- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курва ли е _Cuddly_ ?!?
Da
Estestveno
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
МИ не знам!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
tq e to4no tolkova kurva kolkoto ti travestit zna4i-daaaaa \/ \
/ \
/ \
/
![]()
Имаш ли аргументи да я наричаш курва?Ние как да преценим?Дай поне няколко аргумента.Пък и не смятам,че темата е за тук.В тоя форум обсъждаме проблеми,помагаме си,а не коментираме кой какъв е.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
имаш нужда от спешна помощтъпа кифла
Ми тя на 16 години е била спала с 4 момчета!
214 malkoto_sladur4e
ako iska6 pi6i i na li4en,nqma smisal da palni6 foruma s tapi temi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не мога да пращам лични съобщения!
214 malkoto_sladur4e
mi napalno normalna vazrast evala 4 mom4eta ebasi krasavicata e sigurno nqma kato tebe ot 12 godi6na da q kara samo s dqdo si qПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Колко съм важна вече. Цяла тема за мен!![]()
А ти продължаваш да се излагаш...
Модератори, къде сте?
Собственост на Canis_Dirus
abe temata e 6toto malkoto_sladyr4e e spala s 1 i go e napravila na 12 a dr macka e na 18 i e spala s 5 mi vij sq az sum za kakata 6toto kolkoto i da e tq si ima pravo na izbor a 5 dale4e ne e za kyrva kyrva e tazi deto na sedmica e s 5 taka 4e zamisli se ti malkata na 13 kolko mozuk ima6 ta da pravi6 sex na 12.....na 12 ole.....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
xaxax adskoto zle lek ..![]()
ufff macka kolkoto po malko tolkova po tupo nqma da se zasqga6 ne 4e sum golqma ama tq puk na 12 i da se ebeПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
време е за точка 13
_Cuddly_ си е едно нормално момиче за разлика от теб фригидна кучкаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
темата се затваря по т.2 и т.13. Към авторката-подобни теми са достатъчен повод да не посещаваш повече форума!