    1. парченца краставица
    2. вземи две супени лъжици и ги остави малко в хладилника; като се охладят ги наложи под очите

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    И аз го имах същия проблем (сигурно слагаш много грим) докато майка ми не си купи някакъв крем той е в лилава опаковка, не мога да се сетя за името...Пробвах го крема (той беше специално за очи) и кожата ми след това стана някакси по-изпъната и не изглеждах толкова изморена...Във всеки случай НЕ си купувай някакви специални кремове, най много такъв, който е с естествени продукти и е подходящ за твоя тип кожа...Успех!

P.S. И все пак ще те посъветвам да спиш повече!Няколко часа правят чудеса понякога колкото и да не вярвате!

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Е и аз имам ама мойте не са от недоспиване.Просто ми е тънка кожата и прозират вените пък и сенки има ,а не знам защо.Не се и махат.Постоянни са си....Не мога да ти помогна ..и на себе си не мога

да наистина ми е тънка кожата там и даже вените се виждат.Абе мен ме не притеснява ама хората да не ме помислят за нещо хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си