- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Гърдите ли са най-важни?
Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата!
Аз съм момиче и немога да знам какво мислят момчетата но едва ли всички мислят за най важни гърдите и големината им! Някой са така много ясно но не всички! Незнам дали съм ти помогхала с отговора си но се надявам! То може и да не си разбрала де ! Аз така го оплетох че ....![]()
![]()
![]()
ne mi se vqrva,no ne znam vseki s interesite si...
az li4no imam edin priqtel s koito kato si govorim i se tam me gleda i koi znae kvo si misli:taq sa ako q hvana![]()
polu4ava se mn gadno..
Май само мен от цялата мъжка част на човечеството ме дразнят много -> големите гърди..![]()
има ми нещо сигурно![]()
Повечето момчета гледат в гърдите, следвайки един древен инстинкт - да следят това, което мърда. Ние сме създадени ловци, момичета, разберете, естествено е да гледаме онуй що се движи. А и като си сложите едно деколте до пъпа, не ни помагате много.
Не съм цицоман (подкрепям колегата Verminaard, че дупето е МНОГО по-важно ^^) и 90% от случаите, в които съм погледнал гърди е било, защото са мърдали в полезрението.
И, да, и мен ме дразнят големите гърди, по принцип. Ама в същото време ми е любопитно. Пробвал съм само до D, а тук има една дама DD, която с малко алкохол предварително мога да преглътна![]()
![]()
П.П. 1800 мнения! WOOT!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
zavisi ot teloslojenieto..moje da e s golemi gardi i dupe kato izterzana pitka..moje i obratnoto..vs s vkusa si...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Никога не са ми били приоритетни. И аз подкрепям мнението, че дупето повече ме впечатлява
А това , че те гледа в гърдите , не се притеснявай, само трябва да те радва понеже ти ги харесва
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не съм момче, но пък ще си кажа!![]()
Аз съм цицоманка. Много ми харесват големи стегнати гърди, преливащи от сутиена! Вече съм споменавала, но пак ще отблежа, че имам една съученичка, която има точно такива.
Еми, не мога да отлепя поглед от деколтето й. То е радост за окото!
![]()
Собственост на Canis_Dirus
не мисля че е най важно за момчетата , но все пак вярно е , че като сме с някво деколте те прост го пражят несъзнателно.по същия начин , по който примерно ако пред теб ти се нагъзи момче с хубав задник няма ли да го гледаш??
тоя въпрос при жените с циците дали са достатъчно голями е точно като при мъжете с оная работа - няма значение
evala macko i men takiva me kefqt i stegnati dupeta i ste nomer 1 :P :PПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Дайте рецепта за ПО ГОЛЕМИ гърдир моля ви(освен селикона
)
Не мисля, че са най-важни за тях.Даже доста момчета харесват по-малките гърди.![]()
Ами значи да ти кажа когато разговарям с момиче може ида погледна възможностите й,но в никакъв случай това не е най-важното.Те просто могат да допълнят.И огромни цици,с извинение,не е най-красивото нещо,което човек може да види .
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Не са най-важни но не може да си като момче, това е недопустимо за един мъж...
Ето как ги подреждам аз по ранг от долу нагоре (от най-кофти до най-добри):
1. Дебела с малки цици (the worse)
2. Дебела с големи цици
3. Слаба с малки цици
4. Слаба с големи цици (the best)
Това е само лично мнение. не искам да засегна никого
Лично за мен е мн важна косата, обичам дълга и права коса.Като гледам някое момиче в гръб винаги 1рво косата ми прави впечатление и после оглеждам по на юг!
А за грърдите че са мн красиви и че могат да ти пилат мозъка по цял ден нема спор!Както казваше Джоуи от "Приятели" - "Как може да правите нещо друго освен да си гледаде деколтето?!"
И аз съм се хващал понякога че съм се загледал по некое деколте, просто несъзнателно и дори без да искам и си мисла че е напълно нормално! Природа кво да се прави?![]()
Не не са естествено най-важното и да имаш малки гърди пак можеш да имаш излъчване и да нямаш големи гърди не е проблем,не това търси един мъж в една жена,пък и лично аз не обичам големи гърди,средни са най-добре.![]()
Жена съм, но когато има гърди пред мен, ги гледам. Без сутиен е ясно, че са гадни, но когато са стегнати с цицодържач и има деколте...са приятни.
ПравилноПървоначално написано от Sam90
![]()
НЕ, много ясно!Първоначално написано от Анонимко
поне за мен много по-важни са размерите на срамните устни, на клитора
и цвета на очите...
изобщо всеки си има право да има или да няма вкус, това, 4е има много цицомани не значи, че всички са такива!![]()
еми няма май....поне аз не знамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми гърдите не са чак дотам важни но на момчетата им е вродено първият им поглед да минава оттам дори да не са цицомани![]()