.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Moderated:Може ли 1 момче да не разбере, че момичето е...?

Малко е глупаво, но искам да ви питам, има ли шанс момчето да не разбере кога едно момиче е девствено? И ако може как да се прикрие

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Има шанс. Но защо ти е да се правиш на недевствена, какъв е смисълът?

При някои момичета няма кръв при първия път. Ако ти си сред тях- чудесно, той няма да се осъмни.
    Ако пък има кръв това не е гаранция, че ти е за първи път, тъй като при някои може да има кръв и на 10-тия път.

Ако си прекалено тясна или те боли много - може да не си правила секс от много време, да не си достатъчно възбудена и т.н. Отново не е задължително да си девствена.

Така че СЪС СИГУРНОСТ дали си девствена или не той няма как да разбере. Но е най-добре да му кажеш истината и да не лъжеш за такива глупави неща. Със сигурност ще се зарадва, че ти е първия.

Успех!

Е не знам.. на мен ми е супер притеснено да му кажа... А и ако не разбере мисля, че ще е по- добре

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от snoohri
    Е не знам.. на мен ми е супер притеснено да му кажа... А и ако не разбере мисля, че ще е по- добре
    извинявай,но ти на колко години си какво е това детско мислене и иказване,че би било по-добре да не знае че си девствена не разбриам защо не говориш открито с него,нямаш ли му доверие,нещо в него ли те кара да се притисняваш Щом не си в състояние да говориш открито по темата не ми се струва,че НЕ си готова все още за тази крачка.Както каза ^npocTo^a3^f^-момчето би се зарадвало,ако знае че ти е първи,тогава ще бъде много по-мил и нежен към теб.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Не рискувай - кажи му че си девствена, защото така ще бъде по-внимателен. Една моя позната получи разкъсване на влагалището си първия път, точно защото каза, че не е девствена. После прекара един месец в болница с кръвоизливи. Май те уплаших, но това е начина да те убедя да му кажеш.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Да,но няма смисъл.
    Пък и ако има болки първия път,защо ти е да се криеш?А ако знае,че си девствена,ще е много,много по внимателен.Пък и няма нищо странно в това...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кажи му! Уверявам те ще го зарадваш. Кой мъж не иска да знае, че не си била на друг, че никой друг не те е докосвал на интимните места, че никой друг не си докосвала ти по тези части.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си