.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Moderated:Гърдите ли са най-важни?

Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата!

Ммм

Аз съм момиче и немога да знам какво мислят момчетата но едва ли всички мислят за най важни гърдите и големината им! Някой са така много ясно но не всички! Незнам дали съм ти помогхала с отговора си но се надявам! То може и да не си разбрала де ! Аз така го оплетох че ....

Guest

Re: Ммм

ne mi se vqrva,no ne znam vseki s interesite si...
    az li4no imam edin priqtel s koito kato si govorim i se tam me gleda i koi znae kvo si misli:taq sa ako q hvana polu4ava se mn gadno..

Мега фен Аватара на machoka
    Май само мен от цялата мъжка част на човечеството ме дразнят много -> големите гърди..

има ми нещо сигурно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Повечето момчета гледат в гърдите, следвайки един древен инстинкт - да следят това, което мърда. Ние сме създадени ловци, момичета, разберете, естествено е да гледаме онуй що се движи. А и като си сложите едно деколте до пъпа, не ни помагате много.

Не съм цицоман (подкрепям колегата Verminaard, че дупето е МНОГО по-важно ^^) и 90% от случаите, в които съм погледнал гърди е било, защото са мърдали в полезрението.

И, да, и мен ме дразнят големите гърди, по принцип. Ама в същото време ми е любопитно. Пробвал съм само до D, а тук има една дама DD, която с малко алкохол предварително мога да преглътна

П.П. 1800 мнения! WOOT!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zavisi ot teloslojenieto..moje da e s golemi gardi i dupe kato izterzana pitka..moje i obratnoto..vs s vkusa si...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Sofia
    Никога не са ми били приоритетни. И аз подкрепям мнението, че дупето повече ме впечатлява
    А това , че те гледа в гърдите , не се притеснявай, само трябва да те радва понеже ти ги харесва
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не съм момче, но пък ще си кажа!

Аз съм цицоманка. Много ми харесват големи стегнати гърди, преливащи от сутиена! Вече съм споменавала, но пак ще отблежа, че имам една съученичка, която има точно такива.
    Еми, не мога да отлепя поглед от деколтето й. То е радост за окото!
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не е от особена важност

не мисля че е най важно за момчетата , но все пак вярно е , че като сме с някво деколте те прост го пражят несъзнателно.по същия начин , по който примерно ако пред теб ти се нагъзи момче с хубав задник няма ли да го гледаш??

Guest
    тоя въпрос при жените с циците дали са достатъчно голями е точно като при мъжете с оная работа - няма значение

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Не съм момче, но пък ще си кажа!

Аз съм цицоманка. Много ми харесват големи стегнати гърди, преливащи от сутиена! Вече съм споменавала, но пак ще отблежа, че имам една съученичка, която има точно такива.
    Еми, не мога да отлепя поглед от деколтето й. То е радост за окото!
    evala macko i men takiva me kefqt i stegnati dupeta i ste nomer 1 :P :P

Guest
    Дайте рецепта за ПО ГОЛЕМИ гърдир моля ви (освен селикона )

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че са най-важни за тях.Даже доста момчета харесват по-малките гърди.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ами значи да ти кажа когато разговарям с момиче може ида погледна възможностите й,но в никакъв случай това не е най-важното.Те просто могат да допълнят.И огромни цици,с извинение,не е най-красивото нещо,което човек може да види .
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Не са най-важни но не може да си като момче, това е недопустимо за един мъж...

Гост Гостов
    Guest

Мнение

Ето как ги подреждам аз по ранг от долу нагоре (от най-кофти до най-добри):

1. Дебела с малки цици (the worse)

2. Дебела с големи цици

3. Слаба с малки цици

4. Слаба с големи цици (the best)

Това е само лично мнение. не искам да засегна никого

Guest
    Лично за мен е мн важна косата, обичам дълга и права коса.Като гледам някое момиче в гръб винаги 1рво косата ми прави впечатление и после оглеждам по на юг!
    А за грърдите че са мн красиви и че могат да ти пилат мозъка по цял ден нема спор!Както казваше Джоуи от "Приятели" - "Как може да правите нещо друго освен да си гледаде деколтето?!"
    И аз съм се хващал понякога че съм се загледал по некое деколте, просто несъзнателно и дори без да искам и си мисла че е напълно нормално! Природа кво да се прави?

Не не са естествено най-важното и да имаш малки гърди пак можеш да имаш излъчване и да нямаш големи гърди не е проблем,не това търси един мъж в една жена,пък и лично аз не обичам големи гърди,средни са най-добре.

Жена съм, но когато има гърди пред мен, ги гледам. Без сутиен е ясно, че са гадни, но когато са стегнати с цицодържач и има деколте...са приятни.

Ами не са най-важното...част са от цялостния пакет Важна част Женските гърди трябва да са красиви, което не значи непременно огромни, напротив - много често прекалено големите вече стават грозна гледка..
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ами не са най-важното...част са от цялостния пакет Важна част Женските гърди трябва да са красиви, което не значи непременно огромни, напротив - много често прекалено големите вече стават грозна гледка..
    Правилно

Guest

Re: Moderated:Гърдите ли са най-важни?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата!
    НЕ, много ясно!
    поне за мен много по-важни са размерите на срамните устни, на клитора
    и цвета на очите...
    изобщо всеки си има право да има или да няма вкус, това, 4е има много цицомани не значи, че всички са такива!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дайте рецепта за ПО ГОЛЕМИ гърдир моля ви (освен селикона )
    еми няма май....поне аз не знам

Ми гърдите не са чак дотам важни но на момчетата им е вродено първият им поглед да минава оттам дори да не са цицомани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си