- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vazmojno li e ?
Преди около месец правих секс с приятелката си която беше до тогава девствена ... Всичко бе неочаквано и стана савсем случайно .... Тя не желаеше да го прави защото се притесняваше че ще я боли много ..... Един ден докато си играех с влагалището и несазнателно си вкарах члена в нея с мисалта че ако стане случайно това тя да ми каже че я е заболяло но болка нямаше ....Когато усазнах че сам в нея се драпнах и имаше крав по члена ми .... До колкото ми е познато ако жената е много вазбудена болката е минимална но след продалжителни разговори с нея се обедих че тя е почувствала единствено удоволствие .....
Някой може ли да ми каже дали това найстина е вазможно и по какви причини тя не е усетила болка следкато е била девствена ?
Благодаря предварително ....
При всяко момиче е различно. Може да я боли много или малко, а може никак. Не е задължително да усети болка, просто така е при повечето момичета и всички са приели това за нормално и всички очакват да ги боли. Просто не я е боляло. Възможно е![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аха разбирамИмам още един вапрос повреме на секс или на мастурбиране преди самият оргазам на моменти се отделя някакав вид прозрачна течност някои може ли да ми обясни какво точно е това ? Задавам този вапрос защото често ми се налага да правя секс без презерватив по простата причина че тя го желае ..... Та интересувам се дали е вазможно от тази течност тя да забременее ?
Това е течност, която се отделя от купъровите жлези.Има много малко сперматозоиди и вероятността да забременее е 0.00001, но все пак я има.Първоначално написано от mails_
обаче спокоза три години секс без предпазни мерки, аз лично забременях само веднъж и то планирано, а иначе от тази течност за която говориш издънки не е имало!100%
Може предния път да си я отворил и за това сега да не е изпитала болка.До колкото разбрах, това са били два различни случая-сега и преди месец.
i az kogato za parvi pat pravix sex s priqtelq si ne po4uvstvax bolka be6e mn gotino dorine vseki izpitva bolka
napalno vazmojno e,nqkoi gi boli neponosimo i ne use6tat nikakvo udovolstvie,a drugi(kakto se slu4i pri men za 6tastie)ne gi boli i nqma krav.Tova,koeto si mislqt majeta(a i ne samo te)4e jenata 6te reve 6te ima krav zadaljitelno i t. n. sa palni gluposti
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
tqloto na vsqko momi4e e razli4no,qvno tvoita priqtelka e bila po-razvita i za tova se e polu4ilo taka,a 6tom e imalo krav,zna4i e bila devstvena
bloodybaby
Аха разбирам значи да не се притеснявам шанса е минимален .... защото няколко мой приятели почнаха да ми опяват че можела да забременее дори да не сварша в нея и аз реших малко да разпитам ...
koalka
Значи всичко се случи по случайност и след това почнахме да правим секс и то доста редовно .... но беше голяма изненада за мен това защото всички ми плещеха че ще я боли и да не правя глупости и в сащия момент в който учевидно и хареса и болка нямаше но в същия момент имаше крав доста се учудих ...
Мерси за помоща ....
Еми имам още един вапрос ... на приятелката ми и закасня с 2 месеца и не схте да ми обясни защо е станало това ... преди 2 дена и дойде де ама се пак веднаж го пропусна .... Мерси предварително![]()
Не при всички момичета първия път е съпроводен с болка и кръв. Явно приятелката ти е била достатъчно възбудена, за да не я заболи.
Относно пропускането на менструацията- На колко години е момичето? Ако цикълът и все оше е нередовен, няма защо да се притесняваш. А щом и сега и е дошло значи всичко е наред.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аха добре![]()
kolko e golqma vyzmojnostta momi4eto da zabremenee ako go pravim nqkolko pyti za dva dni i to bez prezervativ, no bez da svyr6vam v neq...
Malko mi e pritesneno, za6toto predi 4 dena bqhme zaedno samo dvamata i go napravihme v dvata dni v koito bqhme zaedno nqkolko pyti - kym 10... help please...![]()
![]()
Хахаха това найстина е яко на мен ми се е случвало да го правя по 6 пати дневно и много често е без презерватив но иначе по вапроса ти вазможността е минимална ....![]()