Първоначално написано от
Ани
Преди около година и половина един мъж ме нападна докато се прибирах сама вечерта. За щастия, успях да се измъкна само с едно опипване по гърдите и ми разкопча панталона - тогава избягах. След това всеки път, когато момче се докоснеше до гърдите ми, изпитвах някакъв ужас. После обаче се запознах с бившето си гадже. Той понякога беше доста настъпателен, на мен не ми харесваше да ми пипа гърдите, но понякога му позволявах... Все пак той ми беше казал "ти определяш границата" и винаги спираше когато го помоля. Знаеше за това, което беше ми се случило - бях му разказала. Постепенно започнах да го допускам все по-близо до себе си, в един момент се оказа, че гърдите ми дори са много ерогенна зона. Ако си намериш момче, което да не те принуждава да направиш нещо и действа постепенно, сигурно ще преодолееш това, което ти се е случило. Разховор с психолог няма да ти е излишен - в училище дори има училищен психолог, може и при него да отидеш, не се притеснявай. Не всички момчета са тъпанари. Ще откриеш и ти свестен, който ще те разбере и ще ти помогне да се справиш с миналото си.