.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    0verd0se
    Guest

Автобусни линии HELP

понеже ми се налага да ходя сама до София,искам да попитам с кои автобуси мога да отида от Плиска до УНСС,след това от УНСС до Софииски Университет,а после от него до Централната Автогара плс ,помагайте

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    От Плиска до УНСС с 280. От УНСС до СУ - 280.

От СУ до централна гара не се сещам за директен превоз - евентуално трябва да идеш до ЦУМ и да хванеш някой трамвай, но така изминаваш половината път и по-добре да си ходиш пеша. Или евентуално може да има някаква маршрутка. Не знам - аз обикновено изминавам разстоянието СУ - гарата пеш.

Ако случайно ти трябва УНСС - гарата, хващаш 280 на УНСС и слизаш по избор след 2 или 3 спирки, откъдето хващаш 413.

Мега фен Аватара на quench
    има маршрутка номер 7, която ходи от Зала Хр. Ботев до гарата, за около 10 минути - особено като няма трафик в жегата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

охо, още един канд-студент
    на спирките по принцип пише кой автобус до къде ходи... аз главно така се оправям
    само се запаси с билети и внимавай с перфораторите, че контрольорите са много проклети
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    охо, още един канд-студент
    на спирките по принцип пише кой автобус до къде ходи... аз главно така се оправям
    само се запаси с билети и внимавай с перфораторите, че контрольорите са много проклети
    По-скоро карта за целият ден - 3.20 ли стъпваше.. колко беше, но при положение че билетчето ти е 0.70 -> по-си на оферта.. а гратис - не си го помисляй, все в едно превозно средство ще се падне да има контрольор.

о0о не, не! не гратис! абсурд ама перфораторите са мн кофти. заяждат. и един контрольор ми направи голям проблем, че се били отбелязали повече дупки и искаше да ме глоби. пък аз тъкмо излизам от централна гара и на спирката си взех билета и мигновено се качих... ама ми се размина, де...

за първи път се качвах в софиийския градски транспорт и контрольора не ме пропусна пффф... греда
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си