- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки под очите
Имам някакви ужасни сенки под очите , незнам как така са се получили но искам по някакъв начин да ги махна защото съм заприличал на стар наркоман.Моля някой ако знае някакъв ефикасен метод да сподели.
nz,az kogato imam senki polzvam korektor,ama nz kolko 6e e efektivno v tvoq slu4ai,moje da spre6 s alkohola za izvesno vreme i da si pospiva6 pove4e(moje i da e ot tova)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
Ами няма ли начин да ги премахна за винаги .А за спиране на алкохола хич и не може да става на въпрос![]()
алкохола ли?![]()
и на това ли вреди![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е и аз имам ама мойте не са от недоспиване.Просто ми е тънка кожата и прозират вените пък и сенки има ,а не знам защо.Не се и махат.Постоянни са си....Не мога да ти помогна ..и на себе си не мога![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E0%F1%EE%F2%E0
Дано тва да ти помогне![]()
Ох,ами и аз имам откакто съм се родила и не мога да ги закиря с нищо,затова си ходя като вампир.![]()
Пхахаххахахахаха и аз така мисляПървоначално написано от malko mace
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti senki li ima6 ili torbi4ki....i v dvata slu4aq korektor 6te ti pomgne....az imam torbi4ki...i polzvam korektor...po4ti ne se zabelqzvat \ ot dale4e...\
Пробвай скоректор, няма значение, че си момче
Ами зависи какво причинява сенките - ако са ти от малка .. няма как да ги премахнеш трайно (или поне аз не знам); има едни кремчета за изглаждане кожата под очите, намаляване на сенки под очите и т.н - не знам до колко са ефективни и дали са за този случай.
Ако са от недоспиване, алкохол и прочие - имаш възможности:
1. парченца краставица
2. вземи две супени лъжици и ги остави малко в хладилника; като се охладят ги наложи под очите
И аз го имах същия проблем (сигурно слагаш много грим) докато майка ми не си купи някакъв крем той е в лилава опаковка, не мога да се сетя за името...Пробвах го крема (той беше специално за очи) и кожата ми след това стана някакси по-изпъната и не изглеждах толкова изморена...Във всеки случай НЕ си купувай някакви специални кремове, най много такъв, който е с естествени продукти и е подходящ за твоя тип кожа...Успех!
P.S. И все пак ще те посъветвам да спиш повече!Няколко часа правят чудеса понякога колкото и да не вярвате!
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Първоначално написано от find_m3
да наистина ми е тънка кожата там и даже вените се виждат.Абе мен ме не притеснява ама хората да не ме помислят за нещо хаха