- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Има ли някаква посока на движение на езика?
na4i edno mom4e kat ma u4e6e da se celuvam s ezik mi vika 4e trqbva kakto se celuvame da si vyrtq ezika na lqvo ili nakydeto e naklonena glavata. ta da va pitam: ima li izob6to nqkva posoka ezika?
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Нямя определена посока на движение на езика, но обикновено въртеливи движения.
abe kvi sa tiq posoki,kvi sa tiq gluposti? nqma takav film!!! tva e prosto dokosvane s ezika.....taka kakto go pu5ustva6. leleee............posoka vika....![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Момичето по посока на часовниковата стрелка, момчето-обратно.Тва е начина![]()
HmAbe kvi posoki.Pravish go taka 4e i na dvamata da e priqtno.Nqma nqkvi zakoni pri celuvkite.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма таквиз екстри. Сама ще разбереш как се прави. Обикновенно всички движения са спонтанни (поне при мен е така).
И аз така съм чучвала, но не го спазвам.Първоначално написано от rosu
То става спонтанно.. няма рецепта
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
offf kvi sa tiq posoki beeeeeena koito na kadeto mu e kef
![]()
и аз имам въпрос. има ли посока на която едно момче да си го даржи в панталона(ляво или дясно) или трябва постоянно да стърчи![]()
Трябва да стърчиПървоначално написано от hoseto_
![]()
По темата: няма посоки![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма посоки, както ти дойде от вътре![]()
Let The BEAT Control Your Body
Съжалявам, това го виждам за втори път (беше го писал в друга тема) и rosu, вижда ми се толкова тъпо и безсмислено...Няма правило, по което да се каже в коя посока, и по какъв точно начин...Първоначално написано от rosu
А онова момче просто незнам как се е сетило за тая брилянтна идея =D> \/
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
абе праиш кот са сетиш...както ти дойде![]()
Момичето по посока на часовниковата стрелка, момчето-обратно.Тва е начина[/quote]
Съжалявам, това го виждам за втори път (беше го писал в друга тема) и rosu, вижда ми се толкова тъпо и безсмислено...Няма правило, по което да се каже в коя посока, и по какъв точно начин...
А онова момче просто незнам как се е сетило за тая брилянтна идея =D> \/ [/quote]
Извинявай, но аз съм момиче!!!![]()