- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali sam mn. zle
leko sam debel-imam korem , no sam zabaven i fr. me haresvat, no ne sam siguren dali taka e i s momi4etata?
Ne znaq.... No po princip ima momi4eta koito biha te ocenili i bez da gledat tova 4e si "s korem4e" Ponqkoga... ako ima6 neobhodimiq podhod momi4etata biha mogli da sa privle4eni ot teb. Za vseki vlak si ima putnik
Uspeh
тцтц спокс корема не е пречка да имаш гадже![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Ааааааааааааааааааа, биреното коремче ми е страааааааст.
Пък и нещо много почнах да се заглеждам по едри, млади, хубафи ергени..
Да,ЗЛЕ СИ ! Забий си нож в корема... o_O
ПП:Абе а аз имам нос как мислите кво да прая ?![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
mi..nz ot kade da zn
Да, ние няма как да знаем.Не мисля, че коремчето ще ти попречи да си намериш момиче.Характера е достатъчно важен.
Абе вие се фигурата не я гледате много гледате характера алабала незнам си ко.....вие първо гледате фигурата дебел ли е слаб ли е и кат си го харесате чак после може да се замислите за характера...
Стига с тези изказвания вече
Намери си някоя дебела като тебе, и забавна де
emm..tfa ve4e nz dali te haresvat ili ne??pitai gi ti...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Аз нямамПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И не съм единствена
![]()
По тематафигурата няма голямо значение, важен е характера.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
XAXAXA emi edva li, zavisi kolko ti e golqm korema, 6e moje6 li da pregru6ta6 nqkoe momi4e??A ako i tq e debela, leleee....
Abe mn qsno 4e e vajen vun6niq vid
![]()
Ми тялото няма много значение. То е само за първа представа после вече е друго. А иначе ако искаш толко тва не е болка за умиране отиваш на фитнес и за 2 месеца най-много вече няма да има следа от коремчето![]()
външния вид има значение при първото впечатление.ако заинтригуваш някое момиче с характера си,чувството си за хумор и интелекта си,може би това няма да е най-важното.зависи от момичето.някои гледат само външния вид,които не са подходящи,тъй като те са твърде повърхности.просто трябва да намериш подходящата,която да не се впречатлява толкова от външността.пък и ако си чаровен,всичко ще е ок.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
abe ti zarebqvai tam jeni p1k kfoto shte da stava![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това не би трябвало да е проблем за теб. Все пак момичето не трябва да гледа само корема и физиката като цяло, но и твоята душевност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
vij sa ako nqkoe momi4e te haresva to trqbva da te haresva ne zaradi vun6niq vid a za tva koeto si ot vutre taka 4e ne vijdam povodi za pritesneniq
Честно да ти кажа външният вид няма значени.Аз катастрофирах и 2 години не приличах на нищо сега вече съм добре след 3-4 операции за да си премахна белезите но за сметка на това сега съм дебел.Но през цялотот време съм имал до мен момиче което наистина ме обича както и аз нея и тя ме обича не заради това че съм с перфектно тяло или че съм карал мотор и много съм впечатлявал хората.Тя ме обича заради самият мен а не заради това което виждат непознатите в мен![]()