- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Може ли 1 момче да не разбере, че момичето е...?
Малко е глупаво, но искам да ви питам, има ли шанс момчето да не разбере кога едно момиче е девствено? И ако може как да се прикрие
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Има шанс. Но защо ти е да се правиш на недевствена, какъв е смисълът?
При някои момичета няма кръв при първия път. Ако ти си сред тях- чудесно, той няма да се осъмни.
Ако пък има кръв това не е гаранция, че ти е за първи път, тъй като при някои може да има кръв и на 10-тия път.
Ако си прекалено тясна или те боли много - може да не си правила секс от много време, да не си достатъчно възбудена и т.н. Отново не е задължително да си девствена.
Така че СЪС СИГУРНОСТ дали си девствена или не той няма как да разбере. Но е най-добре да му кажеш истината и да не лъжеш за такива глупави неща.Със сигурност ще се зарадва, че ти е първия.
Успех!![]()
Е не знам.. на мен ми е супер притеснено да му кажа... А и ако не разбере мисля, че ще е по- добре![]()
извинявай,но ти на колко години сиПървоначално написано от snoohri
какво е това детско мислене и иказване,че би било по-добре да не знае че си девствена
не разбриам защо не говориш открито с него,нямаш ли му доверие,нещо в него ли те кара да се притисняваш
Щом не си в състояние да говориш открито по темата не ми се струва,че НЕ си готова все още за тази крачка.Както каза ^npocTo^a3^f^-момчето би се зарадвало,ако знае че ти е първи,тогава ще бъде много по-мил и нежен към теб.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не рискувай - кажи му че си девствена, защото така ще бъде по-внимателен. Една моя позната получи разкъсване на влагалището си първия път, точно защото каза, че не е девствена. После прекара един месец в болница с кръвоизливи. Май те уплаших, но това е начина да те убедя да му кажеш.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Да,но няма смисъл.
Пък и ако има болки първия път,защо ти е да се криеш?А ако знае,че си девствена,ще е много,много по внимателен.Пък и няма нищо странно в това...
Кажи му! Уверявам те ще го зарадваш. Кой мъж не иска да знае, че не си била на друг, че никой друг не те е докосвал на интимните места, че никой друг не си докосвала ти по тези части.